Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kanada: Policija izrešetala mladića u tramvaju!  (Pročitano 13160 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Još jednom ponavljam i naglašavam,da mi ne bi opet montirali reči - to ne znači da treba da opali u njega devet puta...   ali,ima pravo da izvrši eliminaciju.

E, tu je glavna fora. Pod kojim uslovima pandur ima pravo da izvrsi eliminaciju? Po nasem Stanoju, donekle i maradicu, OMON puca pa tek onda pita, slicna je i nasa policija.

Ali ovde je rec o Kanadi za ime Boga!

Onaj likvidirani je ocigledno neki psihic ili narkoman ili kombinacija. Sam je u tramvaju i nije kidisao ni na koga. Amerikanci, kao i kanadjani imaju sijaset pravila, teorija i policijskih procedura koje preporucuju svim policijama u svetu i selekciju vrse pri osudjivanju drugih policija sveta prilikom suzbijanja demonstracija. Verovatno su svima poznate nebulozne fraze zapadnjacke policije: Use of Force for Police Officers, unnecessary use of force by police, Excessive Force kao i police brutality.

Aj da ponovim, gde su im suzavci, tejzeri, omamljivaci, biber-sprej i ostala pomagala koja su izmislili?

Iako sam ja pristalica Marion Cobretti stila, u narodu poznat kao Cobra (igra ga Silver Testelone), You're a disease - and I'm the cure., ipak zapadna civilizacija treba da nauci nas brdjane lepom ponasanju i pre svega humanom resavanju problema.

Ovi policajci, ne samo sto su zedni krvi, vec su i zestoko nesposobni, nakon 9 ispaljenih metaka prilaze pogodjenom i dalje urlaju "drop d najf"?!

Kad malo pogledam klipove na YT o policijskoj brutalnosti na zapadu, pa ovi nasi panduri su balerine i trebalo bi ih odlikovati nobelovom nagradom za humanizam i renesansu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
imao noz u tramvaju, s kojim razlogom? jbg upozorili su ga i nije bacio noz...

ako vec desetak pandura ima uperen pistolj u tebe, mojne da se kurcis bices izresetan...
Jesi čuo nekad za jebeni tejzer??? Smile

Radi se o hladnom oružju i najgore što može da se desi da lik gađa nožem kriminalca sa značkom ali plavi siledžija je zaštićen pancirom i odelom i na glavi ima šlem i šta god, pa i da nema postoji tejzer kojim mogu da gađaju sa više metara i da ga momentalno onesposobe.

Stvarno je stoka ovaj plavi prasac, nemam jebene reči Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 09:49:52 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49920
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24

Ne valja ti što su pokušavali 10 minuta da ga ubede da baci nož,pa ga upucali kad je krenuo da digne ruku,jer tako peru savest...
a ne bi ti valjalo ni da su ga samo bez reči upucali...

Pricati nekome ko je u svom univezumu, van ovog svijeta, price je skroz nepotrebno i nebitno. Ako ne reguje na jedno upozorenje nece ni na 100.000... Dakle da li ga ubili odmah nakon 1 minuta ili 10 u ovom specifčnom slucaju je potpuno ista stvar. A ta prica kako su oni postupili profesionalno zato sto su cekali, da on "dođe sebi", "da se osvjesti","opameti" da bude uzoran građanin je mnogo jadna i plitka. I zvuci kao jeftino opravdanje za resetanje kojim mozes da sahrani citav zooloski vrt.   
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 10:07:53 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ok, ua s policijom celog sveta i dole zakoni i pravila.

Sledeći put kad neka pijandura, narkoman ili šizofreničar sedne za kola ili se dovati puške, nemoj niko da je pokušao da ga spreči da pravi štetu i ugrožava ljude. Prvo da dođe k sebi,pa tek onda može da se radi bilo šta,i to samo putem razgovora i pregovora. Eto.Našli smo rešenje.

Citat
Sam je u tramvaju i nije kidisao ni na koga.

Jel ti mene zajebavaš? Jel tebi palo na pamet da je malo pre toga kidisao na putnike i vozača,pa su zato oni izašli i zato je on ostao sam u tramvaju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Citat
Sam je u tramvaju i nije kidisao ni na koga.

Jel ti mene zajebavaš? Jel tebi palo na pamet da je malo pre toga kidisao na putnike i vozača,pa su zato oni izašli i zato je on ostao sam u tramvaju?

Palo mi je, kao i to da je u trenutku streljanja od strane policije bio sasvim sam u tramvaju i nije ugrozavao nikoga. Procitaj moj post ponovo, u celini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Palo mi je, kao i to da je u trenutku streljanja od strane policije bio sasvim sam u tramvaju i nije ugrozavao nikoga. Procitaj moj post ponovo, u celini.

True,true...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
imao noz u tramvaju, s kojim razlogom? jbg upozorili su ga i nije bacio noz...

ako vec desetak pandura ima uperen pistolj u tebe, mojne da se kurcis bices izresetan...

Istina, verovatno bio nadrogiran ili tako nesto al opet su ga overavali ko da je medjed a ne covek  Smile
Sa druge strane, opet dobra skola nad*kanim klincima o ponasanju pred murijom
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49920
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Stalno se trazi izgovor kako je dobro sto je ubijen, jer eto, mogao je nekog da povrijedi. Dok pravi osuđeni krimosi, ubice, silovatelji i ostali gadovi odsluze pola kazne i idu svojoj kući. Nisu smijeli da ga ubiju, a za to sto su ga izresetali u svakoj normlnoj zemlji bi morali da odgovaraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Sad dal je dobro, covek je mrtav, ne menja nista ali ce valjda drugima da se dobro ureze u pamcenje da se ne *urce previse kad ih murija nesto zamoli  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson k750i
jesam li cuo za tejzer jbt jeste li videli kako se on upotrebljava uopste? to sranje ispaljije strelice na metu koje su povezane zicama za sam aparat i naravno trebali su da zamole ovoga da se lepo namesti na ulaz da imaju cistu metu ili mozda da neki pandur uleti za obicnim tejzerom pa da ga sokira  Smile

ako ste mislili na tejzere iz star-treka oni bi mozda mogli da odrade posao...

sada mi nesto pade na pamet , a sta da je decko srcani bolesnik i sprze ga tejzerom ? ili ima epilepsiju pa nesrecnik zavrsi u kesi jel bi onda kukali sto nisu smanjili voltazu?  Smile 

meni su ti sto rade ladnim oruzjem , za odstrel.... ( naravno ako se sam ne preda....)

nije kao da se panduri izasli na ulicu i nekog onako bez veze upucali....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.