Jeste to tema, ali ne treba da se stavljaju karte koje nemaju veze sa logikom. Recimo na drugoj karti je u sastavu velike Srbije cela bivsa Jugoslavija, pa jos i Albanija, Bugarska i Rumunija. Bas lepo, samo to nema veze ni sa etnickom ni sa istoriskom slikom. Podrucje danasnje Albanije, je na primer, u srednjem veku bilo naseljeno Srbima, Albancima ( tada Arbanasima) i Vlasima, s tim sto je severna Albanija pripadala Zeti i tu su ziveli pretezno Srbi, dok su u srednjoj Albaniji ziveli Srbi i Albanci. Znaci, Srbi su vecinski ziveli samo u danasnjoj severnoj Albaniji, a o Bugarskoj, Rumuniji, Sloveniji da ne pricamo.
Mada ova tema je ionako apsurdna i smesna pa se u sastav Srbije moze staviti i teritorija Papua Nove Gvineje.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Србију бих радије видео као државу у којој није поремећен систем вредности и у којој се зна 'ко пије, а ко плаћа', а што се тиче граница, уколико успемо да поправимо неке ствари, границе ту не играју значајну улогу. Можемо бити велики као Русија, али шта то вреди ако држава не функционише на ваљан начин.
Србију бих радије видео као државу у којој није поремећен систем вредности и у којој се зна 'ко пије, а ко плаћа', а што се тиче граница, уколико успемо да поправимо неке ствари, границе ту не играју значајну улогу. Можемо бити велики као Русија, али шта то вреди ако држава не функционише на ваљан начин.
Наравоученије: size doesn't matter
To mozes svakome na ovom svetu objasniti, samo Srbima ne. Odnosno nekima ne.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Tih pojednica je premnogo. Za 15 godina si ih sveo sa 80% na 30%. Ali sada igraju zestoko na kartu nacionalizma, a u pitanju je i izdaja, odnosno prelazak iz demokkratije u komunizam (Kostunica). Morace i direktno suceljavanje ako je potrebno jer ce nas inace uvuci u teska g...na