Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 17:18:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како су нас опљачкали?!  (Pročitano 374583 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230

Ono sto vredi bezi glavom bez obzira, jer inace znas i sam u ludnici kad tad posatjes lud.

Tako nekako precizno receno  Smile
Pa dobro ja karikiram malo stvari radi zabave, na kraju krajeva ovo je forum.
Jes da je za neke propaganda, ali jebi ga ima nas koji se zezamo.
Nesto nam nema Gambija, cara srpske pecine.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ма нормално да и Руси учествују, то је утакмица за превласт у свету. Е сад ми можемо ту да будемо или фактор који се нешто пита и учествује у разговору или отпадак за експлоатацију. Нажалост ми смо ово друго, знаш и сам зашто.

Наша трагедија је што ми мислимо да служимо за нешто друго, а не за експлоатацију. Једни се пале на Запад мислећи да они нама помажу да научимо демократију и да се економски опоравимо а други мисле да ће Рује доћи да нас спашавају тог Запада.

Међутим имам утисак да би однос Русије према Србији био доста другачији да у Србији има Срба, тј. да су Срби на власти. Мисим Рује су имале комунизам који их је сјебао жестоко, ми смо имали исту ситуацију где смо се приде и расрбили и сад је стварно смешно причати о неком пријатељству. Измељу народа да, али између држава нема тероетске шансе. Па све и да су Руси хтели да се братимимо то је било немогуће јер ми ево скоро 10 година имамо прозападни режим који одбија Русе масовно. Ево тек на крају се Тадић као окренуо Рујама, ал то је сада само бизнис, нема ту љубави нитит може да је има, јер није Руја луд да се лиже са западњачким слугама. Ал зато може да заради на теби, као и на целој Европи и то и ради.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
nazalost...u takvim utakmicama...mi najvise najebemo!
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230
Ма нормално да и Руси учествују, то је утакмица за превласт у свету. Е сад ми можемо ту да будемо или фактор који се нешто пита и учествује у разговору или отпадак за експлоатацију. Нажалост ми смо ово друго, знаш и сам зашто.

Наша трагедија је што ми мислимо да служимо за нешто друго, а не за експлоатацију. Једни се пале на Запад мислећи да они нама помажу да научимо демократију и да се економски опоравимо а други мисле да ће Рује доћи да нас спашавају тог Запада.

