Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se leci tuga? :(  (Pročitano 8547 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne bih se ja izjasnjavao oko svega ovoga. Kome je trebalo sta da kazem rekao sam. Ovo hvatanje na patetiku i inace na mene generalno ne deluje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Pa, i ja sam pomalo iznenadjen, zaista zvuci onako pubertetski, prvo sam tuzna , a onda sam srecna....ljubavni jadi Adrijana Mola....
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 115
Kapiram ja da ste vi zbunjeni.
Ali mene nikako ne mozete da poredite sa pubertetlijom!
To sto sam, po vama cas tuzna, cas srecna, to samo ja pokusavam da se oraspolozim, i da pricam pozitivno, a da li sam u dubini duse stvarno tuzna ili srecna, e to je vec neka druga prica, ali moram poceti od negde.
Sto ste toliki bukvalisti? Da li mi je mozda zabranjeno da tako mislim i pricam?
Onda stvarno ja ne znam koga ovde treba prozvati pubertetlijom?!
IP sačuvana
social share
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sigurna si da zelis da ulazis u takvu raspravu? Mislim.. nekima od nas secanje seze vise od par dana unazad...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 115
Sigurna si da zelis da ulazis u takvu raspravu? Mislim.. nekima od nas secanje seze vise od par dana unazad...

Ajde da vidim to "secanje"!
IP sačuvana
social share
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Recimo secam se neke male crne koja je dosla kao depresivna ovde isto ovako pre jedno 7 meseci pa se nalozila ko kuche u teranju oko jednog drugog clana... pa je onda tog istog clana ostavila i pobegla glavom bez obzira bez ikakvog razloga.. nije htela da mu javi ni da je ziva stigla nazad, cak je i roditeljima rekla da kazu da nisu culi za nju.. onda je opet posle nekog vremena pocela tog istog clana da cima privatno.. da mu se jada i da mu kuka ... pa i kad joj je receno da konacno kaze sta konkretno hoce nastavljala sa kuknjavom i praznim pricama...
Ja da sam uradio nesto onakvo kakvo je ta osoba zenskog spola uradila tijeklom novogodisnjih i bozicnih praznika , prelazio bih na drugu stranu ulice kad vidim bilo koga, koga znam iz te price...
Srecom, ja tako nesto nikad nikome ne bih uradio, a posebno mu ne bih nakon svega nabijao neki osecaj odgovornosti i krivice da sluzi kao necije jastuce za ciode. Sreca, ti si naisla na osobu koja je to spremna da trpi uprkos zdravom razumu, ali to opet ne znaci da ces za mene ili bilo koga drugog biti ista vise od klinke do onog trenutka kad ne budes pocela da se ponasas odgovorno i racionalno.
Svi mi imamo probleme u zivotu, neko vece neko manje, pa opet zivimo sa time i ne nabijamo drugima da nas uveseljavaju.
Niko od nas nakon nekog takvog osecanja nema napad euforije. To samo govori o tome koliko su sva ta tvoja osecanja ozbiljna, i koliko su u sustini utemeljena u tome da tebe mrzi da ista uradis za sebe nego cekas nekog sa strane kome ces reci "Hajde sad ti , zabavi me".
Life is a bitch, get used to it and live it your way, or die. No one will ever live it for you.

Iskreno zalim sto sam ovo ja napisao javno, ali sa druge strane niko te nije terao da to trazis. Ovo je jos pacifisticka varijanta ovog posta.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2005, 23:58:19 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Zao mi je sto je  moralo ovako javno da se istupi ,ali neko je to morao da uradi, ucinio bih isto ,ali nisam bio upoznat sa situacijom...pojedini bi trebali da shvate da je ovo forum gde bi bilo pozeljno da svi budemo iskreni i da jasno iznosimo svoje stavove, ma kakvi oni bili, jer ko se folira i pretvara folira samog sebe i nikog vise...a ko hoce da se igra tu je Lobotomija ,pa neka se igra do mile volje.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Deal with the shit every fuckin' day. I od ruznog (tuznog) paceta postao je predivni labud. Ko bi rekao? A tuga se ne leci nego sprecava. Zavisi od tebe. Smile
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
@SF
Brate da li ti ja govorim sta da pises ovde? I bilo sta vezano za ovo sto se desava u poslednjih 5 dana na ovoj temi?

Molim te odgovori na ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne, ali ocigledno neke osobe ovde nisu nikad cule da postoje ljudi koji koriste sopstveni mozak u donosenju zakljucaka na osnovu cinjenica...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.