Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako sam prevaren od zlih profesora  (Pročitano 22559 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Korisnice, da li ti je jasnija razlika izmedju "obrazovanja" i "indoktrinacije"?

Zato sto te i ne zanima sta ljudi pricaju si i "ogranicen" sto se tice diskusije. Diskusija je pre svega razmena stavova, ali avaj, razmenu je tesko postici ako je jedna strana ogranicena i tera samo svoje...
Nisam rekao da me ne zanima sta ljudi pricaju, vec da me ne zanima sta prica ta neka imaginarna "vecina". Pazljivo citaj sta pise.
Citat
Sva sreca pa si ti tu da me naucis sta je sta posto si to cuo od nekog youtube cikice.  Smile
Umesto da budes zahvalan sto ti pomazem da se makar malo priblizis Prirodi Stvari, ti dopustas da i dalje budes Sistem bot.

Citat
Ne bih bas nesto rekao. Kazem, ti ne umes kriticki da razmisljas nimalo vec samo upijas kao sundjer ono sto ti neki youtube cikica kaze.
"Kriticka misao" je glupost, kako i sta, vec sam obrazlozio.

Citat
Tako da si dosta kontradiktoran sate strane da kazes da se prispitujes konstantno a da samo pricas pricu nekog youtube cikice za koju nisi ni proverio da li je istinita.
Naravno da sam se preispitao i proverio, pa ne bih pisao sve ovo da nisam : ) Ja nisam dopustio da me skola zaglupi.

Citat
Za nekoga ko je toliko uveren u verodostojnost svojih reci bi trebao stvarno da sagledavas te tvoje teoreme(jer dokazane stvari sigurno nisu)
Svakako da jesu dokazive, mametatika je neumoljiva.
Citat
iz svih uglova a ne da samo automatski to prihvatas kao sustu istinu. Ali avaj, kao sto rekoh, nemas kapaciteta za to jbg...
Ja bih to prihvatio kao gest dobre namere, ali ti Korisnice nisi siguran, nestabilan si sto se tice razumevanja sistema...tako da ne mogu da ti verujem.
Citat
Pa vec ti rekoh da se ja ne vredjam.
Pa ti si rekao da te vredjam!? Ja mislim da si ti smao dobrano isprovociran Istinom i da te sve ovo boli...na zalost, ne psotoji drugi na cin da se izadje iz anestezije.

Citat
Tvoja prica o edukaciji i indoktrinaciji mi je isto sto i da mi dodje moler u kucu ili skolu i pocne da mi prica(pardon, ubedjuje) o istoj iako nema nikakvu skolu i nikakav kredibilitet jer niti ima decu niti ima pojma o obrazovanju...
Ode ti sad, Korisnice i na decu i na moleraj...zamolio bih te da pratis raspravu, ako je moguce!?

Citat
Sto je jos gore ne zna ni sta je "Don Kihot" sto znaci ni da postenu knjigu nije procitao u zivotu. Knjigu koja je mislim obavezna lektira u skoli...
Pa dobro...eto procitao sam Pokondirenu Tikvu : )

Citat
Koliko ja znam i secam se tu nije kriv sistem nego sama junakinja knjige koja je da bude dama ali nije imala ni "d" od iste. Sad jbg, ti u svemu vidis sisteme i opsednut si istim. Mora da je zbog ovoga sto Raner kaze o tvom neuspehu u istom. I sa psiholoske strane mogu ti reci da i ima logike, covek koji nije uspeo u zivotu kroz drustvo i drustveno je neostvaren ima pretenzija da krivi sve sem sebe samog...
Pa nisi bas dobro shvatio poruku, mislim...da nisi ni procitao : ) Ja se ne trudim da budem meinstrim, niti me to zanima. Ono cime sistem nagradi nekog nikogovica (u nasem slucaju formalnog obrazovanja je to diploma), pa posle taj nikogovic, usled malogradjanske strukture licnosti pocinje projekcijom da nipodastava sve ono sto mrzi na sebi i sto ne moze da promeni, nikakvom diplomom, polozajem u drustvu i slicno...jednostavno, to je Tikva.
Ovo su vrlo bitne stvari, Korisnice.
Ne mozes ti pricati o spostvenom neuspehu ako je sistem jajarski i prevarantski.
Bezanje od odgovornosti, koja je sve veca, je karakteristika za kapitalsiticke malogradjane. Oni ce ti navesti pregrst stvari, napadati na svakom mogucem nivou, sve zbog skrivanja od neumoljive Istine : ) To su glavni cuvari statusa kvo!!
Takodje mi je jasno da oni koji zive od sistema i na racun sektora proizvodnje, nemaju bas nekih afiniteta da nesto menjanju...penzijica ceka : )
« Poslednja izmena: 21. Apr 2014, 22:23:01 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
O ti veliki nekapitalisticki gradjanine bez diplome  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2014, 22:30:14 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Korisnice, da li ti je jasnija razlika izmedju "obrazovanja" i "indoktrinacije"?