Међутим имам утисак да би однос Русије према Србији био доста другачији да у Србији има Срба, тј. да су Срби на власти. Мисим Рује су имале комунизам који их је сјебао жестоко, ми смо имали исту ситуацију где смо се приде и расрбили и сад је стварно смешно причати о неком пријатељству. Измељу народа да, али између држава нема тероетске шансе. Па све и да су Руси хтели да се братимимо то је било немогуће јер ми ево скоро 10 година имамо прозападни режим који одбија Русе масовно. Ево тек на крају се Тадић као окренуо Рујама, ал то је сада само бизнис, нема ту љубави нитит може да је има, јер није Руја луд да се лиже са западњачким слугама. Ал зато може да заради на теби, као и на целој Европи и то и ради.
Nemoj mi reci? pa izglasali smo jednu zmirkavu pizdu za koju smo mislili da je srbin. I sta je uradio?
Postao zadruzhnik srpske Moskve, ljudi iz stare udbe koji drze sve pare i igrao njihovu igru.
Kako mislis da ga je Putin gledao, kad te preporuci srpka stara udba? Ko g*no.
To je bre drzava kontinent. ne Kosovu samo gubi. Sutra ce mu reci: olaksaj mi posao i priznaj ta g*na.
Kad tad. Nismo mi milijarda kao Kina pa da drzi Tajvan 1000 godina.
Od kad ti pricam da nemamo nacionalnu stranku. Prvo treba ceo kontinuitet srpske istorije da se uspostavi, a ti neces da priznas sebi sta si radio 45-e. pa jebi se. Zivi tako kao hibrid i crkavaj polako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Od kad ti pricam da nemamo nacionalnu stranku. Prvo treba ceo kontinuitet srpske istorije da se uspostavi, a ti neces da priznas sebi sta si radio 45-e. pa jebi se. Zivi tako kao hibrid i crkavaj polako.
Па ел нисам то мање-више и ја рекао Smile Само ти кењаш највише по малим Русима, а ја и по малим Рсуима и по малим Американцима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230
Па ел нисам то мање-више и ја рекао Smile Само ти кењаш највише по малим Русима, а ја и по малим Рсуима и по малим Американцима.
Slusaj, u Americi imamo jednu Srbiju. U Rusiji imamo samo srpsku Mosvu koja ubire marzhu.
Ako mislis da su srbi samo oni koje ti volis, e onda ga jebi. i ti i ja smo srbi pa makar se ne slagali ni u cemu.
Ima mesta za obojicu u ovoj zemlji. Slazes se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ма наравно да се слажем али знаш шта мислим кад кажем Срби. Ни лево ни десно, ни мали Руси ни мали Амери него Срби. Сви се ми заједно сводимо под појам 'Срби', али ја причам о Србима Smile Тих је данас јааааако мало!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230
Ма наравно да се слажем али знаш шта мислим кад кажем Срби. Ни лево ни десно, ни мали Руси ни мали Амери него Срби. Сви се ми заједно сводимо под појам 'Срби', али ја причам о Србима Smile Тих је данас јааааако мало!
Onda moramo sastaviti svoju komplet istoriju na ovim prostorima.
Jednostavno ako je katolicki Srbin postao hrvat, ili postao turchin, ne moramo na njih racunati vise, traziti neke nevidljive kompenzacije itd.
Imas u Trstu svu dokumetaciju, imas sa Kosova, imas Crnjanskog sa njegovim originalnim izvorima. napisi bato i prestani da kukas. Ako ti je crkva nalozila da nacija bude jednako vera, onda idi tako. A ne ja bi se jebo al da mi ne udje.
Ono sto imas napolje mora da ima uslove da se okrene matici. Imas 200 stratista u Srbiji. Otvori sve, vidi sta se dogodilo, inace cemo stalno da nesto kenjamo kako je srbin samo onaj sto je se prekrstio za vreme Slobe.
Ova relacija sa Rusijom je najgora moguca. Sttavi se u mesto Putina, da mu dodju neke lovokradice, kojima je dao neki azil zbog matretiranja i da mu stalno lizu dupe. I dovode iz Srbije kojekakve zmirkave i manekena da klanjaju. Njemu treba ozbiljan sagovornik. Kad si cuo da neko razgovara o naucnoj saradnji sa Ruijom? Nikad. A ima prostora ohohohohoho.
Sa amerima si jasan ko dobar dan; ima profita ima ulaganje nema dovidjenja.
Ali tu je srpska dijaspora koja u nekoj pravnoj drzavi moze da donese stotine milijardi.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 01:20:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Ali tu je srpska dijaspora koja u nekoj pravnoj drzavi moze da donese stotine milijardi.

Ti su ispekli zanat i znaju da ce ostati bez gaca ako dodju u Srbiju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230

Ti su ispekli zanat i znaju da ce ostati bez gaca ako dodju u Srbiju  Smile
Znaju oni jao dobro da procene, ako je i koliko drzava pravna.
Sa ovom garniturom politicara nema sanse. Sto manje para to veca centralizacija, da dele malo sise da kupe mir.
Ovo je najgore sto je srpski rod ikada mogao da izvede na celu drzave.
Svi nepismeni, sljam, ponavljaci, lazovi, lopovi, zavidni bez iole kucnog vaspitanja, bez najmanje odgovornosti, bez ikakvog znanja samo lupa i sepuri se. cak su i mediji preplavljeni neverovatno slabim i tendencioznim novinarima. Svi hoce u politicare. Novinar kalibra Tijanic prodao dusu djavolu. Samo jedan primer. Mi smo drustvo u jednoj daleko vecoj moralnoj krizi nego materijalnoj.
Treba neko da srbinu objasni, sto bi rekao Dusko Kovacevic, da je potomak 'izdajnika'. Ako legenda kaze da su svi pravi srbi izginuli na Kosovu, onda odakle mi? pa od onih sto su se sakrili u zbunju. Smile Smile Smile
Sto su sledili Brankovica. Smile Smile Smile
Isto kao danas radikali. Sve sto je pobeglo i dezertiralo od ratova, evo ih hoce vlast da te uci herojstvu.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 04:49:57 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 17:18:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.