Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kloniranje SIM kartica  (Pročitano 132698 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Ma nadao sam se da se neće mlatiti da kupuju v2 za srpsko tržište. Ali na poledjini piše godina proizvodnje 2007, i uvoznik Topnet d.o.o.
Hteli ljudi novo, i usrećili nas...

što se tiče Dejana, razumem čoveka, neće da se mlati sa nečim gde više nema zarade i koristi, a verujem da ga napušta onaj osećaj kad radiš nešto, eto, da bi uradio i otkrio ili provalio nešto novo.... Čovek cepa gde ima (dobra) kinta  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 15:32:44 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Probao i na strongKi i neće...

Da li će na zahtev da daju 128v1 karticu? Kao fora: Fon u mom pasatu iz 97 ne vidi nove kartice? (burazerov pasat, ja vozim juga) Znam da po inostranstvu i hoće da izadju u susret? Poslaću im mejl, baš me interesuje... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Jel neće da izgori kartica? Do kog broja upita si stigao pa si provalio da ne može?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Nece, radi mi u fonu, terao sam do 100 000 A38 count...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Probao i na strongKi i neće...

Da li će na zahtev da daju 128v1 karticu? Kao fora: Fon u mom pasatu iz 97 ne vidi nove kartice? (burazerov pasat, ja vozim juga) Znam da po inostranstvu i hoće da izadju u susret? Poslaću im mejl, baš me interesuje... Smile Smile Smile

Jel' si im poslao mail? Shta su ti odgovorili... terao sam do 300 000 sa StrongKi i nishta... V2 'ebiga

Pozdrav,
Tasić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Šteta, baš ovo umanjuje vrednost VIP kartica ... ja navikao na jedan telefon sa više brojeva na jednoj SIM kartici ... no, Vip broj se neće naći medju njima ... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Nisam još, nemam vremena, a necu na brzinu da sročim da zvuči bez veze, nego malo da im podilazim...  Smile Smile Smile Smile  da pristanu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Malo mi je neverovatno da niko na svetu do sada nije provalio te V2 kartice...
Sa ovim novim pripejd tarifnim paketima lepa kombinacija je imati recimo Telenorove pripejd kartice Poruke i Prica i Telekomovu pripejd isto neka Prica, i onda si dostupan i saljes poruke sa Telenorove Poruke, a kada treba nekog da zovnes, prebacis se na neku od kartica u zavisnosti da li zoves 063/062 tj. 064/065.
A kada bi se provalio i Vip to bi bio jos bolji posao...Jel neko racunao koja je najbolja kombinacija kartica i paketa za klon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Nikad nisam seo i računao, ali radim basšto što si rekao: kad zovem telenor, prebacim na njihovu mrežu, kad zovem telekom, na njihovu, jer imam pakete sa dosta besplatnih minuta u mreži, pa kombinujem. + 2 crnogorska, 067 i 069, zbog odmora. mada kako najavljuju ukidanje rominga, možda mi više neće ni trebati CG brojevi... + 2 broja bezveze, iz obe mreže, za sitna zezanja, proveravanja konkurencije, i slično  Smile Smile
Za sada ih imam 9 na kartici....

Što se tiče V2, ne verujem da ne može da se provali, jer šta čovek zaštiti, čovek može i da krekuje, samo zavisi od opreme, možda je još skupo, ili jednostavno više nije interesantno ljudima da se time bave... a garantovano može da se napravi neki skener, koji može da iščita Ki i IMSI dok se fon identifikuje na mrežu... Ili nadjesšdebelu vezu u VIP da ti kažu (pretpostavljam da to može da se vidi negde u sistemu....)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zar nije maksimalni broj upita ograničen na 65536. Kako ste terali preko toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.