Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:07:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kasiopejci.  (Pročitano 63949 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Geneticko kodiranje, koje Sumeri opisuju, izgleda i nauka potvrdjuje ??

Link
Lightsoft,ja sam bas taj link postavio na prvoj strani antropologije,ali ga svi mudro preskacu i niko ga ne spominje,eto toliko o razvijenosti ljudskog mozga,nije vise dovoljno ni da naucnici potvrdjuju oni se radije drze Darvina ko pijani plota Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Izvini, promaklo mi je, a ja ga opet tamo postavio.  Smile  Pa valjda ce to neko sada i procitati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Izvini, promaklo mi je, a ja ga opet tamo postavio.  Smile  Pa valjda ce to neko sada i procitati.  Smile
ma,cisto sumnjam...mnogo je to tesko svarljivo,ali,dobro,na nama je red da pokusamo da im otvorimo oci Smile.Evo da mi post ne bude prazan postavicu intervju sa Davd Icke-om u vezi njegove knjige Najveca tajna,u svetu je to odavno mainstream knjiga,a kod nas je tek skoro objavljena...kad budem imao malo vise vremena postavicu i celu knjigu Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
David Icke - Najve... (130.81 KB)
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 12:15:36 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Trenutno ne stizem da procitam (u poslu sam na compu i evo vec je 3:35 nocu kad sam stigao da pogledam), ali samo nastavite, ne klonite duhom. Cim odahnem, procitacu sve, a verujem i mnogi drugi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Neki od interesantnih izvoda o koji se danas, nakon 16-17 godina izgleda potvrdjuju.

P: To me podsjeaa: da li je moguae da ta skupina kometa o kojoj ste govorili, egzistira u 4. denzitetu?
O: Ne.
P: Skupina kometa je u 3. denzitetu?
O: Prelazi izme?u 3. i 4.
P: Dobro, dakle ona je u oba, u 3. i 4....
O: Bit ae vam vidljiva.
P: Pa svatko ju svrstava u Hale Bopp, da li su povezane?
O: ? Mnogi svemirski objekti su trenutno ili nedavno vi?eni kao misteriozni.
P: F: Pa, prošlu noa na vijestima su izvjestili da je nešto bilo vi?eno 1991. i 1992. što se više nije pojavljivalo... mislili su da ja to bio komet, onda su rekli da to nije bio komet, i tako?er da je vi?eno kako pulsira. Eak su i astronomi bili izgubljeni oko toga kako je to moglo nestati. PZ: Da li je ta stvar koja je vi?ena 1991. i 1992. dio vala?
P: Razumijem da su napravili najveai teleskop ikad na vrhu planine u Peruu. Da li ae taj teleskop imati moguanost da nas prethodno upozori na val?
O: Ima moguanost da prethodno upozori na skupinu kometa, ali ne na val jer on nije vidljiv. Pitanje je više hoae li ili neae biti dano upozorenje radi skrivenih i politiekih faktora.
P: W: Pa, oni vea imaju tehnologiju i pretražuju nebo sa SETI teleskopom u Puerto Ricu...
O: SETI Schmetti, W! SETI stoji radi "potrage za vanzemaljskom inteligencijom"
P: Pa, rekli ste da postoji skupina kometa koja dolazi prema nama. Da li je to još uvijek toèno?
O: Da.
P: Da li to tijelo, koje je nazvano Hale-Bopp, da li je to skupina kometa?
P: Da li to skupina kometa koja dolazi i za koju ste istakli da æe stiæi bilo kada unutar 18 godina, ili nešto poput toga, toèno?
O: Možda.
P: Sad, da li se to može vidjeti na tolikoj udaljenosti?
P: da li je to nešto što æe udariti na našu posebnu lokaciju i pojaviti se odjednom, kao kometa koja je upravo preletjela nedavno? Nitko je nije vidio sve dok nije došla i odjednom su je svi vidjeli?
O: Skupina je simptom, a ne fokus.
P: V: Što je fokus?
O: Val, zapamtite, je presjecanje "granica realiteta"... što to implicira? Konzultirajte vašu bazu znanja za Latinske korijene i nastavite.
P: Dakle, latinski korijen za realitet ( realm, prim. prev. ) je oblik vladavine ( regimen, prim.prev. ), što znaèi domena ili vladanje ili sistem za poboljšanje zdravlja. Da li to znaèi to, kako pretpostavljam, da se sad premještamo u OPD realitet, i izlazimo iz OPS realiteta?
O: Djelomièno.
P: I takoðer, mogu zakljuèiti iz toga, da skupina kometa postoji i u drugom realitetu?
