Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Keramicar Gasic najvise voli na kolenima...  (Pročitano 17686 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Situacija je sledeca...on ce biti najmanje ministar tamo do Marta, a onda idu izboru i opet ce biti ministar  Smile

Izbori su tu...a ne bi trebalo jos da ga smeni posto ima par poslova da se zavrsi. Mozda i ne dogura do Marta  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Vučić pozvao poslanike da podrže razrešenje Gašića

BEOGRAD- Presednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas poslanike Skupštine Srbije da podrže njegov predlog o razrešenju ministra odbrane Bratislava Gašića.

"Od vas tražim i računam da razumete razloge za moj predlog upravo zbog učtivosti, moralnosti, poštenja i poštovanja koje moramo da ukažemo drugim ljudima", rekao je Vučić u Skupštini Srbije.

On je naveo da svako ko ženi kaže da klekne, tera je u sigurnu kuću, čak i ako nije imao takvu nameru.

"Znam sigurno da je Gašić nije imao (takvu nameru). Znam da Gašić sebi ne bi poželeo da kleči, niti bilo kojoj ženi, ali Gašić je tako rekao i za to mora da snosi odgovornost", dodao je Vučić.

Prema njegovim rečima, rezultati koje je Gašić postigao kao ministar odbrane su izuzetni.

"Onaj ko se pokaje i ko se postideo, moći će jedanput da se ponaša drugačije", ocenio je Vučić.

Predsednik Vlade je kazao da je cilj razrešenja Gašića bolja Srbja, a da je odluku doneo da bi pokazao da je moguće da se Srbija ponaša ozbiljnije.

"Znate li koliko puta bi do sada ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu morao da podnese ostavku - ne jedanput, ne 10 puta, već 31 put. Nikada mu to niko nije tražio, niti ga je to pitao", kazao je premijer.

Vučić je rekao da od pada helikoptera Vojske Srbije kada je poginulo sedam osoba napravljena afera.

"Šta ste hteli, da kažete da je Gašić ubica", upitao je Vučić.

Premijer Srbije je naveo i da mu je teško da u stranci koju vodi - Srpskoj naprednoj stranci pronađe boljeg čoveka od Gašića.

"Mislim da je Gašić dobar čovek, vredan čovek i dobar domaćin", kazao je on.

Sednici Skupštine Srbije prisustvuje i ministar odrane Bratislava Gašić.

Zahtev za Gašićevo razrešenje upućen je Skupštini nakon što je uputio seksističkog komentara novinarki Televizije B92 Zlatiji Labović.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
Mislim da je Gašić dobar čovek, vredan čovek i dobar domaćin
Vodi ga kući

Je l smenjen konačno?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2486.0
Evo peglaju,ne mogu da verujem...
Znate šta mislim? Batu skupština ne smeni,Vučić raspusti istu i raspiše izbore...wow. Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Citat
Vodi ga kući

Je l smenjen konačno?

zasto bi ga menjali? zbog maloumnika iz U92 ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.103
Ja ne znam ko je ocekivao smenu...sve je ovo samo mala igra. Ja sam probao, skupstina nije htela ali ne brinite imamo izbore uskoro.
Sa svima kojima sam pricao bili su ubedjeni u pricu o smeni, dok su mi dolazile neke kao proverene informacije da od toga apsolutno nema nista.
Malo drndanja, svadja, par dana pricamo o tome po medijima i tako to/
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Прво да се позабаве овом страшном новом увредом око чучања па ће да заврше око бата Гаше.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Citat
Vodi ga kući

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
bata gasa je neunistiv  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.