Госпон Мартон је предсједник скупштине града Зрењанин и члан Чанкових аутономаша,односно оних који заступају тзв. равноправност док раде као што видиш да раде.
мартон не заступа никакву равноправност...дотични је осведочени нациста и србофоб
Знам да то знаш ТИ али покушај то објаснити србима који су у странци у којој је и дотични.
Госпон Мартон је предсједник скупштине града Зрењанин и члан Чанкових аутономаша,односно оних који заступају тзв. равноправност док раде као што видиш да раде.
мартон не заступа никакву равноправност...дотични је осведочени нациста и србофоб
Знам да то знаш ТИ али покушај то објаснити србима који су у странци у којој је и дотични.
немам ја шта њима објашњавати...ако они хоће некоме да аплаудирају и да га подржавају а он би им првом приликом гркљане пресекао то је њихов проблем а не мој...свако бира свој пут
Mene samo zanima kako neke od vas na ovoj temi nije sramota.
Da je ime i prezime nesrecno poginulog lekara stavljeno u konkekst nekog prekrsaja ili nekog zlodela vi bi u glas zagrmeli - musliman, balija, vidi mu se po imenu ko je i slicno.
A sada vi nesto pricate i uzimate pokojnika u usta. Sram vas bilo, djubradi.
Ма коме био упућен овај твој пост и нема много смисла. Без обзира што си циљао на то да је погинули муслиман он је једна од дванаест жртава,а као друго он је очигледно био лојалан грађанин ове земље.
Председник Србије Борис Тадић оценио је да данашњи напад на Косову, у којем су повређени Срби, представља "провокацију миру и провокацију" Србије, која на то "ипак неће реаговати".
Ти си шаране брука и срамота Србије, а не њен председник кад изјављујеш овакве глупости. А то што називаш провокацијом свуда у свету се зове тероризам. Док ви политичари (читај шљам и олош) крадете немилице народ доле гине, а њихова смрт за вас је ''провокација и претња миру на коју нећете реаговати''. Боже ме сачувај и саклони ове демократије.
A kako bi ti reagovao na tadicevom mestu?
Као и сваки нормалан председник, заштитио би свој народ. А ако ниси способан за то изволи дај оставку иди ради нешто што умеш.
Ne da nije sposoban nego nije u mogucnosti. Ako mislis da bi zastito "svoj" narod tako sto bi usao u rat sa NATO paktom onda nisi normalan. Osim toga otrcano ti je to "svoj narod" nismo mi njegov narod niti je on nas predsednik. On je samo igrom slucaja predsednik drzave u kojoj zivimo.
То да ли сам ја нормалан или нисам тешко да ћеш ти да процениш. А о способности председника Србије довољно говоре његова дела тако да је и ту твој суд сувишан.
Da je ime i prezime nesrecno poginulog lekara stavljeno u konkekst nekog prekrsaja ili nekog zlodela vi bi u glas zagrmeli - musliman, balija, vidi mu se po imenu ko je i slicno.
Ма коме био упућен овај твој пост и нема много смисла. Без обзира што си циљао на то да је погинули муслиман он је једна од дванаест жртава,а као друго он је очигледно био лојалан грађанин ове земље.
Prijatelju,ovaj gospodin piljar ne zna sta znaci biti lojalan gradjanin i patriota. On,zivi u nekom svom virtualnom svetu kao moralna gromada,dok je u realnom svetu obican mis. Onog trenutka,kad misevi postanu lojalni misevi ili misevi patriote,onda ce ovaj virtualni Piljar,a u stvarnom svetu Mis,razumeti sta si mu postovao.
Не знам одакле теби право да некога називаш ђубретом. Ја ђубре једно читаво вријеме причам о ђубрету које шиптарским ђубрадима отворено говори:"кољите српску ђубрад,ја нећу реаговати јер сам ђубре". То што је муслиман ђубре убијен само показује и доказује да ни ђубре муслиман не може бити ђубре као србин ђубре еУропејац. Ђубре једно.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 3.6.6
HTC One
@Spilhoz(n)eombre, deckic, smiri hormoncice. Bice da si ti mis... znam takve sto su junaci na internetu a 3.14cke u stvarnom zivotu i jedino gde mogu sebi da podizu ego jeste internet.
@Twice, ja ne dovodim u pitanje njegove lojalnosti. Govorim o onima (a priznaces da ih ima) po kojima je lojalan samo onaj cije se prezime zavrsava na ic a ostali su u svakoj drugoj konotaciji osim kada zatreba neki izrodi kojima nije mesto u Srbije.
@yetyou, omasio si nesto totalno. Procitaj opet, mozda razumes kako treba. A ako si se u tome djubre pronasao, krivica je iskljucivo tvoja.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 21:43:53 od Coolrunner »
@Spilhoz(n)eombre, deckic, smiri hormoncice. Bice da si ti mis... znam takve sto su junaci na internetu a 3.14cke u stvarnom zivotu i jedino gde mogu sebi da podizu ego jeste internet.
@Twice, ja ne dovodim u pitanje njegove lojalnosti. Govorim o onima (a priznaces da ih ima) po kojima je lojalan samo onaj cije se prezime zavrsava na ic a ostali su u svakoj drugoj konotaciji osim kada zatreba neki izrodi kojima nije mesto u Srbije.
@yetyou, omasio si nesto totalno. Procitaj opet, mozda razumes kako treba. A ako si se u tome djubre pronasao, krivica je iskljucivo tvoja.
Не знам никога ко је за муслимане бошњаке са Косова говорио нешта негативно. Ја лично бошњаке из Цазина,моје војске Републике Српске и Косова не поистовјећујем са класичним зеничанима,односно муџосинцима.Остало је на нивоу изузетака. Поистовјетио сам се зато што стално апострофирам на моје комшије муџосинце и санџаклије али никада нисам за косовског бошњака рекао ништа негативно,поготово када знам да су били лојални грађани Србије и да су попушили на Косову заједно са србима,братски.
Не знам никога ко је за муслимане бошњаке са Косова говорио нешта негативно. Ја лично бошњаке из Цазина,моје војске Републике Српске и Косова не поистовјећујем са класичним зеничанима,односно муџосинцима.Остало је на нивоу изузетака. Поистовјетио сам се зато што стално апострофирам на моје комшије муџосинце и санџаклије али никада нисам за косовског бошњака рекао ништа негативно,поготово када знам да су били лојални грађани Србије и да су попушили на Косову заједно са србима,братски.
Zato i kazem da si nesto pogresno protumacio. Objasnih u odgovoru Twiceu na sta sam mislio.
Nije mi jasno,kako jedan mis,vise voli da jede govna od sira?
Ne znam misu, mozda imas neku cudnu opsesiju govnima. Po onome koliko si ih se na forumu do sada najeo, rekao bih da ih jedes umesto hleba. Smesan mladic, proradili hormoncici, rast mu dlacice po grudima pa poceo da glumi alfa-muzjaka, gledao puno prirodnjackih emisija o gorilama.
Sta bi, crko ti vibrator pa te svrbi guza i u nervozi lupetas gluposti?