Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 09:22:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako prepoznati heroinskog zavisnika?  (Pročitano 76333 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
dobro, prvenstveno za crvenilo, ali čini mi se da pomažu i kod sužavanja, mada nisam baš upućen u tu materiju... (nek veruje ko hoće  Smile)
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
ja sam video, i to dosta puta, i nije izgledao ni približno tako. nisam ni znao da je "urađen" dok mi nije rekao. a zavisnici smo skoro svi, od bilo čega... ja od cigara, Coolrunner od foruma, gottago od podjebavanja, a Slobadidi.... ehhh....
Dobro, ovde je rec o heroinu i zavisnosti od istog  Smile Narkoman postaje zavisnik, a ne obrnuto. Dakle, zavisnost je kranji stadijum i lako se prepoznaje.

Coolrunner
Dobor neka bude. Ja sam samo rekao svoje misljenje. Nemojte mi zameriti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Ne zameram ti, samo iznosim cinjenicu. Bilo bi mi draze da si u pravu posto bi to znacilo da bi veliki broj unesrecenih porodica mogao da reaguje mnogo ranije i dok je mnogo vise sanse za uspesnu intervenciju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
najlakse ti je da kupis paketice razne droge i pocnes da bacas u wc solju pred njim. za kojom drogom se zaleti na tu je navucen Smile Smile

a sad malo ozbiljnosti... heroinski zavisnici su odavno izasli iz nabrojanih sablona, jednostavno i droga i narkomani su evoluirali. jedno je sigurno, ako je na heroinu pre ili kasnije mora poceti da stondira ( pada mu glava, stvari progorele sa cigarama...). pored heroina kritican je jos spid koji ima totalno suprotne simptome ali je za mozak jednako razoran.
e sad... zasto kazem da su te dve kriticne? zato sto od svih ostalih manje vise covek moze da se rastosilja za ceo zivot. za heroin i spid rovac kod onih koji su bili navuceni ostaje dozivotno. imao sam dosta drugara navucenih na dop, licno ga nikad nisam probao ali znam da kad jednom udje u glavu tesko, gotovo nikako, dolazi do izlecenja... potrebna je mnogo jaka volja i velika pomoc sa strane da bi se covek izvukao iz tog zla.

p.s. ako mu nadjes vutru u dzepu nikako ne bacaj u solju vec odma poslaji pp da poradimo na spaljivanjiu iste Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance

Kapi za oci sluze samo da navlaze oci i pomazu kod crvenila istih, sto znaci da su one pre svega "korisne" za uzivaoce marihuane. Kapi nece pomoci da se zenice uvecaju.

Moracu da negiram tvoju negaciju... Uostalom, svako ko nosi naocare reci ce ti isto - na koji nacin se nama sire zenice za utvrdjivanje dioptrije? Kapima naravno...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 16:15:45 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Najpre, ako sumnjaš baš na heroin (a on se najčešće uzima intravenozno, jer tako ima najjači efekat), 

ovo uopste nije tacno  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One

Kapi za oci sluze samo da navlaze oci i pomazu kod crvenila istih, sto znaci da su one pre svega "korisne" za uzivaoce marihuane. Kapi nece pomoci da se zenice uvecaju.

Moracu da negiram tvoju negaciju... Uostalom, svako ko nosi naocare reci ce ti isto - na koji nacin se nama sire zenice za utvrdjivanje dioptrije? Kapima naravno...

Nisam siguran, ali mislim da opticari ne koriste za sirenje zenica iste kapi kao one obicne sto mozes kupiti u apoteci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Alcatel 258

Nisam siguran, ali mislim da opticari ne koriste za sirenje zenica iste kapi kao one obicne sto mozes kupiti u apoteci.  Smile

Капи који се користе за ширење зеница код очног лекара садрже неке тропинске алкалоиде, које утичу на кружни нерв који контролише аутоматско ширење и скупаљење зенице у зависности од утицаја светлости, тј онемогућава утицај ацетилхолина на нерве. Атропин например који се вади из биљке велебиља се користи за ту сврху. Да не причам да се помери слепа мрља, кад се прошире зенице, и тако даље и тако ближе да човек не види онда добро - ширење зеница готово немогућа опција!
Док капи за очи, углавном садрже једињење са натријумом, која онемогућавају лучење крви из очних микро вена или ти капилара... све зависи ал углавном људи кажу да не треба стављати пика за чио константно јер се може померити диоптрија, због поремећене функције очних капилара.

пс. и Чак Норис кад се надува уместо капи користи чили сос.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 20:02:50 od mrly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Najpre, ako sumnjaš baš na heroin (a on se najčešće uzima intravenozno, jer tako ima najjači efekat), 

ovo uopste nije tacno  Smile
Htedoh reći da tako najbrže počinje da deluje, za svega nekoliko sekundi. Smile

Ali što da se brinem, uvek je tu neko da mi ispravi.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
ne bih znao kako je jaci efekat morao bih prvo da uzmem da bih znao a to se nece desiti u ovom zivotu Smile Smile mislio sam na ovaj deo da se najcesce uzima intravenzno .... lepo je objasnio thug razliku izmedju pajdomana i narkica Wink pajdomana ima vise mnogo Smile

da dodam samo nesto sto se tice kapi Smile koristite vinokulin or something  Smile Smile a to dal su smanjene zenice ili slicno niko i ne primeti crvenilo se primecuje zenice skoro nikad...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 20:21:30 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 09:22:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.