Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:41:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904607 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson k810i
Mene zanima ako dodjem u Ameriku sa turistickom ili c1 vizom sa kojom mozes da ostanes 1 ili 2 dana ne znam tacno sledece: ako ostanem a pritom mi istekne viza i posle nekog vremena se ozenim jel mogu da steknem pravo na papire tj drzavljanstvo bez obzira sto sam bio na crno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Mac OS X v: 10.5.8
Browser
Safari 533.22.3
mob
Motorola Droid Razr
Samo me zanima jos jedna stvar,kako si ostao tamo? Da li se si ozenio ili...? Smiley

Kao i svi sto su ostali tako i ja Smiley)))
IP sačuvana
social share
Jos od starih vremena i zapisa o njima,
stoji jasno kao dan: Iskustvo je sustina,
poenta, vrlina, brzina, ostrina,
kojom vladas da bi bio bolji medju drugima.
Poznavanje stvari, ulice, zivota,
niceg sto sam radio stvarno nije me sramota.
Zivot u kraju, odrastanje, golgota,
prevara je slasna, masna kao fota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Mac OS X v: 10.5.8
Browser
Safari 533.22.3
mob
Motorola Droid Razr
Mene zanima ako dodjem u Ameriku sa turistickom ili c1 vizom sa kojom mozes da ostanes 1 ili 2 dana ne znam tacno sledece: ako ostanem a pritom mi istekne viza i posle nekog vremena se ozenim jel mogu da steknem pravo na papire tj drzavljanstvo bez obzira sto sam bio na crno?

Mozes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ljudi da me ne shvatite pogrešno ali ipak daću sebi tu slobodu kao pokretaču ove teme da vam kažem. Ponekad pitate stvarno glupa pitanja. Pitanja koja nisu za forum. Sve što se može reći javno, uglavnom je rečeno. Ako imate nešto lično da pitate, obratite se članu privatnom porukom.
Ako na ovih 126 strana nije napisana ni reč o nekim stvarima, onda verovatno ima i razloga zašto nije pisano. Nemoj da ste deca.
Hvala.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Motorola Droid Razr
Ljudi da me ne shvatite pogrešno ali ipak daću sebi tu slobodu kao pokretaču ove teme da vam kažem. Ponekad pitate stvarno glupa pitanja. Pitanja koja nisu za forum. Sve što se može reći javno, uglavnom je rečeno. Ako imate nešto lično da pitate, obratite se članu privatnom porukom.
Ako na ovih 126 strana nije napisana ni reč o nekim stvarima, onda verovatno ima i razloga zašto nije pisano. Nemoj da ste deca.
Hvala.

Slazem se sa tobom Sale, ljudi ponekad stvarno postavljaju glupa pitanja, ali ja ih u neku ruku razumem, jer svi oni gledaju da prikupe sto vise informacija, kako ne bih doziveli neko lose iskustvo. Pogotovo ako dolaze ovde i hoce da ostanu, meni je generalno ova tema bila inspiracija da dodjem ovde i ostanem, ali da sam imao nekoga ko je vec u usa i da mi je blizak, postavio bih mu milion pitanja, jer ima stvari koje moras da znas da bi ti laske bilo u pocetku, a koje su jako korisne za ostanak ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Drustvo,

Novi sam na forumu relativno dosta sam procitao ovde i jako mi se svidja sve sto je do sada napisano  (svaka cast na  nesebicnoj pomoci).  Konkretno me zanima, ima li smisla pokusati nesto raditi u Americi sa turistickom vizom? Nisam student da bi otisao preko nekog programa. Imam 29 god,  fakultet sam zavrsio pre godinu dana, u stalnom sam radnom odnosu 8 god, imram nekretninu na svoje ime i jos ponesto i ozenjen sam.  Imam drugara u Cikagu koji je tamo godinu dana i radi kao vozac i dosta dobro prolazi( ali on je  otisao kao student).   Na njegov poziv da dodjem mi je jako tesko da se oglusim.  Treba mi pomoc kako da odem i dobijem ssn broj, jer bez njega bolje da ne idem.   pozdrav svima i hvala na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Nema smisla raditi ništa ako ne donosi novac. Novac zarađuješ ako imaš SSN i vozačku dozvolu. To ti je osnova, sve ostalo su nijanse.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Motorola Droid Razr
Drustvo,

