Evo kako Srbija sebe vidi....novi i prvi spot Srbije na CNN-u....cesce sam u Srbiji i ovo stvarno nelici na Srbiju,gdje su gradovi,zivot lijepe prirode a ne ove mocvare....
Pogledaj te sami kako se Srbija predstavlja...pa sami odlucite dali je to pozeljno za jednog turista...
Какве везе ово има са темом? Лепо је то што ће пилоти америчке авијације(и остали) да дођу и виде шта су бомбардовали...Да виде где је народ гинуо под њиховим бомбама!
Ljudi shvatite da Srbija u danasnjim granicama, je najveca Srbija koja je ikada postojala. Ostavi indijance iz 14 veka. Druga su poimanja onda bila. A ovo, da se bratimim sa drugima? Pa vidi kako si prosao posle prvog rata, pa sve do danas. Sve se to ispomeralo. Bugari pisu: Makedonija kak svjataja Bljgarskaja zemlja. Rumuni imaju sve svoje pravoslavne svetinje na teritoriji Moldavije, koja je druga drzava.Tako cemo i mi sa Kosovom. Nema vise od uze Srbije, Vojvodine i Srpske. Dosta laznog bratstva. Da je Milosevic bio Srbin a ne komunista danas bi tu bila i Slavonija i Krajina. I nema vise. Sa 0.8 prirastajem stanovnistva kontra 2.3 siptarskog bice uskoro jos manje.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
U sustini tacno, mada ja ne bih bas toliko relatizovao to pitanje. Mislim da nam ni Slovenija ni Hrvatska ne trebaju. misim da nam je Makedonija tu mnogo bliza, mada smo mi na Srbe iz Makedonije zaboravili. I onako nije sve u granicama. Ali kada bi bilo da je bilo...
A ljudi kada cete vi vise da prestanete da se bavite o tim granicama...vama je Makedonija i Krajina i CG sve neko pitanje kako kada cete vratiti...bolje da cuvate ovo sto jos imate nego da se bahatite sa glupostima o prosirivanju na druge zemlje....sredite dvoriste pa onda pokusavaj te ono sto vam je na srcu...