O: Djelomièno.
P: Pa, prije ste rekli da bi skupina kometa mogla doæi prije granice realiteta. Što pokazuje da komete...
P: Pa kako nešto može tako... rekli ste da se pojavljuje kao da je jedan veliko objekt, i da naša vlada zna da je ona na putu i da ju je oèito netko primjetio. Iz kojeg smjera dolazi?
O: Smjera?
P: Pa, skupina kometa. Ona je, pretpostavljam, stvarno tijelo, u doživljaju 3. denziteta, toèno? Dio stvarne skupine tijela u doživljaju u 3. denzitetu. Da li je to toèno?
O: Skupina može doæi iz svih pravaca.
P: dakle, mogu li zakljuèiti iz onog što je reèeno da æemo se kretati u tu skupinu kometa, kao u taj realitet?
O: Granica mijenja pravila.
P: Ali ako mi uletimo u skupinu kometa prije nego preðemo granicu, onda, mislim, razumjela bih da proðemo prvo granicu...
O: Djelomièno unutra, djelomièno van.
P: Dobro, da li taj takozvani HAARP projekt djeluje na bilo koju od tih promjena granica realiteta, tih promjena realiteta?
O: Sve je meðusobno povezano, kao i obièno.
P: Pa, proèitala sam ponovo transkripte i tu je bilo vrlo interesantnih stvari o Thule Društva i Nordijskog Sporazuma i to izgleda vrlo misteriozno i povezano s aktivnostima koje se zbivaju na Antarktiku. Pa proèitala sam mjesto na kojem je reèeno da su Lizard bica bila robovi i ljubimci Orionaca. To izgleda da je vrlo znaèajno.
P: Željela bi se nositi s izvjesnim stvarima vezanih uz napredak ove "misije" ili "projekta", kao što ste ga vi opisali. Kao što znate, iskusili smo ozbiljne smetnje i "napad" zadnijh par mjeseci. Došla sam do zakljuèka da je moj muž osoba-robot. Ali, neæu vas pitati da to potvrdite ili opovrgnete. Došla sam do te ideje kroz informacije u transkriptama. Ono što bih željela znati jest: da li ce sada veæina napada prestati buduæi da je ta energija maknuta iz moje okoline?
O: Možda, ali ne neophodno na naèin na koji ti misliš!
P: Pa, buduæi da sam prolazila kroz toliko grozna iskušenja ovu godinu, što je tu da me ohrabri?
O: Nejasno.
P: Dobro, da li je moj muž osoba-robot?
O: Slušaj. Neodreðeno.
P: Što trebam slušati?
O: Vidi.
P: Da li æu vidjeti nešto?
O: Robot ili ne, svi su programirani.
P: Svi smo programirani ukljuèujuæi mene i Franka?
P: Pa, kad promotrim mnoge moje interne doživljaje, veæ sam došla do tog zakljuèka.
Što je cilj tog programiranja?
O: Još je prekompleksno da bi se objasnilo.
P: Dobro, da je osoba bila, racimo, robot-osoba, kad ona to postaje, što se dešava sa dušom te osobe?
O: Isti proces.
P: Kao i što?
O: Umiranje.
P: Dakle, osoba može umrijeti i napustiti svoje tijelo, koje može biti uzeto i reanimirano i kontrolirano da funkcionira i da radi stvari dugo vremena. U meðuvremenu, originalna duša je kompletno premještena u 5. denzitet, i sprema se za recikliranje?
O: Da, ali tijelo je zamjenjeno, ne reanimirano.

......................................................................................................................................................................................................

P: Jedna od stvari o kojima smo govorili prošli put kad je T. bio ovdje, bilo je o podzemnim bazama i vojnim mješanjima u civilne stvari i miješanje civila u vojne stvari. Što bi još mogli reæi o tome?
O: Pitajte specifièna pitanja, molimo.
P: Jedno od pitanja s kojima smo imali posla bilo je ono o tome kako se upotrebom ratovanja kreiraju situacije u kojima se tijela mogu uzeti...
O: Ratovanje ima mnogo "upotreba"
P: Možete li nam dati neke od najuobièajenih upotreba ratova?
O: Generiranje okoline da bi se olakšala neprimjetna zamjena genetskog bazena. Faktori u pomaku obrasca kroz stimulaciju konceptualne aktivnosti, zamjena kljuènog osoblja prema prethodno oèitanim frekvencijskim vibracijama...
