Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kanada: Policija izrešetala mladića u tramvaju!  (Pročitano 13072 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ma znam ja šta ti pričaš .. sećaš se one druge teme kad smo bili jedini ti i ja koji razumemo kakav je zakon i način života ovde ...

jbg klinac je pogrešio što nije postupio po naredbama a ovi to iskoristili da budu stoka i to je to
Secam se.  Nema mnogo razlike izmedju murije, tako da ce to i na kraju da dodje i u Srbiju a i dalje, jer ovde u Americi, a cenim i po vecim gradovima u Kanadi oni se suocavaju sa ovim problemima mnogo vise nego li recimo u Srbiji.  Doduse, ima zemalja kao Filipini, gde nozevi samo sevaju, to im je kultura.
Jbga, bice toga jos
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
To je ono .. ovi se usrali da klinac ne počne da maše nožem a onda ispalili metke kao da ubijaju Sadama Huseina a ne klinca koji je u autobusu ...
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0
To je ono .. ovi se usrali da klinac ne počne da maše nožem a onda ispalili metke kao da ubijaju Sadama Huseina a ne klinca koji je u autobusu ...
Da je bilo u USA, bilo bi ko da otvaraju vatru na celu Al Kaidu (koja ne postoji niti je ikada postojala).
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Da je bilo u USA, bilo bi ko da otvaraju vatru na celu Al Kaidu (koja ne postoji niti je ikada postojala).

Pa to ti pričam ... ovi su ovde bili 'mirni' kakvi znaju da budu .... elem ... klinac je napravio grešku koja ga je koštala života ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0

Pa to ti pričam ... ovi su ovde bili 'mirni' kakvi znaju da budu .... elem ... klinac je napravio grešku koja ga je koštala života ...

Sad da cekamo strucne odgovore Wink
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 5
Ono sto sam ja naucio na mom treningu je to da covek koji je naoruzan secivom je smrtonosan na distanci od 22 stope, jer su radjene raznorazne probe sa policajcima po celoj Americi, gde je najbolji rezultat bio dva metka u centar mase, ali pri tome je svaki policajac "poginuo" tokom treninga.  Dakle sto se ovoga tice, ako je ovaj bio toliko blizu njima, ne cudi me uopste, jer svaki radnik obezbedjenja a i policije ce da vam kaze da bi radije bio upucan nego li izboden nozem.

Ako je policajac pre upozoravanja vec repetirao pistolj, zaista ne znam kako covek sa nozem postaje smrtonosan ako je udaljen 7 metara od policajca? Kanadska policija ima pistolje .40 s&w i revolvere .45 magnum. Osobu prosecne tezine ovakva municija zaustavlja u trku bez vecih problema. (naravno, ako se pogodi napadac u telo ili glavu)

Kao sto sam vec napisao, zagovornik sam brzog resavanja ovakvih problema, time se smanjuje trosak drzave da leci narkomana ili da ga hrani u zatvoru ali nije stvar u tome. Licno ne verujem da bi bilo koja zapadna policija na obuci preporucila ubijanje osobe koja ima noz u ruci, odbija da ga baci ali pri tom ne ugrozava niciju bezbednost. Narocito ako je ta ista osoba opkoljena sa buljukom pandura. Treba napomenuti da situacija nije na otvorenom, vec da je naoruzana osoba u tramvaju.

Na videu iz prvog posta su najblizi panduri na svega 3-4 metra od one budale i treba im 9 (devet) metaka da bi ga onesposobili. I nakon upucavanja, prilaze mu i dalje urlajuci "drap d najf?!" U najblazem slucaju, to je izivljavanje i nesposobnost onih idiota.

Opet, sa druge strane, ovi su jos veci debili:

Ovde su trebali da ubiju slepca cim je prvi put poceo da kidise. Ovako je uspeo da ubije jednog i da povredi njih nekoliko.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2013, 03:50:40 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ono sto sam ja naucio na mom treningu je to da covek koji je naoruzan secivom je smrtonosan na distanci od 22 stope, jer su radjene raznorazne probe sa policajcima po celoj Americi, gde je najbolji rezultat bio dva metka u centar mase, ali pri tome je svaki policajac "poginuo" tokom treninga.  Dakle sto se ovoga tice, ako je ovaj bio toliko blizu njima, ne cudi me uopste, jer svaki radnik obezbedjenja a i policije ce da vam kaze da bi radije bio upucan nego li izboden nozem.

