Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kloniranje SIM kartica  (Pročitano 132659 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 93
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
I-mate V3x
Da li je neko probao da kod iscitavanja sim kartice ne uspe iz prve pa ukljuci Strong Ki, i da li mu je uspelo.
Takodje pored standardnih sim-scan, woron scan, postoji li jos neki program za iscitavanje sim kartica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Ja nisam mnogo radio, ali, šta mi je očitalo, očitalo, a šta nije htelo. mije pomogao ni StrongKi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Znam na koga se misli, procitao sam citavu temu, a poslao sam mu mail na neki email koji sam nasao ovde, ali mi nije odgovorio... Mozda vise taj ne koristi ostavio ga je jako davno. Nasao sam i neki broj telefona, nadam se da je njegov pa cu ga pozvati.

Slao sam coveku mail i nije odgovorio a onda sam na nasao i broj telefona i
covek mi ladno rece da je taj post na koju sam se ja pozvao star dve godine
a u postu pise decembar 2006. ali dobro nije ni bitno samo da se zna da
kod hipp-a vise nema ni green ni silver kartica.
Pa ja opet da pitam ako ko ima ili zna gde bi mogle da se nadju u Srbiji neka javi. Smile

Hvala unapred
POZZ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zašto li vi davite čoveka, kada je Hipp lepo rekao da ga više ova tema oko kloniranja kartica ne interesuje i da jednostavno nema privatnosti i mira od daveža i dosada koji ga svakodnevno cimaju na sve moguće načine?!? Čak me je zamolio da sve njegove postove iz ove teme pobrišem.
Pustite čoveka na miru!

Ako ste toliko nesposobni da se snadjete i nabavite sebi kartice za kloniranje, onda manite ovu oblast.
Imate pobogu gomilu radnji za prodaju satelitske opreme po Srbiji gde sigurno imaju predstavu o smart karticama, imate oglase, imate internet na kome možete pretraživati, nekog prijatelja u inostranstvu koji vam može kupiti i poslati ove kartice....da ne govorim o on-line kupovini preko e-bay i sl., servisa, pa čak i direktnim narudžbenicama - potrebna je samo validna kreditna kartička ... tj., potreban vam je novac dok će kartica uvek biti, na ovaj ili onaj način!
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 17:23:02 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Ja nisam moderator, samo obican user, molim lepo. Ali verujem Hipp-u, zato nisam nigde ostavljao ni njegov fon, ni adresu, znam da je pre bila vidljiva, znaci da je u medjuvremenu sakrio. Pozz...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
I-mate V3x
Ma ljudi odoste off topic, dajte pomozite da iscitam tu prokletu 063 bosansku karticu, recicu vam posle gde mozete naci i grean i silver kartice. To od satelitske je otislo odavno.
Ima li koga sa nekim predlogom, idejom, kada se iscita Sim info kartica je identicna kao nasa 063 sem razlike u ICC ID broju.
Pozz.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ma ljudi odoste off topic, dajte pomozite da iscitam tu prokletu 063 bosansku karticu, recicu vam posle gde mozete naci i grean i silver kartice. To od satelitske je otislo odavno.
Ima li koga sa nekim predlogom, idejom, kada se iscita Sim info kartica je identicna kao nasa 063 sem razlike u ICC ID broju.
Pozz.
Nema direktnih linkova i adresa ovde ka kupovini bilo kakvih kartica. Šalji ljudima na PP ako te ne mrzi da te cimaju svakodnevno ..
Btw. ako ti je Sim Scan verzija 2.00 bila podešena kao na slikama:
http://forum.burek.com/index.php/topic,64063.msg1179718.html#msg1179718
i neće i dalje onda se verovatno radi o karticama koje je valjda nemoguće isčitati tipa comp128 v2/v3/v0 SIM kartica ... btw. odavno nisam ovo pratio, ali čisto sumnjam da se mogu isčitati ove sa novim algoritmom enkripcije ...
Ili se možda desilo da ta tvoja BIH kartica spada u onih 20% comp128 v1 SIM kartica koje ne mogu biti očitane ....
« Poslednja izmena: 08. Maj 2007, 15:17:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
I-mate V3x
Cigla tel., daleko od toga da zloupotrebim forum za nabavku kartice, odnosno davanje linkova, ima PP pa tamo mozemo da raspravljamo.
Mozda si u pravu, ne verujem da je 128v2, ali da spada u tih 20% 128v1, jer je stvarno nemoguce da ne moze ni jedan bit da iscita, pa da prijavi gresku ili prekine iscitavanje, prosto da ne poverujes da je toliko "tvrdoglava", jer koje sam sve programe koristio kao i programatore i nista.
Zato i apelujem za pomoc ako neko ima neku ideju bila bi dobro dosla, jer u razgovoru sa ljudima iz Bosne tvrde da moze ali niko ne spominje kojim programom i programatorom su je iscitali.
Pozz.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
imam simreader i karticu 12x1 kako skinuti KI molim pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.