P: TH: Tko ili što se u genetskom bazenu mijenja? TK: Koga god oni žele zamjeniti. L: Pa, znate kako je to u filmovima... svi neopisivo vode ljubav prije nego idu u bitke... F: Da... oni su rekli "Faktori u pomaku obrasca kroz stimulaciju konceptualne aktivnosti..." L: "...zamjena kljuènog osoblja prema prethodno oèitanim frekvencijskim vibracijama..." Dobro: mislili ste reæi da rat...
O: Kreira "okolinu" za neprimjetne genetske modifikacije radi veæih pojaèanja izmjena i fizièkih i eterièkih faktora.
P: Što ste mislili pod "zamjena kljuènog osoblja"? Kljuènih osoba prema èijoj definiciji?
O: OPS 4. denziteta.
P: Da li su te kljuène osobe ljudi?
P: Kad kažete zamjena, da li mislite jednostavno kao da netko umre, kao npr. poglavar države i on biva zamjenjen drugom osobom koja doðe na vlast? To bi bio najjednostavniji scenarij koji bi se uklapao u to objašnjenje.
O: Vaš scenarij nije jednostavan.
P: Mislila sam jednostavan u smislu makinacija...
O: Oboje.
P: Da li bi to takoðer moglo biti kao zamjena osoblja i u smislu duplikacije?
O: Da. I micanje u realitet tajnih aktivnosti. Dosta ratova se zbilo kod kojih su uspješno kreirane èitave nove "podzemne rase" ljudi, što iz direktnog hvatanja koje slijedi "re-edukaciji", što aktivnostima razmnožavanja koristeæi te osobe, kao i druge.
P: Što ste mislili pod aktivnostima razmnožavanja?
O: Ti koji su uhvaæeni, reproduciraju se i imaju potomke, i oni nikad ne vide vaš svijet.
P: Hoæete reæi... TK: Djeca su se rodila i ona nikad nisu vidjela naš svijet... L: Kako može èitava rasa ljudi, ili grupe ljudi, živjeti ispod površine ove planete, bez 6 milijardi nas ostalih na površini, ili èak i više, bez da shvate što se tamo dogaða? To je toliko luda ideja...
O: Ne. Koliko mjesta postoji ispod zemlje, kao suprotnost onom na površini?
P: Mnogo, pretpostavljam. Kažete da je Zemlja šuplja, zar ne?
O: Ne, ne baš tako.
P: Pa, kako je duboko najdublji od tih podzemnih gradova?
O: 3108 milja. ( oko 4973 km )
P: To je prilièno duboko! Ali, nebi li bilo prevruæe na toj dubini?
O: Ne. Temperatura je prosjeèno 20 stupnjeva Celzija. ( 68°F )
P: TK: To je prilièno komforno!
L: Kako dobivaju svjetlost?
O: Magnetskom rezonancijom.
P: Pa, nisu li oni podložni da budu smrvljeni zemljotresima?
O: Ne, zemljotresi se ne osjete toliko duboko ispod površine!!!
P: Da li bilo koja od aktivnosti tih podzemnih civilizacija ima nešto s tom masivnom podzemnom bazom koju Rusi izgraðuju?
P: TK: Da li je neki od njih i ispod oceana?
P: Pa mi nikad nismo ni istražili sve ono što je ispod oceana. L: To jednostavno bode um da se razmisli oko toga. Zašto oni žele te ljude?
O: Da zamjene vas.
P: TK: I zašto? Jer njih mogu bolje kontrolirati. Toèno?
O: Kompletno ih mogu.
P: L: Da li ti ljudi koji su uzgojeni u tim podzemnim gradovima imaju duše?
O: Da, veæinom.
P: TK: Da li su oni poput nas, samo što su se drugaèije razvili?
O: Kompliciranije je od toga.
P: Koliko dugo oni to èine?
O: 14000 godina, otprilike.
P: Da su oni to èinili toliko dugo, oèito da su oni, koje su uzeli na poèetku, zastarjeli i ne mogu se koristiti za zamjenu bilo koga na Zemlji jedino ako nisu mijenjali ljude s vremena na vrijeme iz raznih razloga...
O: Ne, njihova tehnologija èini vašu poput Neandertalske, kod usporedbe! Hibernacijske tube... Jedan otkucaj srca na sat, na primjer.
P: TH: To znaèi da svaku godinu koju mi živimo, oni bi živjeli 4200 godina... L: Ima li bilo što od ovoga nešto s tom ludom jamom na Oak Islandu ( TDARM )?
O: Na indirektan naèin.
P: Kako se mi uklapamo u sve to? TK: Ne uklapamo se!
