Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kanada: Policija izrešetala mladića u tramvaju!  (Pročitano 13013 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Bojane ti zivis u Kanadi, jesi li video pandure da nose .45-ice?  Ja od kada sam doshao u USA nisam video da nose ista vise od 40, osim naravno .223 sto je veoma slican ako ne i isti sa 5.45X39mm, ali to je kada koriste pusku.

Nikad nisam imao priliku da se susretnem sa mašinama koje oni nose oko pojasa tako da stvarno ne znam šta nose ... mogu da pitam ali ne verujem da se ti detalji daju u javnost
Ja znam sta nose ovi kod mene jer radim sa njima gotovo svaki dan. Isto tako znam FBI i DEA i ATF sa raznoraznih seminara

Znam da znaš bolje nego ja pa zato ostale delove onoga što si kosaču napisao nisam ni stavljao  Smile
Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Znam te puško, pištolj kad si bila  Smile

Nego stvarno kad smo već kod klinca .. ovo je možda jedan od mnogo slučajeva što u Kanadi, što u svetu ...jedino zašto je ovo uopšte i izašlo u svet je zbog toga što je klinac imigrant pa se skupio pun qrac abu-dabija da se bune i to je izašlo u novinama jer je klinac ' jedan od njihovih '
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 5
Pa ovako Crowz, nije da se ne slazem sa tobom, ja i Bojan ne stitimo ni jedne ni druge, samo navodimo zakone.  Sto se tice oruzja, ne verujem da nose .45 jer taj kalibar je suvise jak za grad, bas zato sto probija kroz gotovo sve, a murija, isto kao i obezbedjenje ima duznost i trening da gleda gde ce taj metak da zavrsi u slucaju da promasi, ili u slucaju da pogodi i probije kroz telo. To je osnovni razlog zasto murija ne koristi taj kalibar u Americi vise, mozda ima odeljenja koja koriste, ali vecina murije koristi 40S&W i u retkim slucajevima 9mm, jer 9mm nema veliku zaustavnu moc, zato su prebacili na 40, jer je fakticki 9mm samo je mnogo brzi metak i pri tome ima bolju zaustavnu moc.

Policija u Ontariju nosi glokove 9mm parabelum, ostali .40S&W i u redjim slucajevima .45 magnum ali u to valjda spadaju njihovi specijalci ili neki slicni jebivetri. Sad bas trazim po guglu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Pa ovako Crowz, nije da se ne slazem sa tobom, ja i Bojan ne stitimo ni jedne ni druge, samo navodimo zakone.  Sto se tice oruzja, ne verujem da nose .45 jer taj kalibar je suvise jak za grad, bas zato sto probija kroz gotovo sve, a murija, isto kao i obezbedjenje ima duznost i trening da gleda gde ce taj metak da zavrsi u slucaju da promasi, ili u slucaju da pogodi i probije kroz telo. To je osnovni razlog zasto murija ne koristi taj kalibar u Americi vise, mozda ima odeljenja koja koriste, ali vecina murije koristi 40S&W i u retkim slucajevima 9mm, jer 9mm nema veliku zaustavnu moc, zato su prebacili na 40, jer je fakticki 9mm samo je mnogo brzi metak i pri tome ima bolju zaustavnu moc.

Policija u Ontariju nosi glokove 9mm parabelum, ostali .40S&W i u redjim slucajevima .45 magnum ali u to valjda spadaju njihovi specijalci ili neki slicni jebivetri. Sad bas trazim po guglu.

To save you some time Smile

http://www.911gear.ca/
« Poslednja izmena: 14. Avg 2013, 04:32:19 od bojan.c »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 5
Sa tog sajta prodaju samo krpice za decake koji se loze da postanu panduri. Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Citat
In the 1990s, the majority of law enforcement agencies of Canada began wearing bulletproof vests and municipal police agencies started carrying semi-automatic handguns in the .40 S&W calibre cartridge. In terms of numbers of officers, and due to its use by the Royal Canadian Mounted Police, the most widely used weapon is the Smith & Wesson Model 5946 with hollow-point 9mm calibre ammunition. A large amount of other agencies issue either a Glock or SIG Sauer handgun (most commonly in the law-enforcement popular .40 S&W caliber).

http://en.wikipedia.org/wiki/Law_enforcement_in_Canada
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0

Pa to brate, 45-ica nije standard, SWAT to koristi u Americi (California) za to znam zasigurno, ali ovako od dana do dana, mozda samo neko ruralno selo na Jugu, tipa Texas ili tako nesto, i to samo Sherif, Rengeri i mozda u retkom slucaju State Patrol.
Glok je veoma popularan, ali kako cujem u USA ce da ga menjaju za Walter ili za S&W ponovo.  Revolveri su gotovo iscezli, osim ako ne zivis na Jugu.

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ovakvi incidenti samo pokazuju ogromnu dozu straha i bespomoćnosti u slučajevima kada nož krene na automatsko oružje. Vau... imao je nož i nije hteo da ga odloži....roknuti skota za primer ostalima.

Pa primer da sledeci put drugi ispusti noz kad mu se lepo kaze  Smile
Ради се о клинцу тинејџеру малтене кога пуцају комплекси и инат. Као да ниси никад био глупави напаљени тинејџер који се ложио пред друштвом?

Ово што се десило у Канади показује колико је полиција гомила силеџија уствари, колико им је стало да заштите народ ко до снега од прошле године..

Све што је њихова дужност јесте заштита система и служење истом.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung SGH-E590
Mene apsolutno zabole za ovog klinca, ali panduri su ispalili devet puta u njega. eeee DEVET jbt. Pa samo zbog toga zasluzuju suspenziju i mozda cak i zatvor!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Ради се о клинцу тинејџеру малтене кога пуцају комплекси и инат. Као да ниси никад био глупави напаљени тинејџер који се ложио пред друштвом?

Pa sad, nisam nikad maho nozekanjom po autobusu punom putnika a drugo, nije nikad policija uperila utoku na mene zbog takvih stvari. Sad sto njemu pucaju kompleksi, sto je imao lose detinjstvo i malo roditeljske ljubavi apsolutno se to ne tice niti onih putnika niti murije. A sada, pun *urac je nekakvih napaljenih klinaca koji se loze pa opet ne masu svi nozevima po javnim mestima  Smile

Citat
Ово што се десило у Канади показује колико је полиција гомила силеџија уствари, колико им је стало да заштите народ ко до снега од прошле године..

Pa zastitili su narod od jedne budale koja bi ubrzo opet izisla iz zatvora pa bi takav opet mahao necim vecim a ne nozem
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.