2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kečeri Najgluplja zabava ikada....  (Pročitano 30588 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ta sranja sam pratio na DSF-u kad sam imao 10 godina, jer to je zabava bas za taj uzrast, a posto svaki prosecan Amerikanac (njih 99%) nema mozak razvijeniji od desetogodisnjaka njima je to pravi spektakl.  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung galaxy s3
moze li se ovo nazvati sportom? kad vec pricate o holivudu i crtanim filmovima, onda premjestite "vase" kecere na filmsku diskusiju... ovde joj ocigledno nije mjesto
Dal' sad to toliko bitno što sam ovde stavio...Možda jeste više zabava nego sport ali ne vidim što bih stavio na filmsku diskusiju...Tek nema veze sa filmom...
A kečere ne bih gledao da dodju u Srbiju besplatno da bude.. A ovi što vole neka idu pa neka navijaju... Smile Smile
@kurt angle Kako možeš da porediš film koji je umetnost sa ovim cirkusom....  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2007, 23:10:44 od Ragingbull »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jedno  je umetnicki film a drugo je holivud pominjao sam rokija,ne filmove kim ki duka,von kar vaja ili gas van santa!Ti me ne zelim da negiram vrednost holivuda ali ni wwe-a odnosno wrestlinga!Drugo poredio sam nacin posmatranja holivudskog filma i wwe-a i time ni  u jednom  momentu nisam zeleo da ih stavim u istu ravan(zeleo sam samo da kazem da je vid indoktriniranja publike putem jednog i putem drugog slican) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i
moze li se ovo nazvati sportom? kad vec pricate o holivudu i crtanim filmovima, onda premjestite "vase" kecere na filmsku diskusiju... ovde joj ocigledno nije mjesto
Dal' sad to toliko bitno što sam ovde stavio...Možda jeste više zabava nego sport ali ne vidim što bih stavio na filmsku diskusiju...Tek nema veze sa filmom...
A kečere ne bih gledao da dodju u Srbiju besplatno da bude.. A ovi što vole neka idu pa neka navijaju... Smile Smile
@kurt angle Kako možeš da porediš film koji je umetnost sa ovim cirkusom....  Smile Smile

care,znas li ti sta je sarkazan? nisam mislio bukvalno da se premjesti na filmsku sekciju, ali po nacinu na koji poredite film i kecere ...
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung 
Još iz doba kad sam gledao kasete sa snimcima Rvanja- to mi je delovalo vrlo opasno i strašno.

Kako su godine prolazile iz strašno je prešlo u smešno a danas me najviše nerviraju voditelji na FOX-u koji u američkom fazonu prave galamu i iznenađuju se dobrim potezima.

Ne osuđujem nikoga (jer imam u okolini i onih koji ne podnose ni fudbal ni košarku) ali - to nije za mene.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sve je dobro, dok ne krene loše

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1313
Zastava Požarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Sony XPERIA L1
Za ljubitelje ovog "sporta", pogledajte ovaj film (ako već niste):

Nacho Libre
IP sačuvana
social share
"...semeni, semeni, slani pečeni, sport za zubi, melem za creva."
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Djole 242, ti ocigledno ne poznajes osnovne zakone ponude i prodaje jednog proizvoda zarad profita preduzeca. Fox TV komentatori moraju tako da komentarisu da bi se klinci ovde nalozili, sto su i postigli. Zato je WWE rvanje najpopularniji program poslednja 2 meseca na toj TV, ako mi ne verujete ili me smatrate pristrasnom budalom okrenite televiziju i pitajte ih za to. Ja to znam jer imam tamo dosta prijatelja od kojih sam se licno uverio u to. Sa druge strane, u pravu si djole za poslednju recenicu, i to treba svako da kaze sebi u bradu sto si ti naglas za sebe konstatovao. Ako nije nesto za nekog, nek ne kaki po onima makar imali 5 ili 55 godina kojima je to zanimljivo da gledaju. mada sam licno ubedjen u to da su najveci zagovornici eliminisanja kecera sa lica zemlje oni koji 24 sata dnevno pred kompom pice Fifu, Counter strike, loze se na X-Men i Pirate sa Kariba, gde je sve realno u odnosu na kecere  Smile Smile Smile