O: Vi ste bili "pripremna komisija".
P: Što smo mi radili? Da li je to dio plana, da uništimo planet, uništimo ozonski omotaè, zagadimo mora, itd., da napravimo pogodniji okoliš za njih?
O: Te stvari su beznaèajne i lako se mogu popraviti.
P: TK: S njihovom tehnologijom oni to mogu popraviti sve to. L: To je zbilja strašno, znate! Kad pomislim na sve to... TK: Oèito, onako kako razumijem, oni ne mogu samo doæi i izbrisati nas i zamjeniti nas, jer "pravila" to nebi dozvolila.
O: Pa ipak, prirodni ciklusi unutar okvira prirodnih poretka stvari æe dozvoliti sve te stvari da se uklope u svoje mjesto.
P: L: Ima li kakvog zakona unutar realiteta tih biæa, nešto poput zakona gravitacije, koji ih spreèava da jednostavno doðu i preuzmu sve od nas?
P: TK: Ne mislim da je to poput zakona gravitacije...
O: Koji "zakon" postoji i spreèava vas u vašoj volji da manipulirate biæima 2. denziteta?!?
P: L: Pa ja neidem van i svojevoljno ozljeðujem ili manipuliram nekime ili neèime. TK: Naravno, u našem rukovanju tim "biæima", mi ih konzerviramo na neke naèine da bi imali neprestanu opskrbu hranom... Mislim da su tu pravila igre. To je kao šah. Oni ne mogu samo doci i promjeniti stvari, to se mora razvijati na neki naèin. Ali tu su uske rupe i oni se mogu prikrasti, manipulirati i pobjeci s nekim stvarima... TH: Onda, tu nema pravila - to su samo vodstva.
O: Dvije važne toèke ovdje: 1) Kad smo rekli "vi", mislili smo kolektivno 3. denzitet. 2) Propustili ste našu izjavu o prirodnom ciklusu i poretku stvari, gotovo kompletno. Savjetujemo ponovno proèitajte pažljivo... Takoðer, što ako je vaša rasa manipulirana da uništi samu sebe, ili, jednostavno da se vucara unaokolo do iduæe prirodne kataklizme?
P: TK: Pa izgleda da je tu druga strana koja ih pokušava sprijeèiti od stjecanje
kontrole. L: Pa kako ja razumijem, jedina stvar koju su dobri momci u moguænosti napraviti, radi slobodne volje, je to da èekaju da ih se pita za pomoæ, i da jedina stvar koju oni mogu napraviti je da daju informaciju. F: Pa to je vrijedno ako se time koriste pravi ljudi u pravo vrijeme. TK: Morate izaæi i sa pravim pitanjima, takoðer. Morate imati i dosta informacija da bi to mogli. Sigurna sam da su informacije tu. Imate jednu grupu sa svim tim ljudima ispod zemlje i oni žele preuzeti ovaj planet. Ta grupa voli biti 4. denzitet - oni ne žele da napredujemo. Oni žele blokirati napredak. Onda, imamo grupu koja želi napredak; oni žele da se nastavi prirodan proces. Ta negativna grupa želi ostati tamo i držati sve od tamo koga god mogu. L: I zbog toga što su se iscrpili i smanjili u broju, oni nastavljaju osiguravati svoju potrebu za egzistencijom. TK: Ako je, nekako sluèajno, Zemlja jedino mjesto gdje ljudi mogu napredovati, onda æe prije ili kasnije to prestati, ako ti drugi momci preuzmu, onda æe to stati... implodirati. TH: Znam! Zemlja je zabavni park 4. denziteta! L: veæ to znamo... mi svi imamo karte za vožnju "E" klase! TK: Oèito imamo informacije, ali nismo zbilja kopali dovoljno duboko pa neznamo pitanja koja bi trebali postaviti i pitati. Da li je to istina?
P: Da li je ono što sam rekao blizu istine?
O: Da. Totalna istina je varljiva.
P: Dakle, ono što sam rekao je suština onoga što se dešava ovdje. Dakle, mi trebamo naæi naèin kako uèiniti ono što bi trebali tako da bi Zemlja mogla ostati...
O: Vi æete uèiniti ono što æete uèiniti.
P: To je istina.
O: Dali vi, generalno, kontrolirate biæa 2. denziteta na Zemlji?
P: L: Da.
O: Pa, što je "fer" kod toga?
P: Ništa.
O: Dobro, dakle, u èemu je onda razlika?!?!???
