Као и сваки нормалан председник, заштитио би свој народ. А ако ниси способан за то изволи дај оставку иди ради нешто што умеш.
tadic i nije postavljen za predsednika da bi mi bili normalna zemlja i normalan narod , vec da bi se sproveo odredjeni program koji vodi unishtenju ovog naroda . ochekivati od njega da neshto uradi povodom ovog teroristichkog napada je slichno kao i ochekivati da ce sami albanci da pohapse pochinioce .
Tadić i nije postavljen, već je pobedio na izborima. Istina njegov protivkandidat je bio veoma loš.
tadic je postavljen , u jednoj nameshtenoj igri koja se zove "izbori" i u kojoj uchestvuju samo "kandidati" koje odobre oni koji kontrolishu celu tu sharadu .
Као и сваки нормалан председник, заштитио би свој народ. А ако ниси способан за то изволи дај оставку иди ради нешто што умеш.
ма он је нормалан само је лик огрезао о комунистичкој идеологији "братство и јединство" а с обзиром да му не сметају српски непријатељи сваки коментар његове личности је сувишан.
Tadić i nije postavljen, već je pobedio na izborima. Istina njegov protivkandidat je bio veoma loš.
Па уколико би ми изњела неке податке колико су он и његови коалициони партнери (читај усташка банда) добили постотака када су побједили Милошевића могли би дискутовати. С обзиром да су ти подаци спаљени приликом америчко-усташког пуча није ми јасно како ти "ствар" представљаш као нешта легално а с обзиром да је као контра-кандидат за мјесто предсједника наступао његов "првоборац" онда ти је ваљда јасно када кажем да су пучисти урадили заједничку стратегију а Коштуније је само малер у српској историји јер је као по обичају био необавијештен...........ал у ку*цу.
Датум:20.07.2009.Зрењанин. Данас је Александар Мартон примио делегацију Зенги са вуковарског ратишта,оних који су 18.11.1991 били заробљени од стране ЈНА и ТО.Заједно су обишли Стајићево и Бегејце на којима су се налазили како он каже "конц-логори" и обећао им да ће се те двије локације обиљежити као мјеста српских логора табли са натписом.
јетју....чисто истине ради...бегејци не постоје већ се то село зове торак...друго...нису ништа обишли јер нису смели и треће...наравно да никакве табле нису постављене нити ће икад бити постављене...наравно,могу их на силу поставити али би онда поред тих табли 24/7 морало да дежура 100 жандарма а не верујем да држава баш тако жели да расипа паре...једноставније је да ивица то стави у коферче и да не буде табли
Председник Србије Борис Тадић оценио је да данашњи напад на Косову, у којем су повређени Срби, представља "провокацију миру и провокацију" Србије, која на то "ипак неће реаговати".
Ти си шаране брука и срамота Србије, а не њен председник кад изјављујеш овакве глупости. А то што називаш провокацијом свуда у свету се зове тероризам. Док ви политичари (читај шљам и олош) крадете немилице народ доле гине, а њихова смрт за вас је ''провокација и претња миру на коју нећете реаговати''. Боже ме сачувај и саклони ове демократије.
A kako bi ti reagovao na tadicevom mestu?
Ne da nije sposoban nego nije u mogucnosti. Ako mislis da bi zastito "svoj" narod tako sto bi usao u rat sa NATO paktom onda nisi normalan. Osim toga otrcano ti je to "svoj narod" nismo mi njegov narod niti je on nas predsednik. On je samo igrom slucaja predsednik drzave u kojoj zivimo.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 19:51:04 od framling »
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 3.6.6
HTC One
Mene samo zanima kako neke od vas na ovoj temi nije sramota.
Da je ime i prezime nesrecno poginulog lekara stavljeno u konkekst nekog prekrsaja ili nekog zlodela vi bi u glas zagrmeli - musliman, balija, vidi mu se po imenu ko je i slicno.
A sada vi nesto pricate i uzimate pokojnika u usta. Sram vas bilo, djubradi.
Датум:20.07.2009.Зрењанин. Данас је Александар Мартон примио делегацију Зенги са вуковарског ратишта,оних који су 18.11.1991 били заробљени од стране ЈНА и ТО.Заједно су обишли Стајићево и Бегејце на којима су се налазили како он каже "конц-логори" и обећао им да ће се те двије локације обиљежити као мјеста српских логора табли са натписом.
јетју....чисто истине ради...бегејци не постоје већ се то село зове торак...друго...нису ништа обишли јер нису смели и треће...наравно да никакве табле нису постављене нити ће икад бити постављене...наравно,могу их на силу поставити али би онда поред тих табли 24/7 морало да дежура 100 жандарма а не верујем да држава баш тако жели да расипа паре...једноставније је да ивица то стави у коферче и да не буде табли
Таман посла да сам помислио да неко има моода да постави табле са таквим називом. За села не знам,прочитао сам поодавно и знам да је тако писало а асоцијација на Бегеј,односно мог пријатеља Стајку ми је оставила оставила та имена у сјећању (наравно да твоје прихватам јер терен сигурно познајеш ако ништа онда боље од мене). Мргец Ја сам то поставио како бих указао како се понашају особе које ко бива заступају тезу о свачијем праву а док истовремено све чине како да напакосте држави Србији и српском народу прије свега. Госпон Мартон је предсједник скупштине града Зрењанин и члан Чанкових аутономаша,односно оних који заступају тзв. равноправност док раде као што видиш да раде. Мислим да он није пи*кин дим па да се то гледа као нешта безазлено или глупост једног појединца.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 20:26:33 od yetyou »
Госпон Мартон је предсједник скупштине града Зрењанин и члан Чанкових аутономаша,односно оних који заступају тзв. равноправност док раде као што видиш да раде.
мартон не заступа никакву равноправност...дотични је осведочени нациста и србофоб