Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како су испратили Патријарха  (Pročitano 22894 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Vi kao manjina imate pravo na svoje mišljenje.

U ovom slucaju nemaju .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
I sa onim kanalima je bilo sasvim u redu da se zabrane. Zamisli da neko gleda kako tamo neka riba njisti i vristi dok joj guraju krastavac u mindzu?

Па цака и јесте у томе да нису то забранили.ТВ 1000 је радио несметано,а они од поноћи дају порњаву.
Pa koje su onda zabranili, da je bila ona dreka: cenzuraaaaaaaaa. Smile Smile Smile

МТВ,фокс лајф,ХРТ,ОБН,тако неке зајебанције.Промашено тотално.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
I sa onim kanalima je bilo sasvim u redu da se zabrane. Zamisli da neko gleda kako tamo neka riba njisti i vristi dok joj guraju krastavac u mindzu?

Па цака и јесте у томе да нису то забранили.ТВ 1000 је радио несметано,а они од поноћи дају порњаву.

Pa znaju svi kakva je ta TV pa ako drze do zalosti, nece ukljucivati posle ponoci
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pa mozda ima rodjendan, rodilo mu se dete, dobio pare na lutriji il tako nesto, mozda je covek imo razlog.  Smile

pa ko mu brani da slavi  Smile
e sad što nije mogao trubačima da prođe pored hrama Svetog Save... Smile
i gde nađe da se ženi četvrtkom  Smile

Citat
i ponavljam jos jednom idem u crkvu ali nemogu da placem za patrijarhom od 95 god kao sto sam glasao ds ali nebih plakao da umre dragoljub micunovic i kao sto navijam za celzi al necu da placem ako umre roman abramovic!
svojatati nekog vodju kao nesto svoje moze samo covek koji nema niceg u zivotu!!

ti ovo iz iskustva  Smile
ko ga svojata do vernika crkve koje je on bio poglavar  Smile

i ko te klepa po ušima da plačeš zbog smrti patrijarha,a ko si ti da se podsmevaš i držiš slovo onima što plaču  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Mnogo ljudi ovde pise, i dokazuje da nema blage veze sa verom. Zasto imas crkvu? Zato sto imas neku veru u neku svevisnju pravdu i zivot posle smrti u nekom obliku. Kada ti umre poglavar crkve, a imao 40 ili 340 godina, tebi je umro neko ko je najblizi svevisnjim silama u tvoje ime kao vernika, u nase ime kao naroda skupljenog oko neke Hriscanske vere.Dakle deo svakog od nas gresnika, je otisao negde u sferu svemoguceg da nas predstavlja.
Ne da predsedava centralnim komitetom, niti da pravi rang liste za podobne koji si nabijaju krstavhe u dupe, nego negde gde se njemu samom sudi, a on kaze: evo takav sam ja a moju pastvu sam ovome ucio.
Posto je ziveo duboko svetovno, isto i pastva koja ga je ispratila izrazava nadu u oprost grehova preko svog svetitelja kojeg je Bog pozvao na ispovest.
Jedan monah moze da zivi u odricanju za sebe, ali u ovom slucaju je covek koji je ziveo u odricanju u ime sviju nas.

Sad cemo videti kad pocnu da lete dzipovi i da se svadjaju za prvo mesto.On je bio okruzen sve politicarima (sto ja nazivam, bradata udba) pa da vidimo kako ce novi izabranik da nosi teret Blagopocivseg Patrijarha.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Vera, crkva (bez obzira dal je pravoslavna, katolička, muslimanska, itd...) je jedna velika zajebancija i prevara.
Kao prvo: ni popovi se ne pridržavaju Bibliji i 10 zapovesti, zašto bi onda vernici?
Popovi koji propagiraju da treba živeti skromno i ne trerba ganjati ovozemaljsk užitke, voze najskuplja kola.

Ja sam pokršten, imao sam nekoliko meseci, ni svoje ime nisam znao tad...ali nisam vernik.
Većina vas sebe smatra vernikom, jer kao "veruje u Boga iu crkvu", ali to nije dovoljno...za mene su samo "pseudovernici".
Pravi vernik živi po 10 zapovesti i prihvati Bibliju...ne samo delomično.