P: TK: Dakle, pojednostavljeno, mi kontroliramo 2. denzitet, a 4. denzitet kontrolira nas. Tu ima loših i dobrih momaka. L: I mi æemo uèiniti ono što æemo uèiniti. Bilo da odluèimo prikloniti se dobrim ili lošim momcima.
O: Na vama je.
P: TK: Pa ipak, ako previše ljudi prikloniti se lošim momcima, onda balans teži u njihovu korist i tu više nema napretka, pa bi tu trebalo biti edukacije tako da ljudi mogu znati...
O: T., blizu si, ali promašio si bit.
P: L: Što je bit?
O: Bit je da tu "ne mora biti" iceg. Vi æete uèiniti ono što æete uèiniti. Vi odabirete. govorimo vam to neprestano, ali vi još uvijek patite od vaše samo-centrirane percepcije.
P: TK: Svatko je zabrinut za sebe. Svi žele biti sigurni i da ne brinu o drugima.
O: Bliže suštini, svi se vide u OPS realitetu nešto kao "specijalan, izabran, ili zaštiæen". To jednostavno nije tako!!
P: TK: Što æe se dogoditi - dogodit æe se. Ljudi...
O: Nisu važna tijela. Duša je ta koja ili napreduje ili nazaduje, samo pitajte S.!
P: L: Da li S. napreduje ili nazaduje?
O: Neodreðeno.
P: Dakle, drugim rjeèima, mi bi jednostavno mogli sjediti i živjeti naše živote i provoditi se i zabavljati i ne brinuti oko bilo koje stvari. Da li je to bit?
P: Nego, naši izbori?
P: TK: Bit je da æe se to dogoditi...
O: Ali, nitko nije tamo da se umješa u vašu korist kao što bi mnogi željeli vjerovati u to.
P: L: Dakle, mi smo ovdje na ovoj planeti i mi æemo ili uspjeti, ili neæemo, kao što su i Dorothy i Toto u Ozu, bazirano na našim vlastitim sposobnostima da to shvatimo, da prevaziðemo nejednakosti, vješticu, majmune i vojnike... TK: Možda ono što oni pokušavaju je to da daju ljudima informacije, ili naprave informacije dostupnima tako da bi ljudi mogli napraviti izbor, da li žele ostati...
O: Mi ne "pokušavamo" ništa uèiniti. Mi smo ovdje da odgovorimo ako nas se pita. Mi se ne možemo umješati.
P: Da, ideja ne-miješanja je prilièno jasna i razumljiva. Dakle oni se ne mogu umiješati...
O: I èak kad mi odgovaramo, vi možda neæete vjerovati, to je na vama!
P: L: Dakle, mi smo zbilja sami na svojem!
O: Vi ste uvijek bili, i mi smo, i svi ostali takoðer!!
P: TK: Onda, nagaðam, to je stvar upita pravih pitanja tako da bi vi znali kojim smjerom treba iæi akcija. Mislim, da li vi želite napredovati? Da li želite iæi u 4. denzitet? Ili da li želite iæi više? Ili želite li ostati ovdje? Kako vi možete napraviti informirani izbor ako neznate istinsko stanje i koje su vam opcije? L: To je iz razloga što su religije napravljene i utrapljene
covjeèanstvu, i dizajnirane su da daju ljudima osjeæaj ugode ili vjere u nešto izvan samih sebe i to ih spreèava od traženja znanja, od otvaranja njihovih oèiju, suoèavanja s èinjenicama njihove egzistencije i zato ih drži u ropstvu?
O: To su samo poteškoæe, kao i uvijek. Vi primjenjujete to isto, na vaše prijatelje 2. denziteta!!
P: TK: Koje stanje uma morate imati da bi željeli napredak? F: Pa, znaš kad si na putu kad možeš vidjeti da se rijeèi ne slažu s èinjenicama života. Pomisli na sve ljude koje si sreo s kojima si imao filozofske razgovore. Koliko æe ih reæi: Oh, sve što trebam je Biblija. To je sve na što obraæam svoju pažnju. TK: Nisam imao nikakvih filozofskih razgovora s ljudima jer se rijetko slažem sa bilo èime što je reèeno. F: Pa, moraš odluèiti o tome jer si pokušao i nije išlo. TK: Imam ozbiljan problem... da, Biblija je bila unaokolo dosta vremena i religija je bila unaokolo mnogo vremena... ali imam ozbiljan problem vjerovanja u nešto što je toliko oèito napravljeno od strane ljudi koji imaju svoje planove! F: Ali veæina ljudi kojima æeš to reæi kažu: O, ne! Ljudi nisu napisali Bibliju, Bog jest! Ili, oni mogu biti kompletni ateisti i samo vjerovati u religiju znanosti.
