Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Karijera važnija od porodice  (Pročitano 20473 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
ako misliš da prosečno inteligentnu ženu možeš da ubediš da ne rodi dete ovim argumentom
Jos ako doji, pa joj se spuste sise, odmah izlazi iz mode i kategorije "dobrodrzece vocke neubrane".

ili da ostane kold bič karijeristkinja, ovim
Takvoj sigurno ne treba balkanac koji ce da je oprasi zguza.

ili pak, da za žilni ud uhvati prvog koji naidje, zato što su prva dva gora od ovog poslednjeg...

budi siguran da razgovaraš sa ispod proseka inteligentnom ženom  Smile

svaka žena koja želi da svoju karijeru gradi preko svojih atribuda, majčinskih ili "neubrane voćke", dovoljno je da istima zavrti ispred prosečno, a možda i iznad proseka inteligentnog muškarca, što ne znači da isto preporučujem ni devojkama ni majkama Wink
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung GT-S7580
Citat
колико искомплексираности у пар редова  Smile

Ахахаххаа..  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1208
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Mnoge odlazu udaju. Medjutim, i one koje se udaju i rode 1-2 dece,upisu ih u obdaniste i nije ih briga za decu celi dan. Ukoliko su na poslu,to da jos nekako i shvatimo, ali mnoge ne rade nista, vec idu sa drugaricama na kafu i slicno. Sta je uopste karijera? Biti uspesan u poslu. Osoba mora biti uspesna u svemu, a ne samo u poslu. Sta vredi posao, ako porodica i deca treba da pate i odrastaju bez prisustva roditelja, a do detetovih 6 godina, vrlo je bitna porodica da se navikne na nju, ili mu porodica postane drustvo, pod cije ce lose uticaje lako pasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Mnoge odlazu udaju. Medjutim, i one koje se udaju i rode 1-2 dece,upisu ih u obdaniste i nije ih briga za decu celi dan. Ukoliko su na poslu,to da jos nekako i shvatimo, ali mnoge ne rade nista, vec idu sa drugaricama na kafu i slicno.

Razapnimo ih, sto zele da zadrze i svoj drustveni zivot .. kafa sa drugaricama dok neko cuva dete ili je dete u obdanistu! Neoprostivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
ako misliš da prosečno inteligentnu ženu možeš da ubediš da ne rodi dete ovim argumentom
Jos ako doji, pa joj se spuste sise, odmah izlazi iz mode i kategorije "dobrodrzece vocke neubrane".

Ako treba uopste da je ubedjujem u bilo koju stvar vezanu za radjanje ili ne radjanje, siguran sam da nije inteligentna ni prosecno.

ili pak, da za žilni ud uhvati prvog koji naidje, zato što su prva dva gora od ovog poslednjeg...

budi siguran da razgovaraš sa ispod proseka inteligentnom ženom  Smile

To sam i napisao. Ako je "daj sta das" varijanta, opet nije u pitanju zena koja moze da se pohvali bilo kakvom inteligencijom.

svaka žena koja želi da svoju karijeru gradi preko svojih atribuda, majčinskih ili "neubrane voćke", dovoljno je da istima zavrti ispred prosečno, a možda i iznad proseka inteligentnog muškarca, što ne znači da isto preporučujem ni devojkama ni majkama Wink

Neke grade karijeru sisama, dugim nogama i ostalim "neubrana vocka" atributima, neke strucnim znanjem, postenjem i iskustvom, neke rizikuju, neke su dobro udate itd, sve je stvar njihovog izbora. A ako se makar samo i pretpostavi da je zakon ljudskog roda, smisao zivota ili sta ti ja znam, "produzenje vrste", onda je svaka gore kategorisana, a koja je protiv radjanja dece, prilicno neinteligentna.

A u vecini slucajeva se vodim primerima iz zivota. U firmi gde radim, dosta rukovodilaca raznih odeljenja i sektora su zene. (finansije, menadzment za prodaju, pravni poslovi, kao i ostali bitniji sektori u firmi ). Najmladja ima oko 39 godina, sve su neudate, dovoljno godina radim tu, povremeno sam sa njima u kontaktu na poslu, cesto putujemo zajedno u druge gradove sluzbeno i nijedna nije u nekom fazonu cak ni braka, do dece jos nismo stigli.

E sada, zasto je to tako, da li zbog mogucih izduvanih sisa, zbog neprihvatljivog zajednickog zivota, zbog karijere ili nekog drugog razloga, ne bih znao ali cinjenica je da jednostavno ne zele brak, verovatno ni decu. Da napomenem da se moja firma ne bavi okultnim satanizmom i prinosenjem zrtava. Radi o privatnoj firmi.

I bez mog posta, najverovatnije pracenog nekom frustracijom ili slicno, ostaje cinjenica da zene odlazu udaju i radjanje. Ekonomska situacija i slicne palamudjevine tu jednostavno padaju u vodu, jer kod zena koje grade karijeru, sumnjam da je novac kao i njena opsta ekonomska stabilnost ogranicavajuci faktor.

Voleo bih da mi neka zenska osoba sa foruma objasni zasto je to tako, posto je ocigledno da mi je rezonovanje pomuceno iz nepoznatih razloga.

