Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:57:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904859 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Drustvo,

hteo sam da vas pitam jos nesto:
Interesuje me ukoliko bi otisao u USA sa zenom koja je u drugom ili trecem mesecu trudnoce naravno sa turistickom vizom, i ukoliko bi ostala tamo da se porodi da li bi mogla ona da stekne neke papire, za dete znam da nije problem.

hvala svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Motorola Droid Razr
Drustvo,

hteo sam da vas pitam jos nesto:
Interesuje me ukoliko bi otisao u USA sa zenom koja je u drugom ili trecem mesecu trudnoce naravno sa turistickom vizom, i ukoliko bi ostala tamo da se porodi da li bi mogla ona da stekne neke papire, za dete znam da nije problem.

hvala svima

Mislim da su to pravo ukinuli prije par godina, ali opet nisam siguran, jer sam se bio raspitivao na tu temu od ljudi koji su duze ovde i svi kazu da je moglu, da dvoje iligalaca ako dobiju dete da majka dobije papire ali su to ukinuli. Javice ti se neko sigurno na forumu ko ima sigurnu informaciju.
IP sačuvana
social share
Jos od starih vremena i zapisa o njima,
stoji jasno kao dan: Iskustvo je sustina,
poenta, vrlina, brzina, ostrina,
kojom vladas da bi bio bolji medju drugima.
Poznavanje stvari, ulice, zivota,
niceg sto sam radio stvarno nije me sramota.
Zivot u kraju, odrastanje, golgota,
prevara je slasna, masna kao fota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
hvala Sky,

valjda ce se neko javiti.
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Jel ima nekog da je upisao neku skolu jezika ili college u SAD-u ili neko ko zna nesto vise o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Caoo svimaa.. Vec sam pisala na ovom forumu, ali evo sada imam druga pitanja.. Zivim u Republici Srpskoj, prvi sam razred Gimnazije i odlican sam ucenik(sve 5 za sada), i sada cu na jesen aplicirati da idem godinu dana u ameriku, nesto kao razmjena.. uglavnom ako bi me primili, treci razred cu provesti tamoo.. e sada posto bih zaljela da studiram u USA, zaljela bih da maturiram u americi tj. cetvrti razred srednje skolee... pa zna li bilo ko kkao bih mogla, sta da radim, gdje da se raspitam...Mislim da sam na vrijeme pocela razmisljati o ovoj mogucnosti, ali ne znam odakle da pocnem.. znam za polaganje onih testova, TOEFL I SAT, ali gdje da nabavim knjige i kako da se spremam za to?? ko god zna nesto od ovih pitanja na ovu temu neka pise, sve ce biti od pomoci..

Hvala unaprijed, emmadunja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
@mirevuk
Ne može majka da dobije papire samo zato što je dete rođeno u USA.

@emmadunja
Kada odeš dosta toga će ti se samo kazati u toku boravka u USA. Za sve ostalo nadležan je Igor.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Nokia E72
Caoo svimaa.. Vec sam pisala na ovom forumu, ali evo sada imam druga pitanja.. Zivim u Republici Srpskoj, prvi sam razred Gimnazije i odlican sam ucenik(sve 5 za sada), i sada cu na jesen aplicirati da idem godinu dana u ameriku, nesto kao razmjena.. uglavnom ako bi me primili, treci razred cu provesti tamoo.. e sada posto bih zaljela da studiram u USA, zaljela bih da maturiram u americi tj. cetvrti razred srednje skolee... pa zna li bilo ko kkao bih mogla, sta da radim, gdje da se raspitam...Mislim da sam na vrijeme pocela razmisljati o ovoj mogucnosti, ali ne znam odakle da pocnem.. znam za polaganje onih testova, TOEFL I SAT, ali gdje da nabavim knjige i kako da se spremam za to?? ko god zna nesto od ovih pitanja na ovu temu neka pise, sve ce biti odmoci..

Svakako bi isla preko neke agencije za razmenu koja to sa školama radi i ima ugovor, garanciju tako da nema razloga da te odbiju. Svaka agencija ima svoje zahteve koje moraš da ispuniš ali mislim da si u pravu da si Toefl i Sat jedna od dva osnovna koja moraš položiti.
U Srbiji je praksa da ljudi idu 4. godinu tamo, i svakako onda kad udju u fazon, bez problema upišu neki fax i onda ostanu tamo još najmanje 4 ili 5 godina studija, a onda možeš tako gurati do doktorata. Što si bolji djak, stipendije ti se nude sa više strana, a svakako se prijaviš za neki posao na faxu i dobiješ ssn i onda posle možeš raditi gde kod.

Uglavnom u Us studiraju ljudi koji imaju lovu i je ono što oni jedino gledaju. Više para, bolja škola. E ono što je razlika u odnosu na nas, ako si super djak i imaš kliker to se tako odmah primeti i možeš bez problema dobiti jednu ili čak i dve tri stipendije, a veruj mi naši ljudi su puno pametniji od većine tamo, ali i dosta lenji u odnosu na većinu tamo, tako da nema opuštanja.

Kada te primete kao pametnicu, neće te lako pustiti da odeš i dobićeš sve što želiš jer oni pametne ljude vrbuju i sami da ostanu i učine im zemlju pametnijom, tako da nemaš frke.

Hvala unaprijed, emmadunja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.55.3
mob
Nokia E72
Jel ima nekog da je upisao neku skolu jezika ili college u SAD-u ili neko ko zna nesto vise o tome?

Ja upisao i završio Smiley

Imaš sve napisano, pa lagano listaj i čitaj, a ako još nešto treba tu smo !

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Pozdrav svima. Planiram u USA na turisticku vizu i da tamo ostanem. 12 godina se bavim stolarskim poslom i mogu reci da ga vrhunski obavljam. Jel zna neko sta mi je ciniti tamo kad dodjem sto se tice nalazenja posla,stana. . .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.55.3
mob
Nokia E72
Pozdrav svima. Planiram u USA na turisticku vizu i da tamo ostanem. 12 godina se bavim stolarskim poslom i mogu reci da ga vrhunski obavljam. Jel zna neko sta mi je ciniti tamo kad dodjem sto se tice nalazenja posla,stana. . . 

Prvo pročitaj forum jer ti je sve napisano i onda veruj mi nećeš imati više pitanja.

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:57:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.