TK: Vjerujem da bi osoba trebala živjeti èasnim životom prema pravilima i odnositi se prema drugim ljudima s poštovanjem... i neke ideje religija su dobre... ali oni jednostavno preðu te granice. F: Tako oni uvlaèe ljude u to. Izmješaju laži s istinama. L: Da, laž u sendvièu izmeðu 2 istine je lakše progutati. F: Da, ako je SVE bila laže, velika veæina ljudi bi to odmah primjetila. Ili, vrlo brzo. TK: Velika veæina ne mari. Oni samo žele biti voðeni kao ovce. Oni ne žele nikakvu odgovornost. F: I što se desi veæini stoke? Ona žvaèe u svoje slobodno vrijeme sve dok ih njihov pastir ne odvede kod mesara. TK: Pa, poslije svih ovih mojih godina provedenih u vojsci, jednostavno sam došao na to da ne vjerujem bilo kome s autoritetom. F: I ako razgovaraš s religioznim tipovima, oni æe reæi: Oh, nemam bilo kakve odgovore... ja samo slijedim Bibliju. L: Ne samo da nemaju bilo koje odgovore, oni ni nemaju bilo kakva pitanja, takoðer. I mislim da je to kljuè. Ljudi koji još uvijek pitaju pitanja nakon prolaska kroz sve religije i mistiène mambo-jumbo, oni koji misle da su našli ultimativni odgovor su - hmmm - ruèak! TK: Èitav smisao života, izgleda mi da je postizanje znanja i napretka. Vi zaglavite na ovom nivou sve dok to ne shvatite. Ali, što bi vi trebali shvatiti? L: Mislim da je to saznanje. TH: "Vi bi trebali znati istinu i istina æe vas osloboditi". To je u Bibliji!!! L: Da li jesaznanje kljuè?
P: Mislim da znanje mijenja tvoju frekvenciju. Da li je to istina?
P: Saznanje je uviðanje?

..............................................................................................................................................................................................................

P: Koliko je programirano od strane ljudi?
O: 12 % od 0,02 %.
P: Dakle, na svakih 1000 ljudi, tu su 20 programiranih i 12 od tih su programirani od strane vanzemaljaca, OPS-a 4. denziteta?
O: Razumijte da je 4. denzitet ipak i fizièki. Vi skreæete sve više i više prema samo eterièkom pogledu/teorijskoj poziciji.
P: Hoæete raæi da ljudi koji rade na toj vrsti stvari... i...
O: Ne, Laura, mi kažemo da je tu zbilja vrlo jako "istraživanje" realiteta tog fenomena, i ne ignorirajte to!
P: Svaæam! Mi smo gledali televiziju i oni su pokazali film o èovjeku i njegovoj
kceri koja je snimila vrlo veliki objekt na nabu i bio je dosta dugo vremena tamo. I takoðer, razumijem da je netko drugi snimio to isto sa druge lokacije. Bio je to dugaèak, bijeli, cjevasti objekt. Procjenjeno je da je bio dugaèak oko 1 milje ( 1,6 km ), jer su procjenili to pomoæu perspektiva sa dvije trake, nešto kao promjena prividnog mjesta promatraèa ( parallax, prim. prev. ), i imao je svjetla po sebi koja su se kretala, i samo je lebdio, i bio tamo dosta dugo. Što je bila ta stvar?
O: "Matièni" brod Orion OPS-a, skenirali vektore proizvedenih kontinuuma realiteta.
P: Pa govorili su o izvještavanju sliènog dogaðaja na tom istom mjestu, samo što je to bilo 78 godina prije. Da li je tu neka veza?
O: Da. Povezanost prostorno/vremenskih koordinata.
P: Da li je taj brod radio i nešto drugo, nego što ste spomenuli?
P: Da li matièni brod nosi mnogo manjih brodova?
P: Koliko ih može nositi matièni brod?
O: 150000.
P: Dovraga! Koliko su oni veliki? I moramo zapamtiti da su ti brodovi veæi iznutra, kao pravilo, radi neke vrste stranog principa na tom nivou.
O: Upravo tako, zapamtite, tu je varijabilnost fizièkog na 4. denzitetu, ali ne i manjak fizikalnosti.
P: Bilo je oèito i viðenje u zaljevu isto prošle noæi ili noæi prije toga. Trokutasti brodovi s naranèastim svjetlima. Da li su bili ljudski ili vanzemaljski?
O: Vanzemaljski.
P: Kome su oni pripadali?
O: Isto.
