Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je danas dobrostojeci u Srbiji
lopovi i ostali estradni likovi
60.8%  (31)
naslednici
11.8%  (6)
posteni radnici
2%  (1)
obrazovna elita
5.9%  (3)
onaj ko zaradjuje 40.000 dinara mesecno
7.8%  (4)
onaj ko zaradjuje 20.000 dinara mesecno
2%  (1)
onaj ko ima posao
9.8%  (5)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko se danas smatra "dobrostojecim" u Srbiji?  (Pročitano 30616 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ja se onda izvinjavam..
izgleda je to nesto naprasno poskupelo.

Ja sam pre nekih 6,7 godina za "8-icu",Zastava 128 platio nekih 100 evrica..ono,bez A testa.
I taj auto se posle godinama vozio sa gasom dok mu nije crkla limarija,pod,motor i ostale gluposti(ono,vec za otpad) ali bojler je radio besprekorno sve vreme  Smile

Izgleda mi jos uvek imamo te neuredjene zakone kad automobilu dodje vreme za reg.,jednom godisnje ,tako?
Prodje auto reg. bez A-testa..das nekoj agenciji saobracajnu i 100-200 evra i dodjes za nedelju dana,auto registrovan  Smile

A nas covek stvarno voli svoj automobil.To su redovi za pranja,ciscenja,usisavanja..popravke,ali tih 1300 evra da sve to bude regularno,po propisima je stvarno mnogo tako da je prinudjen da pribegava ovim sporednim merama
« Poslednja izmena: 05. Okt 2013, 00:20:36 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@smook
Odgovorio crowz.
U svakom slučaju ugradnja plina u bilo koji moderniji auto se isplati samo ako prelazis više od 25 - 30 hiljada godišnje, a takvi su manjina.
A propo teme - glupavo je dati 40 - 50 hiljada evra za auto a onda ugradjivati plin zbog uštede od hiljadu evra za pet - šest godina.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
uopste nije glupo, i kad budem konacno kupila volvo dzip ugradicu mu i plin i solarni panel ako treba Smile  Smile
dal ima nesto cemu se niste nacudjivali i podsmevali jbt  Smile

meni je recimo potpuno logicno da ne dam ni 20 para vise za gorivo koje je i ovako preskupo, drzavi i direktorima nekog tamo upravnog odbora koji kupuju kurvama stanove od preskupog goriva, preskupe registracije, preskupe dozvole, u nedogled. Ako mogu da ustedim i ne dam dzukeli koja me pljacka, odlicno, a tako mnogi razmisljaju

mobilni, auto,  tv od 60 inca itd.. to nema veze sa kvalitetom zivota, jer kvalitet zivota je dusevni mir, harmonija i mogucnost da se osecas kao covek u svom okruzenju UZ tehnologiju, dakle tehnologija je samo produzena ruka tog osecaja. A taj osecaj ovde ima malobrojno stanovnistvo jer ti drzava radi sve da ti ne dozvoli dusevni mir, bez obzira sto je on u malim stvarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Kolega davno snimao prilog o tipu taksisti koji je vozio na otpadno ulje. Obilazio restorane po gradu, ulje skupljo dzabe, preciscavao ga i vozio se dzabe  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
Nije to u pitanju vec jasna racunica:
autpmobil srednje klase sa benzinskim motorom do 1600 kubika trosi otprilike 6,5 litara benzina sto je 650 litara na 10000 kilometara (koliko prolazi prosecan auto u Srbiji za godinu dana). To kosta 975000 dinara.
Isti taj automobil trosi oko 9 litara plina sto na 10000km iznosi 900 x 75 = 67500 dinara.
Iz toga proizilazi da je usteda za pet godina 150000 dinara ili oko 1300 evra koliko iznosi trosak ugradnje i servisiranja tog plinskog uredjaja.
Kod novog auta u koga je fabricki ugradjen plin je situacija ista ili jos gora jer je cena tih vozila od 1500 do 2000 evra veca od standardnih benzinaca.

kakva mizerija od racunice.
NE POSTOJI BENZINAC KOJI PO GRADU TROSI ISPOD 8l GORIVA PO GRADU (iskljucujem pominjane nove eco motore jer je njih 0.5% na trzistu). pri tom pod gradom mislim na beograd i novi sad gde se najvise i vozi. a potrosnja je glatko 9l. dakle na 10k km trosak je 900x150din=135000din. potrosnja na gasu je za 10% veca (a ne skoro 50% kako si naveo); dakle neka bude 1000x80din=80000din. razlika 55000din iliti 4582din/mesecno. ugradnja plina je 80150din i na nuli si posle 18 meseci. a nakon tih 18 meseci si svaki mesec dobar 4582din ili 480eur godisnje (karta do tajlanda iz budimpeste u sred sezone). ovaj odnos je naravno jos bolji u korist gasa na vecim kilometrazama.
da se razumemo, ja vozim najboljeg dizelasa u svojoj klasi (1.3 mjet) pa mi je taj minus u odnosu na gas manje od 2000din sto mi je sasvim prihvatljivo jer volim taj motor. inace da vozim benzinski motor sa +1600 kubika, momentalno bi mu ugradio plin... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Nase gorivo moze da trosi i 15l po gradu...

Prvo das 100 000 evra za kajena, onda se odlucis da ustedis na potrosnji pa mu ugradis bojler u gepek, logicno.

Smile Smile Smile  Maladec.... Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2013, 21:24:22 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
uopste nije glupo, i kad budem konacno kupila volvo dzip ugradicu mu i plin i solarni panel ako treba Smile  Smile
dal ima nesto cemu se niste nacudjivali i podsmevali jbt  Smile

meni je recimo potpuno logicno da ne dam ni 20 para vise za gorivo koje je i ovako preskupo, drzavi i direktorima nekog tamo upravnog odbora koji kupuju kurvama stanove od preskupog goriva, preskupe registracije, preskupe dozvole, u nedogled. Ako mogu da ustedim i ne dam dzukeli koja me pljacka, odlicno, a tako mnogi razmisljaju

mobilni, auto,  tv od 60 inca itd.. to nema veze sa kvalitetom zivota, jer kvalitet zivota je dusevni mir, harmonija i mogucnost da se osecas kao covek u svom okruzenju UZ tehnologiju, dakle tehnologija je samo produzena ruka tog osecaja. A taj osecaj ovde ima malobrojno stanovnistvo jer ti drzava radi sve da ti ne dozvoli dusevni mir, bez obzira sto je on u malim stvarima.

па ти немој да сипаш на нисовим пумпама...има избора само тако...ти други немају секретарице којима купују станове Smile

плинска боца у пунто,јебену дачију,још јебенији стојадин,чери пичкематерине,клио онај гадни што га сви возе,меган са ружним дупетом- ОК

плинска боца у ауди а8,беемве џипове који не могу да савладају успон који распаднута лада нива препиша,ауди ку 7,ламборџини,мекларен ф1,мерцедесови тенкови-  Smile

шта ту није јасно? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Qtek 666
А је л мора да имаш кола... мислим и та половна  Smile?
Мислим да би био фаца и то....
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.66
Luksuznih automobila sa plinom ima 1% i to su vecinom propali bizMismeni...barem kod mene u gradu jedino takvi voze na plin...a i boli ih kita savrseno, ne naprezu mozdane vijuge kada odu na pumpu
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
А је л мора да имаш кола... мислим и та половна  Smile?
Мислим да би био фаца и то....

морам да имам кола Smile  и никад нисам купио полован ауто Smile заболе ме курац да ли сам фаца или не Smile

још нешто?

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.