Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako povezati i podesiti komp i TV?  (Pročitano 288102 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony xperia
Ako ti je iscrtao u drajveru samo jedan monitor nije detektovao izlaz. Udji u tools i cekiraj force tv detection. Rest komp i to je to. Naravno rf i tv moraju biti ukljuceni. Tv i ne mora detektovace rf nego da mozes videti ima li nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson 
Hvala na odgovoru ali nece da ga detektuje probao sam sada, kablovi i rf modulator su ispravni jedino sto mi pada na pamet je da taj s-video izlaz na grafickoj nije ispravan, mogu li to nekako proveriti a da neskidam graficku i ne otvaram komp.

edit: Evo uspeo sam caka je bila u tome sto mi je monitor bio prikljucen na DVI izlaz a kada sam ga prebacio na analogni onda sam dobio tu opciju i uspeo sam da dobijem sliku.   Smile

« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 19:58:20 od millstone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Moze li mi ko pomoci sa povezivanjem tv-a i kompa na radeon 9600.ne idem na scart vec na tv-u ima ono
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja takodje imam radeon 9600 i kada kliknem (po ovom tutorijalu) Properties -> Settings -> Advanced ne dobijam nigde tab sa imenom moje graficke kartice. Sa druge strane moj cimer ima ATI 7000 (laptop), njemu se pojavi tab sa imenom graficke i u "Displays" pise da TV nije konektovan iako smo sve lepo povezali

Ako ti je iscrtao u drajveru samo jedan monitor nije detektovao izlaz. Udji u tools i cekiraj force tv detection.

Gde da nadjem "Tools" o kojem ovde pricas, u kom meniju?

edit: Evo uspeo sam caka je bila u tome sto mi je monitor bio prikljucen na DVI izlaz a kada sam ga prebacio na analogni onda sam dobio tu opciju i uspeo sam da dobijem sliku. Smile

Kako se to prebacuje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
Citat
Gde da nadjem "Tools" o kojem ovde pricas, u kom meniju?

To je za nvidia kartice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82
Kupio sam novi kompjuter sa ovom karticom i ne mogu da namestim tv-out da mi radi. Na kartici postoji tv izlaz na koji se kaci neki adapter koji se dobija sa karticom i koji na sebi ima cetiri rupe. Tri su kompozitni izlazi, a cetvrti je svhs izlaz. Posto sam do sada koristio kompozitni izlaz, takav kabl imam, probao sam na ovaj nacin. U uputstvu stoji da se u slucaju kacenja na NTSC/PAL TV koristi izlaz na kome stoji Pb/AV output. Pored njega postoje jos izlazi sa oznakama Pr, odnosno Y. Sva tri kada se koriste sluze za HDTV izlaz. Znaci meni treba obican izlaz za analogni tv samo za sliku. Kada sam nakacio kabl na Pb/AV output kao sto su napisali apsolutno se nista nije desilo. Znaci nisam dobio nikakvu sliku. Onda sam resio da pokusam sa preostala dva i na Y izlazu sam dobio sliku, ali crno belu. Naravno pre svake promene sam gasio racunar i tv, posto pise u uputstvu da se moze ostetiti ako se radi na zivo. Znaci sa Y izlazom sam dobio ceno belu sliku. Signal je podesen na B-pal, tako da je i to ok. Cak, sto je zanimljivo, kada iskljucim taj Y izlaz i stavim na taj koji su oni rekli Pb/AV, ne dobijam vise ni opcije u nVidia control panel-u za podesavanje tv izlaza, koje kada je kabl na Y postoje. Drajver si najnoviji, ne znam vise sta da radim. Da li je moguce da je sam tv out neispravan? Da li da im vracam racunar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Prethodni problem sa resio. Da li postoji mogucnost da na ovoj kartici tv out radi, tako da kada se ukljuci system standby, ili turn off monitor, slika i dalje emituje na tv-u? Znaci kada gledam neki film i ukljuci se turn off monitor ili system stand by automatski mi nestane i slikna na tv-u. Na prethodnoj ATI kartici to se nije desavalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Slika na monitoru i tv-u je drugacija. Na tv-u je razvucena. Kako to da podesim?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2006_07090002.jpg
(65.38 KB, 640x480)
2006_07090003.jpg
(69.43 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 22:17:22 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 5210
moze neko da daa podesavnja za radeon 9600
molim vas ali bas sva podesavanja
plz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Posto nisam dobio odgovor na prethodnih nekoliko pitanja, da pokusam sada, mozda mi neko odgovori. Ovako, presao sam na Vistu, tacnije pokusavam da predjem na Vistu. Zapeo sam opet kod tv out-a. Uspeo sam da ga namestim da radi, ali prilikom prikazaivanja filmova na monitoru se film vidi, dok na tv-u ne, vec se vidi samo crni kvadrat. U XP-u sa istom ovom karticom, pre svega postoji gomila opcija u NVIDIA CONTROL PANEL-u, izmedju ostalog i opcija FULL SCREEN VIDEO.

Tu lepo uzmem ovo kao sa slike i na monitoru ide film u prozoru ili full screen, nebitno, a na tv-u odmah ide u full screen-u i prikazuje se normalno.

U Visti nema opcije na koju me help salje.

Probao sam i drajvere koje sam dobio uz karticu. Probao sam i forceware, neke starije, najnovije, probao sam neke drajvere sa sajta proizvodjaca, Gigabyte. NEce, pa nece i totalno sam popizdeo. Juce sam ceo dan presedeo pred rcunarom i ne mogu ovo nikako da namestim. Ajde ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.203 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.