Da li ste lagali?
Da li ste krali?
Da li verujete da je čovek delo ruke Božjih i ne rezultat evolucije?

Ili vam je dovoljno da izjednačite veru sa nacijom? Ja sam Srbin prema tome pravoslavac, ili Hrvat i zato sam i katolik...

Mada ima i veru nešto...Ubijem čoveka, odem u crkvj, pokajem svoj greh "žao mi je, nikad više", od Boga tražim oproštaj, i to je to, jer Bog sve može oprostiti...znači ja sam čist pred Bogom, pred sobom, a ako me milicija ne uhvati, čist sam i pred ljudima i pred zakonom...jbg...jel to tako jednostavno?!

IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ma,ne tupi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Vera, crkva (bez obzira dal je pravoslavna, katolička, muslimanska, itd...) je jedna velika zajebancija i prevara.
Kao prvo: ni popovi se ne pridržavaju Bibliji i 10 zapovesti, zašto bi onda vernici?
Popovi koji propagiraju da treba živeti skromno i ne trerba ganjati ovozemaljsk užitke, voze najskuplja kola.

Ja sam pokršten, imao sam nekoliko meseci, ni svoje ime nisam znao tad...ali nisam vernik.
Većina vas sebe smatra vernikom, jer kao "veruje u Boga iu crkvu", ali to nije dovoljno...za mene su samo "pseudovernici".
Pravi vernik živi po 10 zapovesti i prihvati Bibliju...ne samo delomično.

Da li ste lagali?
Da li ste krali?
Da li verujete da je čovek delo ruke Božjih i ne rezultat evolucije?

Ili vam je dovoljno da izjednačite veru sa nacijom? Ja sam Srbin prema tome pravoslavac, ili Hrvat i zato sam i katolik...

Mada ima i veru nešto...Ubijem čoveka, odem u crkvj, pokajem svoj greh "žao mi je, nikad više", od Boga tražim oproštaj, i to je to, jer Bog sve može oprostiti...znači ja sam čist pred Bogom, pred sobom, a ako me milicija ne uhvati, čist sam i pred ljudima i pred zakonom...jbg...jel to tako jednostavno?!

Атеизам, агностицизам, без обзира на особу која се тако изјашњава је једна огромна зајебанција и превара.
Као прво, ни атеисти се не придржавају неверовања, понекад се помоле некој вишој сили, испоштују неки верски обичај.
Атеисти који пропагирају да нема ничега осим природних закона и људског морала врло често не живе у складу са њима.
Ја сам крштен (нисам покрштен), имао сам неколико месеци и такође нисам знао своје име тада, али нисам знао ни да сам верник.
Већина вас сматра себе атеистима, јер као не верује у Бога, али то није довољно, за мене су то само псеудоатеисти.
Прави атеиста живи по законима природе и друштва...потуно, не само делимично.

Да ли сте лагали?
Да ли сте крали?
Да ли верујете да Бог није одговоран за Биг Бенг, да Он није покренуо време и створио простор?

Да ли изједначујете атеизам са анационалношћу? Да ли атеиста сме да припада некој нацији? Да ли верник има права да верује, као што атеиста има право да не верује?

Мада има и у атеизму нечега...убијем човека и не осећам се кривим ни пред Богом, ни пред људима, само пред самим собом. И супер, не треба да тражим опроштај ни од ког. И супер, ако ме полиција не ухвати, нико не зна, осим мене, чист сам пред собом и пред законима? Којим, својим, природним, или људским?

Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Misliš da si duhovit ?
Ja nisam ateist, ali sebe ne mogu smatrati ni vernikom (ni kad bi hteo), jer ne živim po 10 zapovesti i ne prihvatam Bibliju 100%.

Reci mi zašto ti sebe smatraš vernikom? Ja sam rekao zašto sebe ne smatram...
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ni popovi se ne pridržavaju Bibliji i 10 zapovesti, zašto bi onda vernici?
Smile Колко ти имаш година? 14? Као кад ти ћале каже да не пушиш јер је лоше по здравље  и бацање је пара, а ти му кажеш 'ћале па и ти пушиш' Smile Ниво осноне школе Smile'

Па нису попови измислили веру, па сад ако они пошандрцају Православље више не постоји. Јес ти свестан та пишеш несрећниче?! Smile

Шкорпи одличан пост Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.