Pa da, meni je odavno jasno da si ti indoktrinisan.  Smile

Citat
Nisam rekao da me ne zanima sta ljudi pricaju, vec da me ne zanima sta prica ta neka imaginarna "vecina". Pazljivo citaj sta pise.
Ta tzv. imaginarna vecina o kojoj pricas su i dalje ljudi. Inace ima i jedna lepa izreka za to "Ako ti jedna osoba kaze da si konj ne obracaj paznju, ako ti dvoje kaze to isto zapitaj se, ako ti troje kazu da si konj onda stavi sedlo...

Citat
"Kriticka misao" je glupost, kako i sta, vec sam obrazlozio.
Smo zato sto je nemas ne znaci da je glupost. Bas kao i sa skolom.  Smile

Citat
Naravno da sam se preispitao i proverio, pa ne bih pisao sve ovo da nisam : ) Ja nisam dopustio da me skola zaglupi.
Nisi ni mogao da dopustis posto i nemas neke skole.  Smile

Citat
Pa ti si rekao da te vredjam!? Ja mislim da si ti smao dobrano isprovociran Istinom i da te sve ovo boli...na zalost, ne psotoji drugi na cin da se izadje iz anestezije.
I opet, to sto ti meni pricas me ne provocira. Cisto sam rekao da pokusavas da me uvredis al ti nesto slabo ide. Kao sto rekoh, to sto ti meni pricas je kao da mi moler dodje kuci i prica o nukleranoj fizici.  Smile

Citat
Ode ti sad, Korisnice i na decu i na moleraj...zamolio bih te da pratis raspravu, ako je moguce!?
Ja vala pratim al nekako ti uvek odes u off i pricas o nekim sistem glupostima...

Citat
Pa dobro...eto procitao sam Pokondirenu Tikvu : )
I opet je nisi ni razumeo jer nemas kapaciteta vec si samo video kako "veliki sistem daje i uzima nesto nezahvalnim ljudima". Buhu...

Citat
Ono cime sistem nagradi nekog nikogovica (u nasem slucaju formalnog obrazovanja je to diploma), pa posle taj nikogovic, usled malogradjanske strukture licnosti pocinje projekcijom da nipodastava sve ono sto mrzi na sebi i sto ne moze da promeni, nikakvom diplomom, polozajem u drustvu i slicno...jednostavno, to je Tikva.
Vidis, i onda se ti pogledas u ogledalo. I zamisli sta vidis coveka bez te diplome i polozaja u drustvu koji mrze one koji imaju diplomu i polozaj u drustvu i misli da su "sluge sistema". Tako da u ovom slucaju "Tikva" si ti.  Smile

Citat
Ne mozes ti pricati o spostvenom neuspehu ako je sistem jajarski i prevarantski.
Naravno da mozes jer uspeh ili neuspeh u istom ne zavisi samo od sistema vec od tebe. Ako ti se ne svidja sistem modifikuj ga ili pravi novi(eno ona devojka iz Bosne lep primer za to) ali avaj ti i dalje ostajes u sistemu i ne radis nista osim sto piskaras kako je los. Ergo, tvoj neuspeh u istom je zato sto si ti odlucio tako i zato sto si nesposoban a sistem je samo izgovor za tvoju sopstvenu nesposobnost. Tako da jbg, pogledaj se u ogledalo pa radi malo na sebi.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 00:12:59 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Ne on je uspesan ipak ima titulu dr.mr, jes video kako je zapusavao usta svetskim ekonomistima, mikrobiolozima a evo sada zapusava i svim profesorima.
Takva svestranost se malo gde nadje. Uz to pravi profil politicara ono pljuje po hlebu koji jede  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
HTC One
Da skratimo ovo celo bespotrebno spisanije... briga mene za "novac kao dug" dokle god mi moje "lazno obrazovanje" omogucava da imam pare i zivim lepo... a za one koji su u dugovima me zabole. Kratko i jasno.

