Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: КиМ: Погинуо лекар, 11 повређених  (Pročitano 3202 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Jeti, upljuva se načisto. Kolaboriraćeš. Smile

Човек каже оно што многи од нас мисле, али због политичке коректности не говоре. Ако смо већ потпуно немоћни и не можемо ништа учинити у вези свега што се дешава на КиМ и онога што су наше власти радиле и раде поводом тога, можемо бар овако као yetyou да ствари назовемо правим именом и ситуацију пластично опишемо. Smile

To se zove prostakluk. Sve to može da se kaže na pristojan nači i da ima mnogo veću težinu. Ovako je samo gomila ispljuvaka.Na žalost i veliki deo naših političara govori ovim jezikom , uličara.
Паразиту цинични,хајд да те мало подсјетим како се обавља толерантан разговор код таквих као ти.

Датум:20.07.2009.Зрењанин.
Данас је Александар Мартон примио делегацију Зенги са вуковарског ратишта,оних који су 18.11.1991
били заробљени од стране ЈНА и ТО.Заједно су обишли Стајићево и Бегејце на којима су се налазили како он каже "конц-логори" и обећао им да ће се те двије локације обиљежити као мјеста српских логора табли са натписом.

Мош' мислити како су вам проеUропска уста пуна толеранције без обзира што је ради тих истих
Зенги у Србији тренутно око 250.000 протјераних срба.
Или нисте нормални или сте злонамјерни.
У првом случају не можете одлучивати о политичком животу а у другом ви сте смртни непријатељи
српског народа.
Е сада ти мени појасни у чему ја то погрешно размишљам. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Председник Србије Борис Тадић оценио је да данашњи напад на Косову, у којем су повређени Срби, представља "провокацију миру и провокацију" Србије, која на то "ипак неће реаговати".

Ти си шаране брука и срамота Србије, а не њен председник кад изјављујеш овакве глупости. А то што називаш провокацијом свуда у свету се зове тероризам.
Док ви политичари (читај шљам и олош) крадете немилице народ доле гине, а њихова смрт за вас је ''провокација и претња миру на коју нећете реаговати''. Боже ме сачувај и саклони ове демократије.

A kako bi ti reagovao na tadicevom mestu?
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Jeti ti opet opsenariš. Malo pročitaj moja razmišljanja u vezi Hrvata, stvarno ne znam gde si pronašao da sam podržao Hrvate u svojoj genocidnoj misiji raseljavanja Srba. Ponznajem bar stotinak Srba raseljenih sa tih prostora, s mnogima se družim , te znam šta je bilo iz prve ruke. U poslednji nekoliko postova si mi na glavu natovario gomilu izmišljotina. Toliko te je uvredilo što sam rekao da u najmanju ruku nije pristojno što se nedostojanstveno ponašaš prema predsedniku države. Zbog toga si me toliko izvređao i prikrpio koekakvih etiketa, da bi bilo besmisleno i nabrajat.Normalno tu se ubacilo i par dežurnih kritičara, poput Mrgeca, da bi te podstaklo i razjarilo, radi bolje zabave.
Pročitaj malo šta si sve lupeto, samo se brukaš. Spočitavaš meni da sam Ustaša, ej bre brate Srbine da li si ti normalan. Stvarno ne znam da li je to bilo i moguće da Srbin pravoslavac bude Ustaša.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Jeti ti opet opsenariš. Malo pročitaj moja razmišljanja u vezi Hrvata, stvarno ne znam gde si pronašao da sam podržao Hrvate u svojoj genocidnoj misiji raseljavanja Srba. Ponznajem bar stotinak Srba raseljenih sa tih prostora, s mnogima se družim , te znam šta je bilo iz prve ruke. U poslednji nekoliko postova si mi na glavu natovario gomilu izmišljotina. Toliko te je uvredilo što sam rekao da u najmanju ruku nije pristojno što se nedostojanstveno ponašaš prema predsedniku države. Zbog toga si me toliko izvređao i prikrpio koekakvih etiketa, da bi bilo besmisleno i nabrajat.Normalno tu se ubacilo i par dežurnih kritičara, poput Mrgeca, da bi te podstaklo i razjarilo, radi bolje zabave.
Pročitaj malo šta si sve lupeto, samo se brukaš. Spočitavaš meni da sam Ustaša, ej bre brate Srbine da li si ti normalan. Stvarno ne znam da li je to bilo i moguće da Srbin pravoslavac bude Ustaša.
1. Јбт. па што не кажеш одмах да си радикал. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
E Jeti , di me nađe ispod lađe?  Smile Smile Smile
Šeki mi omiljeni omiljeni antipolitičar, demagog i lelemud.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 09:02:39 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
E Jeti , di me nađe ispod lađe?  Smile Smile Smile
Šeki mi omiljeni omiljeni antipolitičar, demagog i lelemud.
Знам не брини  .......... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Nesrecan smo mi narod.Nama su potrebni ljudi poput Apisa,Gavrila Principa,kao i organizacije kojima su pripadali ovi srpski heroji.Potrebna nam je vojna-nacionalna organizacija koja bi subverzivno delovala prema nasim neprijateljima.Potrebno je povratiti narodu nacionalni ponos
kao sto je to radila i radi IRA.Moramo i mi dici jedan kvart u Albaniji u vazduh i potpisati se,da se zna da iza toge stoje srpski osvetnici,bla,bla,bla.....sve je ovo prazna prica,dok nas vode guzulje koje vode danasnju srpsku drzavu,koja gotovo i da nema jasan nacionalni interes,vec vodi jednu sramotnu poslusnicku politiku!Ispred naroda su pederi,cigani ispod Gazele,kao i velicina krastavca i boja paradjza,kako bi se ispostovali EU standardi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Nam su za početak potrebni ,bar malo, pošteniji ljudi koji se bave politikom i koji su bave biznisom.Odnosno da bogataši i političare imaj bar malo svesti o pripadnosti državi i narod, da pored svojih zastupaju bar 50 % državne i narodne interese. Samo toliko i cvetali bi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
 Kao sto je Putin dolaskom na vlast,obavestio ruske tajkune da ¨njihovo bogastvo¨ nije 100% njihovo.
Da moraju,da misle na svoju ¨majku Rusiju¨,koja im je omogucila da postanu to sto jesu.
Oni koji su svatili poruku,stali su iza interesa ruske majke,a oni koji su pomislili da su bogati zahvaljujuci svojim preduzetnickim sposobnostima i osecajem za biznis,ponudili su svoje usluge onim subjektima na zapadu,kojima jaka i stabilna Rusija nikako ne odgovara.Veoma brzo takvi su se nasli ili u zatvoru ili u egzilu,kao bukaci protiv Putinove ¨strahovlade¨?
To je model,kojim treba da se posluzi neko ko ce stati na celo srpske drzave.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 14:07:25 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Председник Србије Борис Тадић оценио је да данашњи напад на Косову, у којем су повређени Срби, представља "провокацију миру и провокацију" Србије, која на то "ипак неће реаговати".

Ти си шаране брука и срамота Србије, а не њен председник кад изјављујеш овакве глупости. А то што називаш провокацијом свуда у свету се зове тероризам.
Док ви политичари (читај шљам и олош) крадете немилице народ доле гине, а њихова смрт за вас је ''провокација и претња миру на коју нећете реаговати''. Боже ме сачувај и саклони ове демократије.

A kako bi ti reagovao na tadicevom mestu?

Као и сваки нормалан председник, заштитио би свој народ. А ако ниси способан за то изволи дај оставку иди ради нешто што умеш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: guzulje srpske
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.