2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kečeri Najgluplja zabava ikada....  (Pročitano 30584 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa  zar nije svaki holivudski  film izreziran,pa se niko nepita da li je  glupo  da  ga  gleda jer  reziser zna sta  ce  se  desiti na kraju,zar  nebi  bilo   idiotski  konstatovati necu da  gledam Rokija-Stalonea jer  on se  nebije  stvarno i reci ja znam  daje sve  to  izrezirano namesteno pa  zasto  bi onda gledao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
pa  zar nije svaki holivudski  film izreziran,pa se niko nepita da li je  glupo  da  ga  gleda jer  reziser zna sta  ce  se  desiti na kraju,zar  nebi  bilo   idiotski  konstatovati necu da  gledam Rokija-Stalonea jer  on se  nebije  stvarno i reci ja znam  daje sve  to  izrezirano namesteno pa  zasto  bi onda gledao Smile
Imas mozda dobar stav,ali si izabrao loseg kecera...
Kurt Angle se uvek kacio sa mojim favoritom John Cenom...  Smile

Inace smatram da su u WCW bili zanimljiviji keceri!
Goldberg,Hogan,Sting,cak i cuveni igrac Disco Inferno...

IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Upravu je Kurt Angle! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kurt Angle zna o cemu prica! I u pravu je. Prvo, kome se ne svidja to, nek ne gleda i nek ne sere okolo o tome. Drugo, to je stvarno kao holivudski film. Sta gledas Umri muski 4 kuci, i kao ne znas da ce Brus Vilis da opet pobije 150 majmuna negativaca i da ce biti heroj? Sto onda gledas? I za razliku od holivuda, ovde se  Da se razumemo, od kecera i njihovih pravljenja spektakla u dvorani SVE GRUPE NA SVETU su preuzele scenske efekte i pirotehniku. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Greska u kucanju, nastavljam. dakle u holivudskom filmu se zna kraj, OVDE SE CESTO NE ZNA, VEC SE U POSLEDNJEM TRENUTKU NA OSNOVU REAKCIJE PUBLIKE MENJA KRAJ NA LICU MESTA. Nikako mi ne ide u glavu sto Srbija patoloski to mrzi? Sta je to zbog cega je to najgluplja zabava ikada!? Dajte argumente.
Mr. Kennedy rules!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung galaxy s3
Meni je to zabava predvidjena za malu decu... Da se odrastao čovek pali na tako nešto, to mi je nezamislivo...  Smile Smile Smile

Ja ne gledam filmove da bi navijao za Rokija i Brus Vilisa i ne skačem sa stolice kad Roki nekoga prebije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pustite ih njima je to zanimljivo kao nama fudbal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung galaxy s3
Pa to je kao kad bi u fudbalu sve utakmice bili dogovorene a ti gledaš i navijaš...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto mora da se covek pali? Da li zabava mora nedvomisleno da znaci paljenje?
Sta ako je nesto prosto nekom zanimljivo, ljudski? Ja sada sedim i gledam u necijem dvoristu borbu petlova, i ja se palim na to? hahaha. U ovoj zemlji se sve ocito uproscava i toliko usko gleda da je idiotski uopste komentarisati to. Zar se skace sa stolice dok se gledaju keceri ili se sedi normalno na stolici? Koliko ja znam, a svako od vas moze da dobije egzaktne podatke na netu, turneje WWE federacije po svetu su jedne od najposecenijih zabava ikada. Bilo gde, u Juznoj Americi, Nemackoj, Kini, Australiji njihove meceve uzivo gleda po 20-40 hiljada gledalaca na stadionima, jer je to spektakl, kao i neki fudbalski derbi. Nemam nijedan dvd, niti kasetu sa kecerima, nije mi najjaca zabava ikada, ali da je kul videti kako se bacakaju u ringu dok Ameri sve to smesno prate u transu, jeste. I znam da nisam jedini koji tako misli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sve je dobro, dok ne krene loše

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1313
Zastava Požarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Sony XPERIA L1
Citat
To je Holivud, svaki mec je kao film, ima pocetak, zaplet, rasplet i karj

Koji je isti iz meča u meč. (Ako se to uopšte može nazvati tako).
IP sačuvana
social share
"...semeni, semeni, slani pečeni, sport za zubi, melem za creva."
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.