P: Zašto ima toliko vrsta vanzemaljskih brodova?
O: Vidite prijašnje izjave. VFI ( varijabilnost fizièkog izgleda ).
P: Varijabilnost fizièkog. Dobro. takoðer sam èitala o mutilaciji stoke, da su specifièni dijelovi tijela odstranjeni...
O: Nastrano.
P: Što?
O: Dijelovi stoke.
P: Zašto oni uzimaju oko? Zašto oni žele samo jedno oko?
O: Prouèavaju uzorak duše.
P: Možete li prouèavati uzorak duše kroz oko?
O: Kao kazetofon.
P: Zašto uzimaju dio usne?
O: DNA knjižnica.
P: Pa koliko oni trebaju oèiju i DNA knjižnica? To se uveliko dešava.
O: Nešto je kopiranje od strane "tajne vlade"

..........................................................................................................................................................................................................

P: Da li je gravitacija koja je svojstvo antimaterije "antigravitacija"? Ili samo gravitacija na drugoj strani, takoreai?
O: Vezivo.
P: Dobro. Gravitacija je vezivo. Da li gravitacija veže materiju?
O: I...
P: Da li je gravitacija svojstvo svjetlosti?
O: Nije bit.
P: Što je bit? Možeš li mi pomoai ovdje, Frank?
O: Gravitacija povezuje sve što je fizikalno sa svime što je eterieko kroz nestabilne gravitacijske valove!!!
P: Da li je antimaterija eterieko postojanje?
O: Prijelaz k eteriekom postojanju.
P: Dobro.
O: Otvor k njemu.
P: Da li su nestabilni gravitacijski valovi... ne, eekajte... da li nestabilni gravitacijski valovi potjeeu iz 7. denziteta?
O: S kraja na kraj ( skroz naskroz ).
P: Da li proizlaze iz bilo kojeg specifienog denziteta?
O: To je samo smisao, nema takvog.
P: Nema nestabilnih gravitacijskih valova?
O: Pogrešno...
P: Nema toeke iz koje proizlaze?
P: Dakle, oni su svojstva ili atributi egzistencije materije i veza materije prema eteriekom planu?
O: Poput toga, ali oni su svojstvo antimaterije, tako?er!
P: Dakle, kroz nestabilne gravitacijske valove vi možete pristupiti drugim denzitetima?
O: Svemu.
O: Gravitacija nije nusprodukt! Ona je centralni sastavni dio svih egzistencija!
P: Procjenjivala sam elektrieni tok i potrošnju... i mislila sam da je elektricitet dokaz neke vrste svijesti i da je gravitacija dokaz da je planet ima, da je živ...
O: Rekli smo ti prije da su planeti i zvijezde prozori. I gdje ona ide?
P: Prozori?
O: Gravitacija.
P: Oh. Gravitacija mora iai u eterieke dimenzije ili denzitete. Mislim, natjerali ste moju glavu da ide u toliko razlieitih smjerova da osjeaam da u njoj imam kokice.
O: Dobro!
P: Pa, gdje ide gravitacija. Sunce je prozor. Eak i naš planet mora biti prozor!
O: Ti ga imaš, tako?er!!
P: Dakle, gravitacija je ujedinjeni princip... stvar koja drži stvari skupa, kao na nacin da svu masnoau skupi zajedno u loncu juhe.
O: Gravitacija je sve što postoji.
P: Da li svjetlo proistiee iz gravitacije?
P: Što je svjetlo?
O: Gravitacija.
P: Da li je gravitacija isto što i slabe i jake nuklearne sile?
O: Gravitacija je "Bog".
P: Ali, mislila sam da je Bog svjetlost.
O: Ako je gravitacija sve, nije li onda to? Svjetlo je energetski izraz generiran od strane gravitacije?
P: Da li je gravitacija "svjetlo koje se ne može vidjeti", kao što su ga Sufi-ji nazvali: Izvor.
O: Molimo imenuj nešto što nije gravitacija.
P: Pa, ako je gravitacija sve, nema nieeg što nije gravitacija. Fino. Što je apsolutno ništavilo?
O: Samo misao.
P: Dakle, nema takve stvari kao što je ne-postojanje?
O: Ima.
P: Da li misli stvaraju gravitaciju?
P: Da li zvuk stvara gravitaciju?
P: Može li zvuk manipulirati gravitacijom?
O: Može.
P: Može li se to postici ljudskim glasom?
P: Može li se to izvesti tonovima, ili pomocu snage kroz misli?
O: Oboje.