Novi sam na forumu relativno dosta sam procitao ovde i jako mi se svidja sve sto je do sada napisano  (svaka cast na  nesebicnoj pomoci).  Konkretno me zanima, ima li smisla pokusati nesto raditi u Americi sa turistickom vizom? Nisam student da bi otisao preko nekog programa. Imam 29 god,  fakultet sam zavrsio pre godinu dana, u stalnom sam radnom odnosu 8 god, imram nekretninu na svoje ime i jos ponesto i ozenjen sam.  Imam drugara u Cikagu koji je tamo godinu dana i radi kao vozac i dosta dobro prolazi( ali on je  otisao kao student).   Na njegov poziv da dodjem mi je jako tesko da se oglusim.  Treba mi pomoc kako da odem i dobijem ssn broj, jer bez njega bolje da ne idem.   pozdrav svima i hvala na odgovoru.

Ja dok sam radio selidbe u jednoj kompaniji gde je bilo 90% meksikanaca, vecina njih je u ameriku dosla bez icega (slusao sam price od jednog meksikanca s kojim sam bio extra i on mi pricao kako ljudi prelaze u usa i kako umiru u pustinjama dok dodju ovde ) oni imaju nekog lika koji im pravi lazni ssn, video sam njihov ssn i izgleda skoro kao pravi, a tokodje lik im radi ID i green card, e sad posto je to sve fake, ti mozes da ides na tu opciju ali ako te policija uhvati sa laznim ispravama mozes da zaglavish robije dugo godina  Smiley 1 e sad posto ti imas druga u Cikagu on je mozda upucen u ove price i  mozda zna vise detalja. Jer u Cikagu imas jedan manji kafe gde se okuplja dosta nashih i od jednog drugara koji je tu stalno naslushao sam se raznih prica sta sve nashi radi, jbg nashi su snalazljivi i naviknuti su da uvek neshto muljaju Smile...... pa ko zna mozda ti taj drug zna nesto na ovu temu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Nokia E72
Drustvo,

Novi sam na forumu relativno dosta sam procitao ovde i jako mi se svidja sve sto je do sada napisano  (svaka cast na  nesebicnoj pomoci).  Konkretno me zanima, ima li smisla pokusati nesto raditi u Americi sa turistickom vizom? Nisam student da bi otisao preko nekog programa. Imam 29 god,  fakultet sam zavrsio pre godinu dana, u stalnom sam radnom odnosu 8 god, imram nekretninu na svoje ime i jos ponesto i ozenjen sam.  Imam drugara u Cikagu koji je tamo godinu dana i radi kao vozac i dosta dobro prolazi( ali on je  otisao kao student).   Na njegov poziv da dodjem mi je jako tesko da se oglusim.  Treba mi pomoc kako da odem i dobijem ssn broj, jer bez njega bolje da ne idem.   pozdrav svima i hvala na odgovoru.

Možeš ds njim da radiš, tj voziš kamion na njegove papire i delite lovu ako on hoce da ti pomogne, tebe nema nigde,  a on uzima pare i daje ti kad podigne

Ako te murija zaustavi ti si stoper i samo se zamenite za volanom Smiley

nije najsrecnija kombinacija ali je opcija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
Hvala puno na odgovorima, videcu sa njim ako nesto vise uspe da mi sazna.  Ipak bi najsrecniji bio ako bih nekako dobio neku radnu vizu, ako neko ima neku ideju neka pomogne.

Puno pozdrava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:41:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.