Prvo sam mislio da se sinoc povucem sa ove diskusije, mislio sam da ce i drugi, tako su napisali, ali kada vidim koliko ima hejtera kecera i koliko ne mogu zbog njih mirno da spavaju, postaje mi zadovoljstvo da im kao maloj deci objasnjavam neke stvari Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo sam mislio da se sinoc povucem sa ove diskusije, mislio sam da ce i drugi, tako su napisali, ali kada vidim koliko ima hejtera kecera i koliko ne mogu zbog njih mirno da spavaju, postaje mi zadovoljstvo da im kao maloj deci objasnjavam neke stvari    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
meni su keceri sranje a ljude kojima je to zanimljivo iskreno sazaljevam.... isto kao i ljude kojima je zanimljiv roki i filmovi sa stivenom sigalom ......
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pozdrav svima !! ! ! !!
Ovo vam mozda lici na glumu ali nije.Oni dobijaju neka sranja i dopinge kako bi bili izdrzljivi a i jesu.Zar mislite da Jeff Harrdy onim labudovim letom glumi kada nabode nekoga pravo u facu kao veceras kenedija,ili da umagin udarac asamoa ili onaj po dijagonali ringa zadnjicom ne boli,ili da ono lomljenje kicme(ne u bukvalnom smislu te reci "lomljenje")sto izvodi bobi lesli,ili zahvati Batiste,pesnice Kana,i na kraju da vam nabrojim i poteze rendi ortona i dzona sine.Mislite da je to gluma?
NIJE ! ! !
to znam zato sto sam se bavio nekoliko godina disciplinom koja se zove Rvanje(slicno americkom rvanju),ti potezi bole i to znam iz iskustva,Labudov let je mnogo mnogo mnogo tesko izvesti,potrebna je snaga,preciznost,hrabrost i znati kako pasti jer mala greska je fatalna za kicmu.Na treningu nisam ni imao namere da tako nesto komplikovano izvedem.Znam dosta poteza ali se neki uce od 6-10meseci a neki godiname ne zato sto to treba raditi iz dana u dan i na kraju uvezbati nego zato sto se dogode padovi od kojih se bez 10 dana mirovanja ne mozete oporaviti.Licno mi je zabranjeno da izvedem neki potez na nekom na ulici jer mogu biti fatalni.Oni su ljudi profesionalci,time su se bavili njihovi ocevi a i dede.Sve to mozda izgleda zanimljivo ali dobiti onakav udarac nije nimalo zanimljivo.
Nego da ne bude da je samo to i svaki upuceni udarac pomalo boli,onaj pad na kolena kada je protivnik na vasim ramenima je smrt za casicu ako nemate nakolenice jer je mala verovatnoca da ce te se bez nakolenica,ukoliko to uradit,uopste ustati.To treba toliko precizno izvesti kako ne biste to osetili i na vasoj kicmi jer je morate prilikom tog poteza drzati jako cvrto i pravo.Sve u svemu posle jednog treninga za pocetnike potreban vam je krevet bar jedno 6-9 casova jer to boli i postoje naravno sedativi.Ovo nije gluma vec profesionalstvo.
Da je gluma da li bi se neko od vas koji ste gledali usudilo da pridje i suprostavi se nekom borcu tek tako.
Nije da se hvalim ali sam prestao zbog blova ali ne bi mi bilo tesko da se sada potucem sa nekim iz mog ranga inace imam 106 kilograma i visok sam 195 sto je dobro za onoga ko zeli da se bavi rvanjem znaci samo visina i kilaza i snaga(teretana).
Ali JA u ringu opet NIKADA-NIKADA-NIKADA-NIKADA-NIKADA-NIKADA-NIKADA-NIKADA-NIKADA-NIKADA! ! !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.