U 99% slucajeva se iza "humanistickih" motiva "alternativaca" krije nezadovoljstvo postojecim sistemom uzrokovano pre svega samim sobom... nedostatak skole koji na duboko licnom nivou prouzrokuje nezadovoljstvo i osecaj manje vrednosti...

nedostatak dobrog posla ili zarade, sto takodje kod ljudi moze dovesti do nezadovoljstva licnim postignucem, koje se obicno manifestuje ka spolja, trazenjem krivca u drugima jer je psiholoski tesko pomiriti se sa tim da ili ne mozes bolje/nisi sposoban ili si lenj da iskoristis svoj potencijal...

nedostatak prijatelja i drugova usled nesposobnosti da se individua socijalizuje sto se takodje stavlja u okvire danasnjeg drustva, pogresnih vrdednosti i nemanja intelektualnog sagovornika... i time se pravda to sto nikome nisi zanimljiv za druzenje...

I tako dalje.

I da se vratim na pocetak - dok god sam sposoban da sebi obezbedim lep zivot, briga me za kukumavcenja onih nesrecnih sopstvenim neuspesima.
Ne psotoji tu "sopstveni neuspeh". Ljudi ne stvaraju sosptvene uslove za zivot, jer je sistem prevara, jednostavno, nema novca za sve.

Druga je stvar sto sistem u kom zivimo nema buducnost..

I te kako postoji sopstveni neuspeh... svako ko tvrdi drugacije samo se tesi i zavarava... il' sto bi neki prostiji ljudi rekli "ko kaze drugacije nek' je' govna".  Smile Smile Smile

I ona anegdota o najslabijoj karici... izbaci se iz lanca, zameni se jakoj karikom... otprilike kao i u zivotu i drustvu, slaba karika otpada. E sad, razlika izmedju prave karike na lancu i ljudske je ta sto ljudska moze posle da kuka i smislja izgovore.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Citat
Prevara je na ekonomskim fakultetima postala pravilo, studenti koji zavrse ekonomiju, ti ljudi su bukvalno polupismeni. Ucili su jedno, a u praksi se desava totalno drugo.

nije to tako samo u ekonomiji...

uglavnom i u bilo cemu drugom...teorijsko znanje i  primjena takvog znanja na terenu su dva razlicita sveta,...
a kamoli u danasnjoj ekonomiji..
tu vise  nema nikakvog uopstenog  "standarda" ...da to nazovem tako...
danas  svako gradi svoj "standard" i igra po svojim pravilima... Smile

i ko koga bolje zajebe i bilje unisti konkurenciju...on je uspjesniji... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Studenti koji zavrse ekonomiju su polupismeni

Smile Smile Smile

Ja stvarno ne znam, ne mogu, da se nastavljam.
Prosto mi je ispod svakog nivoa da komentarise na ovaj nacin svoje obrazovanje.
Kakav problem ima covek sa ekonomistima?
Verujem da je njegov zivotni san da zavrsi skonomski ali zbog loseg proseka u srednjoj skoli ne moze ni da mu pridje.
A posto nema 4000e ne moze ni da ga upise privatno.

Kristal, zao mi te je. Jako.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Санџи хоћеш једну тру стори од анегдоте?  Smile

Нас пет шест ради неке елаборате на факсу и чупа косе... и били смо довољно очајни да нам се обрати чистачица која пере прозоре ту поред нас

- децо морам да вам кажем... жао ми кад вас гледам тако како се мучите, а све џаба
- како бре џаба
- па тако сам и ја учила факултет, и завршила и ево... перем прозоре
- наш факултет?
- ма економски, ал исто ти је то.

Ал није исто. И те економисте треба прозивати где год стигнеш јер јесу преваранти ... и правнике исто... а банкаре треба побити... и ево ја се придружујем овом Јеховином сведоку што оће да се бави политиком, у исмевању економиста... и успешних и неуспешних  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Сад си са овиме о правницима и економистима испрозивао пола форума.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Ta teorija da kada zavrsis skolu ti nista ne znas je posledica nakaradnog misljenja da se u skoli sve uci.
Ja sam potpuno sigurna da osoba koja to tvrdi nikada nije prisustvovala nijednom predavanju u iole ozbiljnoj skolici.

Mislim..  lepo imas predavanja, domaci rad (ili vezbe) i dodatnu literaturu.

Skola daje osnovu i niko ne kaze da ucis sve...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.