Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ко нас је убедио да је Слоба био губитник?  (Pročitano 28839 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Da je bilo do Miloševića Republika Srpska bi bila druga Krajina.

Ne blamiraj se neba ti, a ovaj Milan ti ocito lekciju, onako fino.

Zamisli kad nisam odgovorio na citat, to znači da je nešto toliko besmisleno da uopšte nemam volje da razgovaram na tu temu Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Da je bilo do Miloševića Republika Srpska bi bila druga Krajina.
РС се брани у Београду, јер Слоба је створио РС, али то је табу тема, јер либерални запад је испрао мозак Србима, а остале заплашио.

Ако смо ми једина нација која не даје поштовање свом ратном председнику (док друге нације подижу споменике својима), онда је запад био у праву што нас је бомбардовао, јер као што видиш већина се солидарише са агресијом запада.

Зато ја кажем да ови наши згубидани са форума као и сви остали Срби који мисле попут њих, могу да бирају између Слобе и Клинтона.

Вућић је изабрао Клинтона ... или глуми квислинга јер тако мора, али ми не морамо да глумимо.

« Poslednja izmena: 11. Jan 2017, 20:24:55 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ma jebale te druge nacije nisam ja bre zombi ispranog mozga ko vi pojedini da se ložim to juu vidi kako šiptari,a mi ništa, vidi kako ustaše a mi ništa. Ja bi se bre odmah iselio iz zemlje da moram kao u Hrvatskoj da pričam o Tudjmanu sve najlepše, o jednom ološu i zločincu koji je napravio najveće etničko čišćenje u Evropi, ili da sam šiptar kome je predsednik ortodoksni zločinac i narko trgovac,a parlament jebote ko sastanak koza nostre a ja moram da ćutim da me ne bi mafija ukokala. Nemoj da porediš moju divnu zemlju sa fašističkim isprdkom i kartel lendom plemena sa juga,.

Slobodan Milošević je jedan ološ koji je od moje zemlje napravio upravo kartel lend i zbog toga smo ološa srušili i ne znam šta tu nije jasno. Džabe krečite jebi ga. To što su mame i tate ukačile neku firmicu i neku platicu u preduzećima bliskim la familiji ga ne čini Mahatmom Gandijem, to samo znači da je vama bilo super dok se sve oko vas raspadalo i da ste sebična i neobjektivna stoka. Oborili smo ga i pomirite se s tim.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
mob
Palm 
Милошевић је био једини српски државник у периоду од 1945 године до 2016 године.Српски комунистички руководиоци пре Милошевића су били политичари али  нису били државници већ заменљиви чиновници другог државника-Ј.Б Тита. Српски политичари после Милошевића такође нису државници већ извршиоци налога других државника, у конкретном случају страних државника.

Државник не може бити везан моралом и емоцијама .Ако тако налаже државни разлог мора ликвидирати (политички или чак физички ако нема другог начина) своје политичке  непријатеље што укључује и најближе сараднике, кумове, рођаке.Уколико државнику треба новац он га мора узети на овај или онај начин(зајам за препород, пирамидалне штедионице, хиперинфлација), прави државник не може одустати од свог циља само због неких моралних обзира.Наравно, државник мора намирити и финансијски обезбедити један круг људи који су му неопходни за опстанак на власти и остварење државних циљева.Тако су радили и наши средњевековни владари и они су проглашени светитељима а не криминалцима.

Онај ко се замлаћује неким моралом и емоцијама, неће догурати ни до лидерског места локалног огранка неке комби-странке, а о државничкој позицији неће моћи ни да сања.

« Poslednja izmena: 11. Jan 2017, 20:54:20 od milanb2014 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ti o tom drzavniku ko drugi makijaveli
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
milanb2014 наравно, национални интереси су важнији од правде, морала, па чак и истине, али ови наши тупоглавци то не могу никако да схвате.

Citat
Oborili smo ga i pomirite se s tim.
Никада га ви не би оборили да ми националисти нисмо такође желели да га оборимо.
Сви су се ујединили против њега, али нисмо сви желели исти 6. октобар.
Победио је ваш бедни издајнички 6. октобар и онда сте почели да испоручујете српске главе.

Citat
to samo znači da je vama bilo super dok se sve oko vas raspadalo i da ste sebična i neobjektivna stoka.
Није било супер, можда је чак теби и сличнима било боље, али кога боли ку%ац за економију када је земља у рату.
Не можеш да правиш кућу и да живиш ко да су кућу одавно завршио. Зато Додик и побеђује, без обзира што се тамо такође све теже живи, али он прави од РС српску кућу.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
milanb2014 наравно, национални интереси су важнији од правде, морала, па чак и истине, али ови наши тупоглавци то не могу никако да схвате.
licni iteresi obicno pretezu nad nacionalnim.
tvoja izjava je sanak pusti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Sad znamo zasto Vucic pobedjuje...  Smile

Neki se i dalje bave cetnicima i partizanima...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Никада га ви не би оборили да ми националисти нисмо такође желели да га оборимо.
Сви су се ујединили против њега, али нисмо сви желели исти 6. октобар.
Победио је ваш бедни издајнички 6. октобар и онда сте почели да испоручујете српске главе.

Mešaš stvari ja sam nacionalista, ti si fašista. Znači sad si prznao da si bio za njegovo obaranje, a sad mu otvaraš temu o spomeniku?! Naaaaaajs.

Koji bre moj 6 oktobar, ja dečko nisam bio ni punoletan 5 oktobra, a sumnjam da si i ti  tako da ne lupetaj i ne loži se mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Sad znamo zasto Vucic pobedjuje...  Smile

Neki se i dalje bave cetnicima i partizanima...

Čuvamo tradiciju.  Smile Al zašto bismo se zaustavljali na četnicima i partizanima, vidiš da smo sad prešli i na Obrenoviće i Karađorđeviće.

Sve sve, samo da narod ni na sekundu ne pomisli na sadašnjost i one koji ga trenutno jašu. Oprobani recept u Nacionalnom parku Srbija.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.