Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како су испратили Патријарха  (Pročitano 22910 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Misliš da si duhovit ?
Ja nisam ateist, ali sebe ne mogu smatrati ni vernikom (ni kad bi hteo), jer ne živim po 10 zapovesti i ne prihvatam Bibliju 100%.

Ja sam rekao zašto sebe ne smatram...

Ja сам само написао за атеисте оно што си ти написао за вернике. А о духовитости не бих, ова тема ми није нимало духовита, већ крајње мучна и увредљива (не сама тема, већ постови који су пренети са неких пљуваоница).

Citat
Reci mi zašto ti sebe smatraš vernikom?

Верник сам зато што верујем у Бога, придржавам се православних обичаја и православног начина живота. О, извини да те питам, је л' смем ја да верујем? Стичем утисак да би ми забранио.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
Верник сам зато што верујем у Бога, придржавам се православних обичаја и православног начина живота. О, извини да те питам, је л' смем ја да верујем? Стичем утисак да би ми забранио.

Neću ti zabraniti, ne boj se  Smile
SAmo za mene to nije dovoljno da ja sebe smatram vernikom.
I šta je to pravoslavni ili katolički način života?
Nemoj to smatrati uvredom, to je samo diskusija, hteo bi saznati više...ko zna,možda ćete me ubediti...ja znam da priznajem poraz...
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Не сматрам увредом...само не желим да те убеђујем да треба да верујеш, као што не желим да мене неко убеђује да не треба да верујем. Smile

Па не знам да ли се то може објаснити. Како објаснити некоме осећање вере? Ја то не умем.  Ако оставимо све на страну, и хришћанске вредности и поштовање хришћанских обичаја и наслеђе и припадност цркви и све остало чега верник треба да се придржава, знаш да верујеш онда када уђеш у цркву и осетиш близину и повезаност са нечим што је много веће од тебе, са Богом који је пострадао због наших људских грехова, када осетиш мирноћу и благост и радост и тугу у једном трену... Smile

Уосталом, крени мало чешће у цркву, можда се и у теби пробуди нешто слично.

IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
Уосталом, крени мало чешће у цркву, можда се и у теби пробуди нешто слично.
Kreniću kad popovi neće voziti skupe džipove i nositi Ray Ben naočare,itd...  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Вера је лична ствар, не зави си то од попова Smile

ni popovi se ne pridržavaju Bibliji i 10 zapovesti, zašto bi onda vernici?
Smile Колко ти имаш година? 14? Као кад ти ћале каже да не пушиш јер је лоше по здравље  и бацање је пара, а ти му кажеш 'ћале па и ти пушиш' Smile Ниво осноне школе Smile'

Па нису попови измислили веру, па сад ако они пошандрцају Православље више не постоји. Јес ти свестан та пишеш несрећниче?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Атеизам, агностицизам, без обзира на особу која се тако изјашњава је једна огромна зајебанција и превара.
Као прво, ни атеисти се не придржавају неверовања, понекад се помоле некој вишој сили, испоштују неки верски обичај.
Атеисти који пропагирају да нема ничега осим природних закона и људског морала врло често не живе у складу са њима.
Ја сам крштен (нисам покрштен), имао сам неколико месеци и такође нисам знао своје име тада, али нисам знао ни да сам верник.
Већина вас сматра себе атеистима, јер као не верује у Бога, али то није довољно, за мене су то само псеудоатеисти.
Прави атеиста живи по законима природе и друштва...потуно, не само делимично.

Да ли сте лагали?
Да ли сте крали?
Да ли верујете да Бог није одговоран за Биг Бенг, да Он није покренуо време и створио простор?

Да ли изједначујете атеизам са анационалношћу? Да ли атеиста сме да припада некој нацији? Да ли верник има права да верује, као што атеиста има право да не верује?

Мада има и у атеизму нечега...убијем човека и не осећам се кривим ни пред Богом, ни пред људима, само пред самим собом. И супер, не треба да тражим опроштај ни од ког. И супер, ако ме полиција не ухвати, нико не зна, осим мене, чист сам пред собом и пред законима? Којим, својим, природним, или људским?

Smile

Odlicno pet  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kakvi su srbi Smile

dokazali smo da ne mozemo da zauzmemo jedinstven stav po pitanju icega na kugli zemaljskoj i da smo najvise neprijatelji sami sebi...

tolika razjedinjenost bode oci ...potpuna rasturenost...u svakom smislu...

mi,vi,oni...otvoren sanduk,zatvoren sanduk,tri dana zalosti,jedan dan zalosti...zasto dan zalosti?...bla,bla,bla...

tacno ocekivano...patrijarh ode u deseti plan...prave se neobicne analogije i teorije zavjere...da covjeka prosto zaboli glava od tolike kolicine malih pametica Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Pa imate svi primer nedostatka Boga. Evo koje su iskrivljene umove ispisali komunisti?
Hibridi koji vise ne misle, nemaju orijentaciju sem da kradu, zhderu i otimaju.
Ako imas jednu vodilju; ima Boga, ove su njegove zapovesti, zakoni drustva su uskladjeni na osnovu tih zapovesti imas cilj. Ovako cilj je balavljenje i anarhican zivot.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50097
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24
Треба рећи да је антитеизам (атеизам), исто тако вјера као и теизам; само док је антитеизам песимистична вјера, теизам је препун оптимизма.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2009, 14:27:05 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Треба рећи да је антитеизам (атеизам), исто тако вјера као и теизам; само док је антитеизам песимистична вјера, теизам је препун оптимизма.
Imas jednu dobru scenu u filmu o Noju, kad oni idu prepuni nade, iscekivanje, neizvesnot i jednog momenta Bog ga napusta.kaze da zali, da je pogresio sto ga je ostavio itd. I onda sledi potpuno ludilo. Zivot sam po sebi nema svrhe vise.
Gledaj malo Moskovsku Sagu, gde smrad izigrava Boga. Ljudi od integriteta su slomljeni. ne znaju da li ce u gulag ili u slavlju herojstva.Cela nacija je slomljena. Zivot ti zavisi dal ce jedan smrad da te potkaze i lazno svedoci.
Pa mi u tome zivimo 65 godina.

Ne treba da te cudi sto je masa iskazala zelju, nadu, postovanje za jednom uzvosenom duhovnom svescu.
Oci uprte jedni u druge, gde bi te na mestu rastrgao ako iole nesto imas.
Rezultat ateizma.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.