Ako je policajac pre upozoravanja vec repetirao pistolj, zaista ne znam kako covek sa nozem postaje smrtonosan ako je udaljen 7 metara od policajca? Kanadska policija ima pistolje .40 s&w i revolvere .45 magnum. Osobu prosecne tezine ovakva municija zaustavlja u trku bez vecih problema. (naravno, ako se pogodi napadac u telo ili glavu)

Kao sto sam vec napisao, zagovornik sam brzog resavanja ovakvih problema, time se smanjuje trosak drzave da leci narkomana ili da ga hrani u zatvoru ali nije stvar u tome. Licno ne verujem da bi bilo koja zapadna policija na obuci preporucila ubijanje osobe koja ima noz u ruci, odbija da ga baci ali pri tom ne ugrozava niciju bezbednost. Narocito ako je ta ista osoba opkoljena sa buljukom pandura. Treba napomenuti da situacija nije na otvorenom, vec da je naoruzana osoba u tramvaju.

Na videu iz prvog posta su najblizi panduri na svega 3-4 metra od one budale i treba im 9 (devet) metaka da bi ga onesposobili. I nakon upucavanja, prilaze mu i dalje urlajuci "drap d najf?!" U najblazem slucaju, to je izivljavanje i nesposobnost onih idiota.

Opet, sa druge strane, ovi su jos veci debili:

Ovde su trebali da ubiju slepca cim je prvi put poceo da kidise. Ovako je uspeo da ubije jednog i da povredi njih nekoliko.
Pa ovako Crowz, nije da se ne slazem sa tobom, ja i Bojan ne stitimo ni jedne ni druge, samo navodimo zakone.  Sto se tice oruzja, ne verujem da nose .45 jer taj kalibar je suvise jak za grad, bas zato sto probija kroz gotovo sve, a murija, isto kao i obezbedjenje ima duznost i trening da gleda gde ce taj metak da zavrsi u slucaju da promasi, ili u slucaju da pogodi i probije kroz telo. To je osnovni razlog zasto murija ne koristi taj kalibar u Americi vise, mozda ima odeljenja koja koriste, ali vecina murije koristi 40S&W i u retkim slucajevima 9mm, jer 9mm nema veliku zaustavnu moc, zato su prebacili na 40, jer je fakticki 9mm samo je mnogo brzi metak i pri tome ima bolju zaustavnu moc.
Bojane ti zivis u Kanadi, jesi li video pandure da nose .45-ice?  Ja od kada sam doshao u USA nisam video da nose ista vise od 40, osim naravno .223 sto je veoma slican ako ne i isti sa 5.45X39mm, ali to je kada koriste pusku.
Kreteni ovi jesu bili, to niko ne porice, ali u slucaju ovako necega, adrenalin i reakcija za koju su trenirani je automatska, zato obicno neko biva izresetan, jer svaki policajac (koliko je meni poznato) smatra da je ugrozen, ili da je partner ugrozen, pa onda otvara vatru ne bi li sprecio potencijalnu povredu.  Sad ja ne znam sta su ovi pusili, jer mogli su tejzer da koriste, ili pumparicu sa pasuljem, i problem resen, ali nisu, jer nisu bili dovoljno sposobni, ili su se izivljavali, ili nisu mislili ili su burno reagovali, ko ce ga znati vise
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Bojane ti zivis u Kanadi, jesi li video pandure da nose .45-ice?  Ja od kada sam doshao u USA nisam video da nose ista vise od 40, osim naravno .223 sto je veoma slican ako ne i isti sa 5.45X39mm, ali to je kada koriste pusku.

Nikad nisam imao priliku da se susretnem sa mašinama koje oni nose oko pojasa tako da stvarno ne znam šta nose ... mogu da pitam ali ne verujem da se ti detalji daju u javnost
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0

Nikad nisam imao priliku da se susretnem sa mašinama koje oni nose oko pojasa tako da stvarno ne znam šta nose ... mogu da pitam ali ne verujem da se ti detalji daju u javnost
Ja znam sta nose ovi kod mene jer radim sa njima gotovo svaki dan. Isto tako znam FBI i DEA i ATF sa raznoraznih seminara
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0

Ja znam sta nose ovi kod mene jer radim sa njima gotovo svaki dan. Isto tako znam FBI i DEA i ATF sa raznoraznih seminara

Znam da znaš bolje nego ja pa zato ostale delove onoga što si kosaču napisao nisam ni stavljao  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.