Deal with the shit every fuckin' day. I od ruznog (tuznog) paceta postao je predivni labud. Ko bi rekao? A tuga se ne leci nego sprecava. Zavisi od tebe.
Ti nisi u poziciji da bilo kome bilo sta savetujes, a posebno meni posto sam ja bio jedan od onih koji je makar pokusavao da smiri i sredi situaciju koju si napravila svojim blago receno idiotskim ponasanjem. Sto se samnog saveta tice.. ti da 2% samo zivis kao ja i da u zivotu imas i gradis onoliko koliko ja to radim ne bi patetisala i gusila druge svojim problemima, resavala bi ih. Nikad ne ulazi u raspravu ako nemas osnova i zelje da u njoj ides do kraja, ni na jednu stvar iz onoga nisam dobio odgovor, a ovaj pateticni pokusaj da se napravi komentar mozes slobodno da zaboravis, posto ja zaista ne padam na takve stvari. Da bi se u zivotu nesto imalo , mora se prvo debelo zasluziti , a da bi se zasluzilo , mora se debelo zaraditi , a da bi se zaradilo, mora se debelo raditi. To se odnosi i na pozitivne i na negativne stvari. Kada je nesto crno, nece jedan svetao trenutak sve resiti. Niti kada je sve belo, jedan tamni trenutak moze sve sjebati. Samo tvoje ponasanje inace, i na ovoj temi sasvim dovoljno govori o tebi. Da si pametna ti ne bi ulazila u raspravu, ali ako hoces, ja mogu ovako da te filujem doveka, posto si pokazala da te treba filovati posto je to jedina sansa da nesto u zivotu shvatis.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
@SerbianFighter Svakome se dese neki "zuti minuti". U tim trenucima nam bude tesko i cesto se ponasamo neuracunljivo, radimo neke stvari i izjavljujemo nepromisljene nebuloze. To se desava svakome od nas. U tim trenucima su ti stvarno potrebni saveti nekoga ko je priseban i spreman da pomogne bez obzira na sve sto mora da istrpi. Moj savet tebi =>Godisnji odmor na moru ili planini sa nekom tajanstvenom devojkom.
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto. One hoce isto sto i mi. Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto. One hoce isto sto i mi. Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nemam pojma sta se ovde interno desava,ali meni je jedne prilike bas nebuloznim ponasanjem uspelo da prevazidjem tuuugu pregolemu...Nesto ti cvrkne u glavi...Sve je za ljude... Crknes popreko,prodje neko vreme,pa dodjes sebi... *COVEK SE NE UDAVI ZATO STO UPADNE U VODU,VEC ZATO STO OSTAJE ISPOD NJE.*
E Ivane, Ivane, pitam se samo zbog cega pises tolike postove! Tvoja ozlojadjenost meni apsolutno nista ne znaci, jer ima mnogo stvari koje treba da pogledas maaaalooo dalje od svog nosa, ali Boze moj, pa ti to ni ne mozes u svojim godinama! Ne dobijas odgovore, iz razloga sto ti najmanje imas prava da nesto komentarises. iskustvo se stice tako sto ces neke stvari osetiti na svojoj kozi, a ne citajuci iz neke literature. P.S. Slobodno "filuj" doveka, ali sa takvim stavom samo pokazujes da si jos uvek dete, jer za razliku od tebe ja nikada ne iznosim u "javnost" tudji "prljav ves", bio on istinit ili ne. To rade samo osobe koje su extremno nesigurne u sebe. Zao mi je sto si takav i sto ne gledas malo dalje od monitora. Kao pravi poslovan covek, moras znati da nikada musteriji ne smes da odgovaras, jer Boze moj, ona ti donosi posao, zar ne?! P.P.S. pozdrav Milosavi i Kickloopu.
a mozda tuga moze da se izleci i ovako, prepucavajuci se sa nekim, ko zna. U svakom slucaju ovo je preraslo okvir postavljene teme i mislim da bi u drugacijim okolnostima odavno pisalo lock