Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako povezati i podesiti komp i TV?  (Pročitano 288123 puta)
Clan u razvoju

Pronadjite sebe u vremenu i prostoru

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Siemens CX70
eh kad rijesis taj problem javi jer bi i meni pomogao. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 701
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K800
  Ploca je MBA Biostar TA690G AM2 sa integrisanom grafikom ATI Radeon X1250 Graphics On Board Graphic Max. Memory Share 512 MB i poseduje Svideo tv-out. Kad spojim TV preko Svideo-skart kabla komp detektuje TV ali kad posle kliknem na "enable" nista se ne dogadja. Ne pojavljuje se nikakva slika na TV-u, samo trepne. Jel moze neko da pomogne o cemu se ovde radi?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(88.59 KB, 642x648)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Samsung Wave
@zmija777
control panel / display / settings / iskljuci opciju "extend my windows desktop onto this monitor"

@mcbock
Probaj sa opcijom "Force..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 701
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K800
Opcija "Force..." sluzi samo da detektuje TV a to je komp sam vec odradio. Znaci TV je detektovan a dalje nece nista. Jedino kad uradim "disable" na monitor(slika na monitoru nestane) onda dobijem sliku na TV-u. Znaci kabel je ok. Da li nekako mogu da dobijem sliku i na TV-u i na monitoru? Mogu i ovako da gledam filmove na TV-u (slika je ok) ali me malo ta procedura nervira. Ponekad treba da uradim neka podesavanja na filmu ili titlovima, onda opet vracaj na monitor pa opet na TV... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ko pre devojci sam u nju upada

Zodijak
Pol
Poruke 52
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
ne dozvoljava mi tu opciju,"bleda su slova"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Nije normalno,jer kad pustim film pokazuje mi plejer samo na monitoru,pa onda moram da ga vucem sa misom na tv.Meni treba da radi kao pre,sto znaci da imam kompletan desktop i na kompu i na tv-u!

Ako imas Nvidia karticu to je zato sto je na dualview, ranije je znaci bila na clone, neka je na dualview pronadji ovo i prepravi na enable. Mis ce i dalje da seta sa monitora na tv, ali kada pustis film, dobices ful na tv-u a na monitoru ostaje player i jedan ekran sa filmom koji mozes spustiti i raditi nesto drugo bez uticaja na tv.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Graphic1.jpg
(95.09 KB, 733x580)
« Poslednja izmena: 09. Maj 2007, 03:30:05 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ko pre devojci sam u nju upada

Zodijak
Pol
Poruke 52
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ne bih da gusim forum,al napominjem da mi je sve lepo funkcionisalo dok ja nisam nesto zeznuo.Sve je ovo lepo sa vase strane,al to je sve budzenje.Ja bih da ga osposobim da mi radi normalno kao pre.U svakom slucaju hvala vam na trudu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ko prezivi pricat ce!!!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple Iphone 2g
jao napravio sam glupost..
naime imam radeon 9550 i htio sam da ga spojim sa tv-om.i jesam, ali sta je problem problem sto mi je sad monitor sekundarni a tv primarni...a necu da tako bude bojim se da je owo stara tema i da mi nema spasa...jer kada stisnem identify monitor mi je 2 a tv 1 i da se bar na tv-u fino vidi vec se nevidi nikako(mozda malo)...sta da radim kako da vratim swe na pocetno stanje onako kako je bilo .... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony xperia
Klkni na monitor u panelu i oznaci make this the primary display
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson 
Pozdrav evo vec nekoliko dana pokusavam da spojim tv i pc, imam stari tv sa samo ant. ulazom, izlaz iz graficke je s-video
kupio sam rf modulator i povezao s-video sa kompa na s- video rf modulatora rf izlaz iz rf modulatora sam povezao sa ant ulazom i spoljnu antenu sam prikljucio na ant ulaz rf modulatora, mislim da je to ok povezano.

E sad po ovom tutorijalu kada kliknem na tab  "nvidia geforce 6200 le" (moja graficka), kao i vidim jos neki nemam tu opciju "nView Display Mode". drajver za graficku je 9.1.4.7 ima li neko preporuku koji drajver da skinem i da li uopste postoji noviji od ovog. inace skidam sa nvidia sajta neke nove drajvere ali me interesuje

Da li je neko uspeo sa ovim drajverima 9.1.4.7 da dobije tu opciju.  nView Display Mode

/edit/:

Skinuo sam novi drajver i instalirao sada imam opciju "nView Display Mode" ali nemam opciju "clone" tu mi pise samo single display i nemam nijednu drugu opciju, sta mi je ciniti ima li neki predlog?
« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 18:50:22 od millstone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.16 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.