Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 01:49:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako prepoznati heroinskog zavisnika?  (Pročitano 76313 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Smanjen apetit, odnosno skoro i nemanje istog, uzimanje tecnosti i konzumiranje slatkisa vise nego inace (bem li ga zasto tecnost i slatko mogu a hranu kao takvu ne zele)  Smile

Najvise vole da jedu sladoled koji je lako probavljiv i koji hladi uzarene probavne organe ,tj organizam koji trese groznica (kriza).

Ja narkomana poznam iz aviona - obicno kad progovori,po izgledu koze i brzini kretanja (uvek negde zure i retko idu sami ).
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ne bih znao kako je jaci efekat morao bih prvo da uzmem da bih znao a to se nece desiti u ovom zivotu Smile Smile mislio sam na ovaj deo da se najcesce uzima intravenzno .... lepo je objasnio thug razliku izmedju pajdomana i narkica Wink pajdomana ima vise mnogo Smile
Ja sam tako čula od (bivšeg) zavisnika, ako je on slagao mene, lažem i ja vas. Uzimaju u venu jer tada treba svega nekoliko sec da počne da deluje. A kada im je frka, to im je najveći cilj.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Najjace dejstvo heroina je kada se ubodes u jezik i u krajicak oka (desni deo) ili desni.

Onaj koji mrlja dop jede normalno, tu nema nikakve razlike u apetitu, sem u ponasanju.

Citat
Smanjen apetit, odnosno skoro i nemanje istog, uzimanje tecnosti i konzumiranje slatkisa vise nego inace (bem li ga zasto tecnost i slatko mogu a hranu kao takvu ne zele)

Slatkise jedu zato sto podize secer.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
pa dobro ima logike da je jace dejstvo posto ta krv prodje direktno kroz mozak a preko nosa treba prvo da se svari pa dok dodje do mozga  Smile

Sto se tice ovog pitanja sa pocetka teme mislim da moras da budes vrlo glupa osoba da ne skontas narkomana koji se puca u venu Smile oni su toliko prepoznatljivi da na ulici provalis coveka koga ne poznajes opusteno  Smile Ako uzima na nos to bi moglo da se iskaze kao npr naduvan covek puta 1000 .... znaci da je ono bas zakucan da ne moze da se pomera razlika je ta sto ne jede nista a na travi jedes vise Smile

Sto kaze lolana gore narkomani stalno negde zure uvek su u frci, tresu rukama ali bas tresu, klimaju glavom, uvlace vazduh kad uvlace pljuvacku nervozni su Smile stvarno moras da budes *** da ne skontas

thug pa kako pajdomani imaju normalan apetit ja sam ih vidjao da po 3 dana ne jedu nista Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 20:36:15 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Sto kaze lolana gore narkomani stalno negde zure uvek su u frci, tresu rukama ali bas tresu, klimaju glavom, uvlace vazduh kad uvlace pljuvacku nervozni su  stvarno moras da budes *** da ne skontas

Brate da budem i iskren i nije tako. Onaj koji je na heroinu (intravenski) je obicno usporen, a kada dodje kriza kada ne moze da se zavrsi tada ne moze da ustane iz kreveta, a kamoli da bude nervozan ili da bude brz ili u nekoj zurbi.

To moze da bude kod spida, kod dopa nikako.

Heroin daje psihicku i fizicku zavisnost. Fizicka je uvek jaca od psihicke, tako je sustina da telo trazi heroin, a ne sam covek - na pocetku. Posle kada prodje taj stadijum navikavanja psihe, onda je kraj i taj ce se tesko izvuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
onda ovih 20-tak narkomana sto ja znam nisu tipicni Smile evo bas sam sada burazera pitao i on je potvrdio sto sam rekao Smiley 1
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Sto kaze lolana gore narkomani stalno negde zure uvek su u frci, tresu rukama ali bas tresu, klimaju glavom, uvlace vazduh kad uvlace pljuvacku nervozni su Smile stvarno moras da budes *** da ne skontas

Sto je najogre vecina ljudi i ne moze da provali ...uh ja kad ih vidim ,najezim se od gadosti i uvek obratim paznju jel mi torba otvorena  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ljudi nemojte da se uvredite sto cu ovo da kazem, ali dal ovde neko blage veze ima sta znaci biti narkoman, kako ti ljudi zive, sta rade, kako im prolazi dan, sta rade kada izadju, sta rade dok su uradjeni, da li imaju devojku, jesu li se lecili, kakvo je lecenje, jel pomaze, koliko kosta, kako ustvari izgleda heroin, koliko se dobija, koliko je dovoljno da se narkoman uradi, kako se sprema heroin, kako covek na heroinu izgleda tokom dana, tokom noci, dok spava, dok gleda tv, dok ide u grad, dok se igra sa bratom ili sestrom, dok ide u skolu, na posao, vozi auto, biciklu, igra kosarku ili fudbal, uopsteno bilo koji sport, kako se ponasa prema porodici, kevi, caletu, devojci/momku, da li je spreman da pokrade nezavisno od svog materijalnog statusa, koliko je spreman da ucini da se izvuce, ili da potone jos dublje.

A ko ne zna odgovore na sve ovo onda nije kompetentan da prica o narkomaniji kao o bolesti zavisnosti, a koliko sam primetio vecina vas sere nevidjeno, bez uvede za bilo koga (u stranu srucna lica foruma - Bambina koja je psiholog).

Jos jednom - nemam nameru nikoga da vredjam, ali ko licno nije iskusio kako je biti pored nekoga koga zaista volis a narkoman je, nema pojma o cemu prica, vec kao sto sam napomenuo sere.

Bez uvrede - again.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Imao sam tu ne/srecu da vidim narkomana u krizi, kad je na ivici.  Smile Ni malo lep prizor. Zato dva puta razmisli sta radis, kad je droga u pitanju.

Grize svoje ruke, namestaj ... duga prica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
kako covek na heroinu izgleda tokom dana,

To smo ti objasnili vec ,posto vidimo da se slabo razumes u izgled zavisnika .

Vecina mojih drugova ,za vreme rata u Bosni su bili heroinski zavisnici ,tako da znam o cemu pricam .Kad provodis sa nekim nekoliko godina ,svaki dan verovatno ces znati i da ga opises i prepoznas njegovu ''bracu ''.
Jedino ako si retardiran ili blesav ,pa da ne mozes da provalis narkomana posle svega.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 01:49:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.