Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kloniranje SIM kartica  (Pročitano 132586 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
imam simreader i karticu 12x1 kako skinuti KI molim pomoc

Ne znam.
Smile
"Ne znam"
Kakav liiiik!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 93
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
I-mate V3x
@printer, pa trebao si procitati predhodne postove, ali nije vazno, treba ti sim scan i sa njim da iscitas Ki iz tvoje SIM kartice, pa kada to uradis javi se za dalje.
Oni koji ne zele da pomognu ako nista drugo bar neka se ne javljaju, ne odmazi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6630 + N95
Da li se ovo još nekom dešava sa klon karticom? :-kKada uradim divert sa  jednog broja ( 062 defaultnog ) uz uslov diverta da kada je nedostupan  odradi divert na drugi broj (064 ) koji je isto na  klon kartici ,na poziv koji se uputi ka tome 062 dobije se  odgovor - broj nije u funkciji. Kada divertujem na bilo koji drugi br ( fiksni - mob ) koji nije na mojoj klon kartici sve radi bez problema.Da li je još kod nekog tako ?Imam Sim-Emu 6.01s i četiri broja na klonu.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 22:48:20 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da li se ovo još nekom dešava sa klon karticom? :-kKada uradim divert sa  jednog broja ( 062 defaultnog ) uz uslov diverta da kada je nedostupan  odradi divert na drugi broj (064 ) koji je isto na  klon kartici ,na poziv koji se uputi ka tome 062 dobije se  odgovor - broj nije u funkciji. Kada divertujem na bilo koji drugi br ( fiksni - mob ) koji nije na mojoj klon kartici sve radi bez problema.Da li je još kod nekog tako ?Imam Sim-Emu 6.01s i četiri broja na klonu.
Meni to radi bez ikakvi problemčići sa verzijom Sim-Emu 4. nešto(ako sama verzija aplikacije ima nekakve veze sa time) ... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6630 + N95
Meni to radi bez ikakvi problemčići sa verzijom Sim-Emu 4. nešto(ako sama verzija aplikacije ima nekakve veze sa time) ... Smile Smile
Ostali ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Evo, druže, nije me mrzelo da probam....

Pošto ja imam malo više brojeva  Smile na kartici, uradio sam isto kao tvoju kombinaciju, sa 062 na 064, if unreachable...

Radi... Malo duža pauza na fiksnom, čuje se jedno malo KLIK, na ekranu se pojavi Diverting call i pocinje da zvoni... Naravno, moraš da imaš dovoljno kredita na 062, nadam se da to nisi slučajnoo ispustio iz vida.... SimEmu6.01 je u pitanju, GreenII kartica...

P.S. Očitao sam burazeru novu telenor karticu, postpaid, od pre 2 nedelje, i uspeo sam... Plašio sam se da neće početi ovde da puštaju v2 kartice, ali na sreću, nisu....
P.S.2. Da puste VIP pa da probamo i njih...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630 + N95
 Smile Smile Smile nisam imao kredita  Smile Smile Smile.Ali me je ipak zbunila poruka "broj koji ste zvali nije u funkcij"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Citat
Smile Smile Smile nisam imao kredita  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile   ma zezsam se, svakom se desi da mozak blokira...
a sto se te poruke tice, ja sam jednom popizdeo kad sam zvao ženu, i ista ta poruka mi se javi, ona je 064, a znam da sam dopunio nedelju dana pre toga.... Ja uspaničen pozvao KS, a oni kažu da hoće ponekad i ta poruka da se ukljuci, kada nije dostupan.... I stvarno nije bila dostupna.... A mnogo je lep broj, pa me je to uplašilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Pokušao sam da očitam VIP karticu... Mrka kapa  Smile Smile Smile Pokušaću ponovo na StrongKi... Moj čitač je HardMax2, ima li neko sa USB-om da je očitao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pokušao sam da očitam VIP karticu... Mrka kapa  Smile Smile Smile Pokušaću ponovo na StrongKi... Moj čitač je HardMax2, ima li neko sa USB-om da je očitao?
Neće moći više klonirati ove kartice ... ja još nisam saznao da je neko uspešno razbio ovaj algoritam ... Dejana baš preterano ova oblast ne interesuje izgleda, pa se i ne muči da obnovi svoje aplikacije od pre par godina ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.