Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:07:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како су нас опљачкали?!  (Pročitano 358593 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230
Evo po tematici, kako su nas opljackali, danas u skupstini vidis kako nas pljackaju.
naime Maras(LDP) daje potpunu strukturu pljacke, gde razdvala Gasprom od posrednika Jugoros iliti Jugorodjaci kako ja zovem.Kako cena gasa pada i rodjaci dizu 60% ceny gradjanima Srbije.

Naprednjaci, veliki jeuropejci, veliki branitelji srpstva, govore o irelevantnim podzemnim rudnicima.
Radikali jos veci 'srbi' mole Skundrica da postuje zakon. tetosu ga: profesore.

Pljackajte rodjaci, derite kozuricu srbima, jer ce srpski pecinar da uziva kad mu posaljete kuratog rusa.
Ionako to pljacka Soros majku mu dusmansku, kad doje kurati rus i raspali tenkom, pocrkace svi dusmani.
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2009, 17:03:27 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
hm........pljuni me ako sam razumeo.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Хехехе нов си, требаће ти доста времена и доста Шкорпијевих постова да сконташ његов стил. Нико није успео из прве да га провали Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230
hm........pljuni me ako sam razumeo.... Smile Smile
Pa sta imas da razumes? Vazno je da ti zlatno tele drekne Soros, i da odmah vadis bokser. Majke mu ga zhidovske.
Kuratom rusu cemo dati sve, nek nas pljacka, nek nas dere, pa makar to bio i srbin koji je stavio rusku kapu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Citat
У јеботе! Како је ово било жестоко извртање! Smile Треба да добијеш награду за ово!
Није бре фрка у(....)e se i on zalaze. kao sto i ti imas neke vrednosti i tako ima i on
Зашта се бре матори залаже? За ширење демократије у свету? Шта ће му то? Гледа бре човек да се нафатира лове, а код нас има балвана ко што си ти па му иде посао Smile

ja se slazem da je novac vazan. i oko toga necemo da se raspravljamo. ali jer vazan samo novac? nije! dakle vazno je svakome jos nesto. evo tebe da pitam: da li bi ti da imas sto miliona dolara dao 10 000  za obnovu nekog manastira? ili ako zivis u pancevu da li bi dao novac da se precisti vazduh?
« Poslednja izmena: 05. Nov 2009, 19:24:31 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
SonyEricsson k530i
Чуо сам свашта о Сорошу,али да је доброчинитељ...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
У јеботе! Како је ово било жестоко извртање! Smile Треба да добијеш награду за ово!
Није бре фрка у праву гласа, не причам ја о томе. То је легитимна ствар, која је искоришћена у сврхе богаћења прво Сороша а онда и оних који и данас владају а које је он довео на власт.

pa nije soros nikog poimenicno doveo na vlast, on je finansirao aktivnosti nevladinih organizacija i drugih, ali je u SAD to potpuno normalno da imas bogate ljude koji daju novac za neke organizacije, a to rade zato sto se te organizacije bore za neke vrednosti za koje se i on zalaze. kao sto i ti imas neke vrednosti i tako ima i on
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........................zalaze za neke vrednosti kao i on......ko danas daje kes...a da mu ne bude uzvraceno istom merom...????
ceruj mi....te donacije.....(kao u americkim predsednickim kampanjama).....su da ti se obezbedi bolje buducnost kad taj neko dodje na vlast......ako je to borba za vrednosti..onda sam ja cak noris!

Pa dobro jutro, tako ide po celom svetu, u Rusiji isto tako. Osnuj stranku pa sedi i cekaj da neko glasa za tebe. Ko ce ti dati pare za promociju, plakate, putovanja, ljude koji rade za tebe (ne racunam neke dobrovoljce koji su jedino strucni za lepljenje plakata i kidanje plakata konkurencije), za obicnu web stranicu da je kako valja treba da se iskesiras, a da napravis profesionalni TV spot jos vise. A mos da imas jos kakve dobre ideje kad te niko nit cuje nit vidi, dzaba ti je.
Ajde da izracunamo samo kolko je kostala svaka kampanja SPS-a pred izbore (ne racunajuci placanje zaostataka penzionerima)
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
exexexexexexex Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
evo tebe da pitam: da li bi ti da imas sto miliona dolara dao 10 000  za obnovu nekog manastira? ili ako zivis u pancevu da li bi dao novac da se precisti vazduh?
Веровао или не бих, нисам материјалиста, чак се грозим тог концепта. Да ме познајеш лично не би ни морао да ме питаш, знао би сам.
Али то нема никакве везе са Сорошем! Није он дао 100 милки ОТПОРу због доброчинства, већ због бизниса човече! Бре да је толико фин дао би у Мађарску паре, у место где је рођен. А не неким Србима да спичкају његове паре на неку своју проблематику. Смешно је што уопште помишљаш на то да је матори давао милионе чисто ето тако, због ћефа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
evo tebe da pitam: da li bi ti da imas sto miliona dolara dao 10 000  za obnovu nekog manastira? ili ako zivis u pancevu da li bi dao novac da se precisti vazduh?
Веровао или не бих, нисам материјалиста, чак се грозим тог концепта. Да ме познајеш лично не би ни морао да ме питаш, знао би сам.
Али то нема никакве везе са Сорошем! Није он дао 100 милки ОТПОРу због доброчинства, већ због бизниса човече! Бре да је толико фин дао би у Мађарску паре, у место где је рођен. А не неким Србима да спичкају његове паре на неку своју проблематику. Смешно је што уопште помишљаш на то да је матори давао милионе чисто ето тако, због ћефа.

nije on davao pare zbog cefa ni zbog poslova, a i ne vidim logiku zasto bi davao u madjarsku kada covek zivi u SAD. a sada potpuno je druga stvar sto on jeste dao i u madjarsku, pogotovo donacije za univerzitete

ako das pare nekoj organizaciji koja se bori za zastitu zivotne sredine, sto to odmah mora da se vezuje za neku zlu nameru. ja u tome ne vidim nista lose
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:07:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.