Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ко све подржава параду педера  (Pročitano 12900 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Све већа подршка Поворци поноса
12. септембар 2009. | 00:35 -> 13:35 | Извор: Б92

Нека од имена јавних личности које су до сада подржале београдску Поворку поноса 2009 су Ана Родић, Ана Софреновић, Беби Дол, Биљана Цинцаревић, Биљана Ристић, Биљана Србљановић, Борис Дежуловић, Дејан Анастасијевић, Драгана Ћосић, Драган Бјелогрлић, Душан Макавејев, Горчин Стојановић, Христина Поповић Мијин, Иван Б. Лалић, Иван Тасовац, Катарина Ребрача, Кебра, Лена Богдановић, Луна Лу, Маја Узелац, Милутин Петровић, Милица Томић, Мира Шкорић, Мирјана Карановић, Ненад Марјановић, Никола Ђуричко, Сани Армани, Сека Сабљић, Бранкица Станковић, Славимир Стојановић, Соња Вукићевић, Срђан Драгојевић, Светлана Лукић, Светлана Вуковић, Светозар Цветковић, Теофил Панчић, Владимир Арсенијевић, Жарко Требјешанин, Желимир Жилник, а списак се шири из сата у сат.

Jel se meni cini ili je spisak kompletan i poredjan abecedno po imenima? Smile

Скоро,али онако од ока,Бранкица Станковић искаче  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ajde da okrenemo stvar drugacije.
Da izadjemo 20. i razbijemo ih.
Sta mislis da ce da se promeni osim sto ce neki da zavrse u bolnici a neki u zatvoru.
Sa druge strane, imaces po svim medijima vesti, snimke o slike prebijanja jadnih pedera.
Ovako, prosetaju, prodju, i nikom nista. Svrha te parade upravo i jeste provokacija. Onaj ko nasedne je na njihovoj strani.

poslacemo signal da ne mogu da rade s nama shta god hoce . to ce biti signal i pederima ,a josh vishe tadicu & co ... ako su pametni shvatice ....

a to shta ce svetski mediji da prichaju -iskreno me zabole ...  Smile . oni ionako prichaju o srbiji dobro samo kad je to loshe za nas. osim toga , sve mi se neshto cini da im prava pedera u srbiji  nece biti u prvom planu kako je krenulo ovo sa dolarom u poslednjih par dana  ....  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Svi kad se sastave postujem ih koliko lokalnog alkoholicara, Ralu I'cepanog.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
MunkaZe: ne volim ih .. uh sto ih ne volim,

Smile

You gotta not talk dirty baby
If you wanna impress me

Tom Jones - Kiss  Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2009, 18:09:23 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung neki
@bf
Razumes se u medije k'o baba u pilotiranje.
Opet ponavljam - svako pridavanje paznje ovom dogadjaju je samo usluga organizatorima.
I nisam govorio o svetskim, vec o nasim medijima. Sta mislis, koliko ce mladih posle toliko medijske halabuke da pomisli kako je kul biti peder?
Tako, nazalost, funkcionise marketing, svidjalo se to tebi ili ne.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Ана Родић, Ана Софреновић, Беби Дол, Биљана Цинцаревић, Биљана Ристић, Биљана Србљановић, Борис Дежуловић, Дејан Анастасијевић, Драгана Ћосић, Драган Бјелогрлић, Душан Макавејев, Горчин Стојановић, Христина Поповић Мијин, Иван Б. Лалић, Иван Тасовац, Катарина Ребрача, Кебра, Лена Богдановић, Луна Лу, Маја Узелац, Милутин Петровић, Милица Томић, Мира Шкорић, Мирјана Карановић, Ненад Марјановић, Никола Ђуричко, Сани Армани, Сека Сабљић, Бранкица Станковић, Славимир Стојановић, Соња Вукићевић, Срђан Драгојевић, Светлана Лукић, Светлана Вуковић, Светозар Цветковић, Теофил Панчић, Владимир Арсенијевић, Жарко Требјешанин, Желимир Жилник, а списак се шири из сата у сат.

nekako mi drago kad vidim u istom drustvu miru skoric i sani armani sa ivanom tasovcem,draganom bjelogrlicem i svetozarom cvetkovicem....ista klasa Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Живо ме занима колико ће од ових са списка доћи на ту параду да зубима хвата камење да им пружи онако истиснку и заштитничку подршку?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Sta mislis, koliko ce mladih posle toliko medijske halabuke da pomisli kako je kul biti peder?
Tako, nazalost, funkcionise marketing, svidjalo se to tebi ili ne.

ako se na ulici bude skupilo desetine hiljada mladih protiv pedera (a pedere ce braniti rezimska policija po svemu sudeci  Smile ) ,onda niko normalan nece pomisliti kako je cool biti peder.

ali ako svi mediji jave kako je gay parada proshla veselo i bez incidenata ,pa ako se slichne manifestacije ponavljaju ,pa pederi budu stalno u medijima ,onda je jasno shta ce biti ....  Smile

uostalom , dosadno mi je da se prepucavam sa tobom - ako si reshio da se pravish da si slep - pravi se ,ja niti hocu niti mogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Мени је најсмешнија у читавој овој комедији чињеница да већина педерских удружења не подржава ову параду док се неки пропали ''уметници'' упљуваше да им пруже подршку.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Nazalost, slazem se sa Bf-om...

Ako uzmemo za istinito, sto Zile kaze, da je pederizam 10% devijantnost (mislim da je ipak malo vise, ali nebitno za poentu...), a 90% pomodarstvo, onda treba spreciti taj marketing, koji bi pun uspeh postigao uspesnim odrzavanjem ove agresivne kampanje cevasa.

Licno, vise bih voleo da moje dete gleda kako prebijaju pedere, nego kako se nesmetano ljube pred kamerama, kao da je to, toboze, normalno.

E, sad...mozda bi najbolje bilo pronaci sredinu. Kao neki kontramiting u stilu sprdacine na njihovu promociju, sto ona i jeste. Mada, nisam bas ubedjen u uticaj neceg takvog...

Iznenadio sam se nekim imenima, a za mnoge i znam da su od onih koje podrzavaju. To je samo dokaz da je njihov lobi sve jaci i da nesto treba preduzeti...dok trend pojava ne preraste u gangrenu drustva. Zvuci homofobisticki, ali tako je. Jos nam samo ova devijacija fali u drustvu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.