Takvoj sigurno ne treba balkanac koji ce da je oprasi zguza.
ili pak, da za žilni ud uhvati prvog koji naidje, zato što su prva dva gora od ovog poslednjeg...
budi siguran da razgovaraš sa ispod proseka inteligentnom ženom
svaka žena koja želi da svoju karijeru gradi preko svojih atribuda, majčinskih ili "neubrane voćke", dovoljno je da istima zavrti ispred prosečno, a možda i iznad proseka inteligentnog muškarca, što ne znači da isto preporučujem ni devojkama ni majkama
Mnoge odlazu udaju. Medjutim, i one koje se udaju i rode 1-2 dece,upisu ih u obdaniste i nije ih briga za decu celi dan. Ukoliko su na poslu,to da jos nekako i shvatimo, ali mnoge ne rade nista, vec idu sa drugaricama na kafu i slicno. Sta je uopste karijera? Biti uspesan u poslu. Osoba mora biti uspesna u svemu, a ne samo u poslu. Sta vredi posao, ako porodica i deca treba da pate i odrastaju bez prisustva roditelja, a do detetovih 6 godina, vrlo je bitna porodica da se navikne na nju, ili mu porodica postane drustvo, pod cije ce lose uticaje lako pasti.
Mnoge odlazu udaju. Medjutim, i one koje se udaju i rode 1-2 dece,upisu ih u obdaniste i nije ih briga za decu celi dan. Ukoliko su na poslu,to da jos nekako i shvatimo, ali mnoge ne rade nista, vec idu sa drugaricama na kafu i slicno.
Razapnimo ih, sto zele da zadrze i svoj drustveni zivot .. kafa sa drugaricama dok neko cuva dete ili je dete u obdanistu! Neoprostivo.
svaka žena koja želi da svoju karijeru gradi preko svojih atribuda, majčinskih ili "neubrane voćke", dovoljno je da istima zavrti ispred prosečno, a možda i iznad proseka inteligentnog muškarca, što ne znači da isto preporučujem ni devojkama ni majkama
Neke grade karijeru sisama, dugim nogama i ostalim "neubrana vocka" atributima, neke strucnim znanjem, postenjem i iskustvom, neke rizikuju, neke su dobro udate itd, sve je stvar njihovog izbora. A ako se makar samo i pretpostavi da je zakon ljudskog roda, smisao zivota ili sta ti ja znam, "produzenje vrste", onda je svaka gore kategorisana, a koja je protiv radjanja dece, prilicno neinteligentna.
A u vecini slucajeva se vodim primerima iz zivota. U firmi gde radim, dosta rukovodilaca raznih odeljenja i sektora su zene. (finansije, menadzment za prodaju, pravni poslovi, kao i ostali bitniji sektori u firmi ). Najmladja ima oko 39 godina, sve su neudate, dovoljno godina radim tu, povremeno sam sa njima u kontaktu na poslu, cesto putujemo zajedno u druge gradove sluzbeno i nijedna nije u nekom fazonu cak ni braka, do dece jos nismo stigli.
E sada, zasto je to tako, da li zbog mogucih izduvanih sisa, zbog neprihvatljivog zajednickog zivota, zbog karijere ili nekog drugog razloga, ne bih znao ali cinjenica je da jednostavno ne zele brak, verovatno ni decu. Da napomenem da se moja firma ne bavi okultnim satanizmom i prinosenjem zrtava. Radi o privatnoj firmi.
I bez mog posta, najverovatnije pracenog nekom frustracijom ili slicno, ostaje cinjenica da zene odlazu udaju i radjanje. Ekonomska situacija i slicne palamudjevine tu jednostavno padaju u vodu, jer kod zena koje grade karijeru, sumnjam da je novac kao i njena opsta ekonomska stabilnost ogranicavajuci faktor.
Voleo bih da mi neka zenska osoba sa foruma objasni zasto je to tako, posto je ocigledno da mi je rezonovanje pomuceno iz nepoznatih razloga.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2012, 21:48:27 od Crowz »
ne odlazu žene radjanje, odlažu ga prarovi. Ili misliš da muškarac dodje i kaže ajde bre da imamo dete, a ona kaze ma neću, on ma hajde, ona ma neću bre govedo... i tako par godina. I ja to odlaganje pozdravljam, svako životno doba nosi svoje prednosti za radjanje i odgajanje deteta. Mislim da su razvodi, loš odnos medju polovima i ostala sranja, veći strah za ženu od visibaba gurdi, one su strah za muškarca Mada ja i dalje tvrdim da žena koja pred takvim problemima ustukne i ne ostvari sebe u tom pogledu (ukoliko želi), je očiti primer budale.
