2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kečeri Najgluplja zabava ikada....  (Pročitano 30701 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Ma svi smo to gledali kao mali...
A cini mise da su tada bili i popularniji keceri...mislim mocniji...
Kao gore spomenuti Hogan (koji se cak pojavljuje i u Rocky IV!) i legendarni Bill Goldberg(Znate ga sigurno!)!

Evo nam i sampiona Rawa:

Inace postoji i teza kategorija :Smack Down!
Tu su najvece face ova trojica,koja sada trebaju medjusobno(njih 3) da se bore!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

5105566.jpg
(36.38 KB, 300x225)
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 00:21:17 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
al mi je ovaj u sredini poznat odnekle , najvise gotivim ortona a nervira me onaj kenedy  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Gledao sam to prije dva dana,odavno nisam vidio losiju glumu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
al mi je ovaj u sredini poznat odnekle , najvise gotivim ortona a nervira me onaj kenedy  Smiley 1
To je izvesti Batista...
Koji je ranije namucio cak i legendarnog Goldberga!
Inace se takmici u WWE Smackdown!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a jel ima negde prenos , mislim na satelitskim kanalima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Mislim na da ima na Sport Italia,a ima sigurno na DSF-u u sredu!
Ali na DSF je smackdown!
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 14:41:34 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko veruje da se stvarno biju taj je budala ali da je spektakl gledati ih uzivo jeste! Gledao sam ih dva puta uzivo, i mogu samo da kazem VRH. Atmosfera je uvek na ivici usijanja, ima po 20.000 gledalaca, a podseticu vas samo da je davne 1989. go. na Trecem kanalu tadasnji komentator Igor Miklja rekao dok je prenosio kecere da je poenta samo da iskljucis mozak kada udjes u arenu ili kad ih gledas preko TV i da imas zabavu od 3 sata. Tako i jeste. Drugo, oni uvezbavaju pokrete po 15 dana pre meca, jer nije nimalo bezopasno skociti sa vrha konopaca na pod VAN ringa, pa i u ringu.
Trece, price se smisljaju unapred i postoje scenaristi koji predsedniku WWE federacije Vincentu Mc Mahonu donose njih u kancelariju i ako je zadovoljan prosledjuju se kecerima. Niko od njih nije glup, jer je sve ovo veoma ozbiljan i unosan posao a federacija je jedna od najuspesnijih sportskih organizacija na svetu (batalite TNA kecere na Eurosportu ili one Japance, to je zaista dno, ovo je Holivud). Po mecu rvaci dobijaju od 3.000 do 30.000 dolara, koliko dobijaju sada najjaci a to su Batista, John Cena, Randy Orton, Shawn Michaels, i Triple H (ko ce biti super zvezda odlucuju samo fanovi po tome kako ih prihvataju i koliko se na svakog od njih loze). Prava prenosa otkupljuju SVE ZEMLJE SVETA  pa tako po nama Srbima ispada da je ceo svet debilan i glup a jedino mi nebeski narod smo pametni.
To je Holivud, svaki mec je kao film, ima pocetak, zaplet, rasplet i karj, svi oni prete jedni drugima i kada se posle par meseci frke zavrse mecevima, obavezno ti rvaci prelaze na druge, i tako u nedogled. Postoje 3 brenda, Raw, Smackdown i ECW, i u toku godine postoji jedan draft, kada se prelazi iz jednog u drugi brend, sto znaci nove pretnje, tuce i jos vise para od prenosa i live gledanja po arenama. Oni kao i najjaci fudbalski klubovi idu na turneje po svetu, pa tako kao sto Barca ode na Daleki istok, i oni obilaze planetu, a koliko cujem, doci ce i kjod nas tokom zime.
Preporucujem svima koji zele da vide kako se pravi spektakl i kako se od sranja moze napraviti ludilo stvar, nek iskljuce mozak (kao sto to rade kada gledaju prenose iz Skupstine Srbije) i pogledaju jedan prenos, i poveruju da se oni zaista sibaju i prete i imace jedan sasvim dobar film B a ponekad i A produkcije. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja u ovom slucaju prikljucujem komsijama Srbima i kazem mrs u PM glupi ameri...

Kurte sto neodes na basket ko cojek i ne uzivas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung galaxy s3
@kurt angle Pošto si ti upućen malo više, reci mi da li je pobednik dogovoren kad je već sve izrežirano...? Ako jeste u čemu je draž gledati sve to i navijati za nekog od njih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa zar nije ocigledno da je sve izrezirano i pobednik i cela tuca sve se radi po planu
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.