Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 13:02:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 906115 puta)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple iPhone 4S
Citat: RavenDark link=topic=376836.    msg11332380#msg11332380 date=1387911883
Jebi ga, neko je dosao da radi a neko je morao da spasava zivot, ja sam od ovih drugih ako jos to nije jasno.      Ja da mogu, ja bih se sutra vratio, ali dobro, ko god zeli da dodje ovde, slobodno, ima da se nauzivate "slobodnog" zivota.     

Bas bih voleo da cujem, sta vi to ocekujete od Amerike kada dodjete?  I posto vidim Indijana se pravi pametan, jel on moze da mi objasni kojim se on to poslom bavi, koliko je on dugo u Americi, i da li stvarno uziva toliko.     Ovde samo Srbi koji su dosli posle Drugog Svetskog rata i 80-ih godina imaju nesto, i guraju napred, ali to je zato sto su unucima spremili busiju.     I necu da slusam gluposti tipa "ja sam bio/bila na 6 meseci i bilo mi je super" jer to je nerealna slika.    
Gde bi se vratio? :D I razlog zbog cega bi se vratio?
« Poslednja izmena: 24. Dec 2013, 23:40:25 od Eagle™ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Svojoj kuci.  Zbog toga sto Amerika nije ono sto je bila nekada, i ziv bio pa video sta ce da se desi.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
e jbg. ja sam mislio da ću odma da smuvam palmelu anderson.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
e jbg. ja sam mislio da ću odma da smuvam palmelu anderson.
Jbga, Srbi u Srbiji zamisljaju USA kao na TV-u da je, samo to je malcice zajebano, i mnogo pogresno.
Naravno da mozes da zivis takav zivot, samo treba da se zaduzish jedno 300 000 i da otplacujes sve to sa 28% kamate...slobodaaaaaa
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
USA Nije ono što smo gledali na TV. Daleko od toga. To što smo gledali na TV više lliči na Srbiju nego na USA. Inače što pomenu drugar a ja da se ponovim, USA od pre 10 godina se mnogo razlikuje danas. Razlikuje se i kako je bilo pre samo 5 - 6 godina od danas.
Nije sjajno, ali meni je super. Odakle sam otišao ovde mi je super.
I šta god radili ili gde god se uputili, sve samo ne Čikago, zaobiđite ga. Osim ako hoćete da živite u kamionu.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
USA Nije ono što smo gledali na TV. Daleko od toga. To što smo gledali na TV više lliči na Srbiju nego na USA. Inače što pomenu drugar a ja da se ponovim, USA od pre 10 godina se mnogo razlikuje danas. Razlikuje se i kako je bilo pre samo 5 - 6 godina od danas.
Nije sjajno, ali meni je super. Odakle sam otišao ovde mi je super.
I šta god radili ili gde god se uputili, sve samo ne Čikago, zaobiđite ga. Osim ako hoćete da živite u kamionu.
Ma koji crni Chicago, ni tamo nema nesto posla, tu samo da zivis od voznje kamiona kao sto ti rece ili mozda da si taxista, drugo ja nista ne vide, a kriminal je dobrom nivou. 
Moze da se zivi, ali ako nemas porodicu, i ako si sam, to je mnogo tesko.
Jesi li ti sa porodicom tamo ili si dosao sam brate?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
Nokia E72
ono sto vas momke interesuje.

300usd separe i flaša pića, 6 redbul-a ili juica ako uzmeš votku.

ako ideš ovako bez rezervacije tura za četiri osobe oko 70-100 usd

riba se čuvajte, jer većina dobrih radi za klub, tako da joj ti pošalješ pice, ona naruči koktel kao da si kod branke blek roze ili ako imaju dobar security i šampanjac pa ti zvone uši Smiley

zato najbolje staro pravilo jebe ko je poveo Smiley

e sad u srbiji je taj provod oko 300 eura za veče, ali u srbiji tu lovu zaradiš za mesec, a u us ako si sposoban za dan

eto to je razlika Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Bas bih voleo da cujem, sta vi to ocekujete od Amerike kada dodjete?  I posto vidim Indijana se pravi pametan, jel on moze da mi objasni kojim se on to poslom bavi, koliko je on dugo u Americi, i da li stvarno uziva toliko. Ovde samo Srbi koji su dosli posle Drugog Svetskog rata i 80-ih godina imaju nesto, i guraju napred, ali to je zato sto su unucima spremili busiju. I necu da slusam gluposti tipa "ja sam bio/bila na 6 meseci i bilo mi je super" jer to je nerealna slika.