A u vecini slucajeva se vodim primerima iz zivota. U firmi gde radim, dosta rukovodilaca raznih odeljenja i sektora su zene. (finansije, menadzment za prodaju, pravni poslovi, kao i ostali bitniji sektori u firmi ). Najmladja ima oko 39 godina, sve su neudate, dovoljno godina radim tu, povremeno sam sa njima u kontaktu na poslu, cesto putujemo zajedno u druge gradove sluzbeno i nijedna nije u nekom fazonu cak ni braka, do dece jos nismo stigli.
to najbolje da ti one objasne, a ne neko sa foruma Ja lično, iz svog rezonovanja i iskustva, mislim da bi retko koji potencijalni ćale birao za sebe ženu koja putuje sa kolegama po drugim gradovima, ima keša, ima položaja, može sve sama, ima 39 godina... a? šta ti misliš? Da neće, ili ne mogu da se udaju
Faktori su brojni, izbor je na pojedincu. A ova istraživanja su uvek pesimističnija, nego što je to realno, broj stanovnika na planeti raste, natalitet u ruralnim sredinama je visok, ali svi hoće u velegrad da izlaze po kafići, znači kad ja odem sa lapsusom na selo, biće dece, u bg-u sam na privremenom radu
to najbolje da ti one objasne, a ne neko sa foruma
Od njih mi je dovoljno kada kazu da ne razmisljaju uopste o tome, verovatno svaka ima neki razlog. Sa druge strane, bar ja licno ne poznajem ni jednog direktora, rukovodioca(muskarca) nekog sektora tih godina i stariji, da nije ozenjen i da nema bar jedno dete.
Ja lično, iz svog rezonovanja i iskustva, mislim da bi retko koji potencijalni ćale birao za sebe ženu koja putuje sa kolegama po drugim gradovima, ima keša, ima položaja, može sve sama, ima 39 godina... a? šta ti misliš? Da neće, ili ne mogu da se udaju
Takav joj je posao. Ne ide na warrior dance festival vec da radi posao za koji je placena. A to da sada u 39-oj ne moze da se uda, jer nije nasla pravog, e jbg, stvarno je tuzno.
Faktori su brojni, izbor je na pojedincu. A ova istraživanja su uvek pesimističnija, nego što je to realno, broj stanovnika na planeti raste, natalitet u ruralnim sredinama je visok, ali svi hoće u velegrad da izlaze po kafići, znači kad ja odem sa lapsusom na selo, biće dece, u bg-u sam na privremenom radu
Natalitet je u ruralnim sredinama veci? Jel problem u nepoznavanju sredstava zastite, prostijim zenama, nemogucnoscu emitovanja seksa i grada?
Ovo za lapsusa i selo mi nije bas najjasnije, on je bosanac, a mozda i nije, zivi dobro u italiji, a mozda i ne zivi.
P.S. Cek jbt, pa ni ja se nisam udao, fak. Bar imam dobar razlog, ako nista drugo.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2012, 22:51:45 od Crowz »
Ja lično, iz svog rezonovanja i iskustva, mislim da bi retko koji potencijalni ćale birao za sebe ženu koja putuje sa kolegama po drugim gradovima, ima keša, ima položaja, može sve sama, ima 39 godina... a? šta ti misliš? Da neće, ili ne mogu da se udaju
Takav joj je posao. Ne ide na warrior dance festival vec da radi posao za koji je placena. A to da sada u 39-oj ne moze da se uda, jer nije nasla pravog, e jbg, stvarno je tuzno.
pa eto, ti si jedan fin, kulturan i razuman momak. Al ne razmišljaju svi tako
Natalitet je u ruralnim sredinama veci? Jel problem u nepoznavanju sredstava zastite, prostijim zenama, nemogucnoscu emitovanja seksa i grada?
piše ti, više izlaze po kafići, a manje sede kući u mraku i tako im je lepo. Na selu je lepše u mraku, sokaku, vajatu i ostalim poljoprivrednim objektima... ajde bre uključi se malo i argument "gledate seks i grad" je odavno nevalidan