« Poslednja izmena: 09. Sep 2012, 21:48:27 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
ne odlazu žene radjanje, odlažu ga prarovi. Ili misliš da muškarac dodje i kaže ajde bre da imamo dete, a ona kaze ma neću, on ma hajde, ona ma neću bre govedo... i tako par godina.
I ja to odlaganje pozdravljam, svako životno doba nosi svoje prednosti za radjanje i odgajanje deteta. Mislim da su razvodi, loš odnos medju polovima i ostala sranja, veći strah za ženu od visibaba gurdi, one su strah za muškarca  Smile Mada ja i dalje tvrdim da žena koja pred takvim problemima ustukne i ne ostvari sebe u tom pogledu (ukoliko želi), je očiti primer budale.

A u vecini slucajeva se vodim primerima iz zivota. U firmi gde radim, dosta rukovodilaca raznih odeljenja i sektora su zene. (finansije, menadzment za prodaju, pravni poslovi, kao i ostali bitniji sektori u firmi ). Najmladja ima oko 39 godina, sve su neudate, dovoljno godina radim tu, povremeno sam sa njima u kontaktu na poslu, cesto putujemo zajedno u druge gradove sluzbeno i nijedna nije u nekom fazonu cak ni braka, do dece jos nismo stigli.
to najbolje da ti one objasne, a ne neko sa foruma  Smile
Ja lično, iz svog rezonovanja i iskustva, mislim da bi retko koji potencijalni ćale birao za sebe ženu koja putuje sa kolegama po drugim gradovima, ima keša, ima položaja, može sve sama, ima 39 godina... a? šta ti misliš? Da neće, ili ne mogu da se udaju  Smile

Faktori su brojni, izbor je na pojedincu. A ova istraživanja su uvek pesimističnija, nego što je to realno, broj stanovnika na planeti raste, natalitet u ruralnim sredinama je visok, ali svi hoće u velegrad da izlaze po kafići, znači kad ja odem sa lapsusom na selo, biće dece, u bg-u sam na privremenom radu  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
to najbolje da ti one objasne, a ne neko sa foruma  Smile

Od njih mi je dovoljno kada kazu da ne razmisljaju uopste o tome, verovatno svaka ima neki razlog. Sa druge strane, bar ja licno ne poznajem ni jednog direktora, rukovodioca(muskarca) nekog sektora tih godina i stariji, da nije ozenjen i da nema bar jedno dete.

Ja lično, iz svog rezonovanja i iskustva, mislim da bi retko koji potencijalni ćale birao za sebe ženu koja putuje sa kolegama po drugim gradovima, ima keša, ima položaja, može sve sama, ima 39 godina... a? šta ti misliš? Da neće, ili ne mogu da se udaju  Smile

Takav joj je posao. Ne ide na warrior dance festival vec da radi posao za koji je placena. A to da sada u 39-oj ne moze da se uda, jer nije nasla pravog, e jbg, stvarno je tuzno. Smile

Faktori su brojni, izbor je na pojedincu. A ova istraživanja su uvek pesimističnija, nego što je to realno, broj stanovnika na planeti raste, natalitet u ruralnim sredinama je visok, ali svi hoće u velegrad da izlaze po kafići, znači kad ja odem sa lapsusom na selo, biće dece, u bg-u sam na privremenom radu  Smile  Smile

Natalitet je u ruralnim sredinama veci? Jel problem u nepoznavanju sredstava zastite, prostijim zenama, nemogucnoscu emitovanja seksa i grada?  Smile

Ovo za lapsusa i selo mi nije bas najjasnije, on je bosanac, a mozda i nije, zivi dobro u italiji, a mozda i ne zivi.

P.S.
Cek jbt, pa ni ja se nisam udao, fak. Bar imam dobar razlog, ako nista drugo.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2012, 22:51:45 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89

Takav joj je posao. Ne ide na warrior dance festival vec da radi posao za koji je placena. A to da sada u 39-oj ne moze da se uda, jer nije nasla pravog, e jbg, stvarno je tuzno. Smile

pa eto, ti si jedan fin, kulturan i razuman momak. Al ne razmišljaju svi tako  Smile  Smile

Natalitet je u ruralnim sredinama veci? Jel problem u nepoznavanju sredstava zastite, prostijim zenama, nemogucnoscu emitovanja seksa i grada?  Smile

piše ti, više izlaze po kafići, a manje sede kući u mraku i tako im je lepo. Na selu je lepše u mraku, sokaku, vajatu i ostalim poljoprivrednim objektima...  Smile ajde bre uključi se malo  i argument "gledate seks i grad" je odavno nevalidan

Ovo za lapsusa i selo mi nije bas najjasnije, on je bosanac, a mozda i nije, zivi dobro u italiji, a mozda i ne zivi.

Lapsus00 upoznao Kimi5, shvatio da je problem u celom svetu. Sad žive sami na selu, odvojeni od svega i super im je.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Mrgi nesto si mi delikatan Smile

Tako je to kad neko oce nesto da pise a ne ume da se potpise. Jebem mu mater.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.