Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako povezati i podesiti komp i TV?  (Pročitano 288273 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson 
Evo ovako uspeo sam da dobijem tu opciju "nView Display Mode"  i kad stavim clone i pritisnem aply za trenutak mi se pojavi slika na TV-u ali onda kada me pita da li da zadrzi podesavanja ja pritisnem da i izgubi se slika na TV-u i ostane samo single mogucnost (monitor)  onda moram da resetujem racunar da bi mi se ponovo pojavila opcija "nView Display Mode"  ali opet se isto desava ima li neko predlog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Nadji ovo i oznaci Force TV detection.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Graphic1.jpg
(221.35 KB, 625x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson 
Hvaaalaaa ti puuuno.  Smile

Ovo tvoje uputstvo je resilo problem.

Nemam samo boju na TV-u.

Citat
U ovom trenutku ako pritisnete dugme Apply, slika na TV-u bi trebala da se pojavi. Ako slike nema ili je veoma losa ili cak crno-bela, najverovatnije nije podesen odgovarajuci TV format. Pritisnite desnim klikom na slicicu TV-a i iz menija izaberite Select TV format, pa zatim TV format koji vas televizor podrzava. Najverovatnije je u pitanju PAL.

Nekada (sa starim drajverom) sam imao ovu mogucnost, a sada kad uradim desni klik kao opciju nemam "Select TV format"  vec samo opcije  Attached i Properties (A kad udjem tu nepostoji mogucnost podesavanja TV formata). Nekada mi se otvarala mogucnost podesavanja TV formata (PAL/BG, NTSC itd...)  sada je nemam.

Da li se mozda moze pristupiti tim podesavanjima na neki drugi nacin?
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 10:01:46 od millstone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Na gornjoj slici idi na nview display settings. Sa desne strane pojavice ti se dva ekranceta. Jedno je monitor, drugo tv. Klikni levim na tv, i dole desno imas device settings. Kada tu kliknes otvorice ti se na desno podmeni, gde medju ostalim imas tv format.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 10:10:35 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson 
Sta drugo da ti kazem nego:

Kralju Hvala ti puuunoo, to je to - Ziveo.   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC S730
Skoro sam odlucio da ponovo povezem tv sa kompom.
Sve sam podesio... i ukljucio onu opciju da mi prikaze film na tv-u.
Glavni problem je sto mi on sada prikazuje u promenjenoj rezoluciji, 4:3(i ako je film 16:9,to mi se pre nije desavalo)
Sta moram da iskljucim ili ukljucim, da mi film prikaze bez promene rezolucije(deformisanja slike)?
Koristim nvidia graficku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
KAko da namestim da mi se ikonice vrate u raspored na desktopu kada vratim sliku na monitor? Sliku prebacujem kao sto je na upustvu sa pocetka strane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony xperia
Kako mislis kad vratis sliku na monitor. Jel hoces reci da ti se nakon ful skrina u plejeru, ikone na desktopu promene mesta. Mozes namestiti na dualview. U tom slucaju, na monitoru slika plejera ostaje kako god je namestis, dok je na izlazu uvek u fullscreenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Kada prebacim sliku na tv-e. Posle vratim na monitor i ikonice promene raspored. Verovatno je nesto do brkanje rezolucije ali ne znam gde to da namestim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony xperia
Ne, pih, polako. Ako namestis na dualview, nemas potrebe prebacivati sliku na tv. Kada god aktiviras player, na tv-u se pojavljuje slika u punoj rezoluciji. Da bi tamo namestio rezoluciju, za tv, ides u nvidijin kontrol panel. Znaci, na desktop desnim/properties/advanced/i gore jezicak geforce... Sa leve strane izaberes nView Display Settings, i od dva ekranceta klik na onaj koji je za tv. Dole desno imas Device settings, i tu namesti rezoluciju na pal, u jednoj ud ponudjenih opcija. Da bi na tv-u uvek iz playera imao full screen, idi na full screen video, pa otvori padajuci meni full screen device, i tu ukljuci sta ti ponudi umesto disable. Ides onda na tools sa leve strane, i cekiraj force tv detection. Sve zatvaraj na apply i ok, i resetuj komp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.354 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.