Nisam zivio u Americi, ali imam rodbine koja zivi i bio sam u posjeti par puta... Niti mi je bilo super niti mi je bilo ocajno, turisticka posjeta kao i svaka druga, ali sam primijetio da od svih emigranata (a upoznao sam ljude iz bar 20 razlicitih zemlja, sa nekima imam kontakt i dan danas) ubjedljivo najvise kukaju ljudi iz Bosne i Srbije, jedino oni yebu majku Americi, jedino oni mrze sve Americko, crnce, Mexikance, Azijate, Amerikance, emigrante, Muslimane, Jevreje, debele, mrsave, uspjesne, beskucnike, biljke i zivotinje, jedino oni bi se vratili samo kad bi mogli (a nikako da shvatim sto ne mogu), jedino oni se zene/udaju za momke/djevojke iz svoje drzave (cak su i Jevreji prevazisli ovu fazu) kao nekakva sekta, a u jednom od gradova u kojem sam bio, nije vazno kojem, najpoznatiji su bili po samoubistvima vjesanjem i masovnim tucama. I bio sam u Americi sigurno duze nego ti u Srbiji i prema tome znam bolje Ameriku nego ti Srbiju i prema tome imam pravo da govorim i o jednoj i o drugoj zemlji. Mi smo prvaci u kukanju ma gdje bili, s tom razlikom sto ljudi koji zive na ex-yu prostorima kukaju sa razlogom, dok ovi koji zive negdje vani kukaju iz ciste obijesti ili ljenosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Citat: RavenDark link=topic=376836. msg11332380#msg11332380 date=1387911883
Bas bih voleo da cujem, sta vi to ocekujete od Amerike kada dodjete?  

Cekaj, ti prvo nisi izneo svoje razloge zasto bi se vratio? I zasto ne bi preporucio nikome da ide tamo?

Zar ne bi bilo dovoljno samo sto bismo imali sasvim normalan zivot i ne razmisljati danas za sutra da li ce se imati ovo ili ono, a naravno ovde i radis i to radis samo tako i vec razmisljas o tome.  
Citajuci forume, pricajuci sa ljudima cuo sam mnogo mnogo raznih prici i nisam od tih osoba da samo slusaju jednu stranu.   Ali mislim, kada stvarno vidim da neko napise neki nebulozan post kao ti ovo. . .  imam utisak da bi Amerika presla u Srbiju ili bilo koju ex-yu drzavu  Smile

Opet je mozda malo drugacije, jos ako si malo duze tamo pa eto i da kazem nisi 'uspeo' nemoj shvatiti nsita licno, pa razmisljas o povratku ovamo.
Dosta ima takvih ovde po Evropi sto su, zive za 20 dana i ne mogu da se sete tj.  da osete kako je ovde zaradjivati neku prosecnu platu od 200 do 300 eura dok ti je za zivot neophodno mnogo vise kao ne i duplo.  A bogami kada bi oni ostali ovde 2 meseca pa probali raditi i zaraditi bez da ne diraju novac koji su doneli iz jEvrope, razmisljali bi o pvoratku brze bolje.
Pa eto tako bi i ti.  
« Poslednja izmena: 25. Dec 2013, 13:11:49 od Mitkoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
najvise volem da procitam ja bih se vratio al ipak cu da ostanem ovde,nevezano koja je zemlja u pitanju toga sam se naslusao i od rodbine i od poznanika i po forumima
tako da manteme u picku materinu ili se vratite ili ne serite kako vam je tamo lose i ne bojte se necemo vam nista traziti ako kazete da i nije tako lose  Smile
« Poslednja izmena: 25. Dec 2013, 12:56:07 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 13:02:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.