Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:30:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kasiopejci.  (Pročitano 63906 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Citat
neg cak nesto najnormalnije sto se zove "paznja".

U slusanju drugih ljudi ne koriste vise od 15-20% "resursa" paznje. Jednostavno skoro i ne cuju sta sagovornik prica. A uz sve to, svaki segment konvertuju i  ravnaju sa savojim iskustvima i desavanjima, namecucu time kako se njima to i to desilo, ne obracajuci paznju na sagovornikovo desavanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Apsurd. U doba "najvece komunikacije", ona postaje najmanja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ako mene pitate,to i nije bas apsurd,vise kao jedna uspesna podvala svetskih mocnika,izazivanje opste apatije,sve veca podeljenost medju ljudima,sve to ide na ruku njihovim planovima koje sada velikom brzinom moraju da privedu kraju,jer se pojavila velika pretnja po njih(Lightsoft zna o cemu pricam)...evo postavicu i ovde ovaj filmic,u Americi je vec pocelo cipovanje ljudi,i to potpuno neskriveno,pogledajte i sami Smile               
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
@sirkan  Smile Smile Smile

Bestije su se razigrale kao ovce po livadi. Na zalost ljudi su naivni poput teladi. Ne mogu da shavtim koliko su im mozgovi isprani.
Ne znam sta da kazem. Coveku je najvaznija sloboda, ona nema cenu.
Ti ljudi uopste ne razmisljaju, lice mi na amebe - samo refleks gladi.
Ali covek se i razlikuje od zivotinje po tome sto pobedjuje te instikte.

Potrebno je sirenje znanja i svesti o ovome. Treba ih raspredeti ko sto je Isus trgovce iz hrama.

@lightsoft o kojoj se pretnji radi, pred kojom su se ovi krpelji tako uzmuvali? Smile Daj da znamo.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Jao,kako ovo da kazem,a da me ne gledaju kao ludaka...reci cu samo da se ocekuju neki dogadjaji koji ce uzdrmati svet i promeniti sliku o svetu kakav je danas...Papalu,za tebe znam da kao iskusan covek mozes da podneses i vise od ovoga,ali za ostale bi bilo previse...bolje da ih ne opterecujem Smiley 1
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Citat
@lightsoft o kojoj se pretnji radi, pred kojom su se ovi krpelji tako uzmuvali? Smile Daj da znamo.
 Smile

Najkrace moguce.

Lizardi, bica koja su nas porobila u proslosti, o kojima pisu i Sumeri, i nas nacinili genetskim inzenjeringom, zele da zadrze i dalje kontrolu nad nama. Po kalendaru Maja, veliki deo populacije, 2012-te kada ceo suncev sistem presece galakticku ravan, preseca i jedan vid talasa koji ubrzava frekfencu DNK-a, a samim tim i podize nivo svesnosti, prelaskom u 4 denzitet postojanja, ne dimenzije. Lizardi su bica iz tog 4-og nivoa i pokusavaju, preko svojih predstavnika na Zemlji, i dalje zadrzati kontrolu, i u tom 4-om realitetu. Jedan od glavnih razloga, ako ne i glavni koji se pominje, je taj da mi nismo na vrhu lanca ishrane. Iznad nas su oni, i sluzimo im kao hrana. U vecini slucajeva ne na uobicajen nacin da se hrane nama, vec negativnom energijom, koju proizvodi nase telo zbog negativnih emocija, strah, bes,...
Samim nasim prelaskom u 4-i denzitet postali bi svesni toga. 2012-a je krajnji rok da nesto preduzmu. Zato i tolika povika na Novi Svetski Poredak, jer se sumnja da je to priprema za predstojece, a kulminacija bi bila rezirani napad vanzemaljaca, gde bi drugi, koji su ustvari ti isti, dosli kao da nas brane. Time bi se stekle simpatijee i ljubav covecanstva prema njima, oborile sve religije i ljudi bi se svojevoljno predali njima. Znajuci dobro da bez svesnog pristanka i zakona slobodne volje, ne bi mogli zadrzati covecanstvo u ropstvu, na taj nacin bi obmanom to postigli.

I u samoj Bibliji, o Sotoni se kaze da je luconosa, nosioc svetlosti, ali koji se sluzi prevarom. I oni bi prevarom doneli navodno svetlo.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 13:22:56 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Eto Lightsoft je to ukratko objasnio...ja ne verujem da bi ja mogao u boljih par recenica Smile.U svakom slucaju bitno je da oni spremaju tu laznu invaziju gde ce, kada nas navodno budu odbranili,njihov dolazak najaviti i pojava samog Isusa na nebu...to ce naravno biti samo hologram.E,sad ja sam dosao do informacije da je u nas suncev sistem,zajedno sa Holmes kometom stigla i jos jedna vanzemaljska rasa,koristeci samu kometu kao vrstu pokrica za svoj dolazak.Trenutno se njihov mothership nalazi u Kuiper beltu,a iz opservatorijuma u St.Petersburgu je primeceno oko 150 slicnih kometa koje se priblizavaju nasem suncevom sistemu.Napominjem,oni ne dolaze da nas napadnu,vec prave neku vrstu okupacije celog naseg suncevog sistema sa ciljem da sprece neciji beg...pri tom mozemo samo da zamisljamo ko ce to morati da bezi,he,he Smile.Naravno posledice tog rata cemo i mi osetiti na svojoj kozi,posto smo do sad to osecali kao vremenske neprilike ili zestoke oluje,posto se vode u 4-om denzitetu postojanja,a samim tim prelaskom ljudi u njihov denzitet,sve ono sto smo samo naslucivali tada cemo moci i da vidimo,eto to je i od mene ukratko Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo jedan zanimljiv tekst o tom nadolazecem talasu...link  Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 3600
Nisam sve pročitao pa ne znam, jel ovo neka igra, zajebancija ili ozbiljno?
Kako neko može verovati u te sektaške gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
Nisam sve pročitao pa ne znam, jel ovo neka igra, zajebancija ili ozbiljno?
Kako neko može verovati u te sektaške gluposti.
    I ja sam kanda zalutao... :-kCek,zvoni mi komsija Kasiopejac... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:30:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.