P: Onda, ima li kod toga tako?er i specifienih konfiguracija koje se koriste?
O: Gravitacijom se manipulira zvukom kad misao manipulirana gravitacijom izabere proizvesti zvuk koji manipulira gravitacijom
P: Sad, da li se momak koji je sagradio Koralni dvorac ( Coral Castle, prim. prev. ) okretao u svojem sjedalu iz aviona dok je razmišljao i stavljao svoju manipulaciju na mjesto?
O: Ne. On se okretao kad je gravitacija izabrala da manipulira njime da se okreae da bi manipulirao gravitacijom.
P: Da li gravitacija ima svijest?
P: Da li je ikad moguae za pojedinca da inapravi izbor, ili JE gravitacija ta koju on izabire?
O: Gravitacija koja je bila unutar njega bila je sva gravitacija koja postoji.
P: Prema onome kako ja to razumijem, kod brzine svjetla nema mase, niti vremena i nema gravitacije. Kako to može biti?
O: Nema mase, nema vremena, ali da, ima gravitacije.
P: Foton ima gravitaciju?
O: Gravitacija premašuje brzinu svjetlosti.
P: Gravitacijski valovi su brži od svjetlosti?
P: Željela bih veeeras pitati u vezi 5. denziteta. Kako funkcionira "linija razdvajanja" izme?u fiziekog 4. denziteta i 5. denziteta?
O: Reciklirajuaa zona, netko mora imati direktan kontakt u perfektnom balansu s onima na 6. denzitetu da bi ispunio potrebu za fazom kontemplacije/ueenja dok je izme?u inkarnacija u denzitetima 1 - 4.
P: Kad osoba završi sva svoja iskustva u denzitetima 1 - 4, da li oni ostaju na 5. u nekom periodu dok se ne pomaknu u 6?
P: Kad umrete u 3. i odete u 5. denzitet, da li prolazite kroz 4., ili ga vidite?
P: Kad ste u 5. denzitetu, da li je dio vašeg služenja da budete vodstvo? Da li su tamo 2 vrste biaa, na 5. denzitetu, ona koja su tamo za recikliranje i ona
eiji je to, jednostavno, nivo?
O: Ne. Svi su kao jedan u bezvremenskom razumijevanju svega što tamo jest.
P: Ako osoba 5. denziteta ima bezvremensko razumijevanje, što to njima odre?uje gdje ae se "reciklirati", kao suprotnost prebacivanja iz 5. u 6. denzitet?
O: Kontemplacija otkriva potreban denzitet.
P: Dakle, ujedinjeni sa drugim biaima na 5. denzitetu, vi do?ete do, u neku ruku, razumijevanja vaših lekcija...
O: Balansirani. I to je, draga moja, drugi primjer gravitacije kao veze svih kreacija... "Veliki izjednaeivae"!
P: U slici u mojoj glavi, ciklus ide prema van, disperzira, i poeinje rasti i vraaati se izvoru.
Da li je to toeno?
O: Blizu.
P: Da li je to, u stvari, toeno pola svega što postoji, što se kreae u debalans, dok druga polovica ide u balans?
O: Blizu.
P: Cijeli svemir? Sve što postoji?
P: Da li je moguae da jedno podrueje svemira ima više balansa, tražeai energiju, dok drugi ima više onog što traži debalans?
O: Oh, da!
P: Da li je Zemlja jedno od tih
podrueja koje je više u debalansu nego u balansu, trenutno?
O: Da, ali brzo se kreae natrag, prema balansu.
P: Da li je granica realiteta dio tog balansiranja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo jedan zanimljiv intervju sa Africkim samanom Credo Mutwo... Smile.Lightsoft,ovi delovi razgovora koje postavljas,da li su to razgovori sa Orioncima,a posto vidim da stavljas odlomke,da li imas negde full verziju tih razgovora Smile

*
Credo Mutwa - inte... (164.02 KB)
« Poslednja izmena: 09. Feb 2008, 13:17:11 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Boze nacitah se gluposti.Malo me podseca na dijalog Evropske unije i nas obicnih smrtnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Boze nacitah se gluposti.Malo me podseca na dijalog Evropske unije i nas obicnih smrtnika.
Gresis,ovaj...silno gresis,sinko Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Citat
da li imas negde full verziju tih razgovora

Zelja je ispunjena.  Smile

P.S. Zbog velicine podeljeno.

*
Kasiopejske transk... (1464.84 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Nastavak

P.S. Naravno, moraju se oba dela skinuti pre raspakovnja.

*
Kasiopejske transk... (1166.32 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:07:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.41 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.