Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:21:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904039 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
Stigao sam u ameriku pre tacno nedelju dana u Lancaster u Pensilvaniji.  Dosao sam sa turistickom vizom i konkurisao sam na dva mesta i trazili su mi ssn koji naravno nemam uz turisticku i nisu me primili.  Sutra idem na razgovor u jednu piceriju pa ako neko zna sta bi mogao da im kazem kada mi budu trazili ssn? Ako je neko bio ili zna gde bi mogao da pokusam u Lancasteru neka pise. . .      :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Moraš imati SSN ili traži poslove koje rade meksikanci. Mada sumnjam da u tom malom mestu i postoje meksosi bez papira. Baš si našao gde da tražiš posao. Probaj. A ako ništa ne nađeš i nisi fiksiran za to mesto, i ako baš mora Pensilvanija, onda ti je moj savet da odeš za Filadelfiju koji je po meni prelep gradić. On ti je na sat ipo vožnje od tebe. Veći grad, više mogućnosti.
Moje mišljenje.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
Probacu jos negde ovde mada mi ne gori pod nogama posto sam kod sestre.  Sto se tice filadelfije potpuno si u pravu sestra mi kaze da je tamo mnogo lakse do posla.  Ja konkurisem za posao koji rade meksikanci tako da ce biti valjda nesto. .    ima i dosta ljudi koji rade na farmi kod amisa  :mrgreen:
Hvala za misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Svaka cast za temu, pozdravi bih sve ucesnike diskusija i pitao naravno nesto Smile BIo sam prosle godine u Americ na J1i, radio mesec dana na Aljasci i ostalo kao spasioc jer me je zeznula moja agencija, i tamo mi je sponzor UNITED trebao da nadje drugi posao posle Aljaske, ali me je zeznuo i ja sam se svadjao sa njima itd. Da ne duzim pricu, ove godine sam uplatio program preko jedne agencije, da bi mi danas rekli da sam stavljen na crnu listu Uniteda-sponzora i da preko njih ne mogu da idem u Ameriku. E sad me zanima da li je izvodljivo da apliciram za turisticku vizu: Vratio sam se uredno prosle godine na vreme, redovan sam student na 2 godini mastera, imam oko 2000 evra na racunu u bacni, ali nemam nekretninu na svoje ime, nego na ocevo? Da li ja mogu da se nadam da cu dobiti turisticku vizu? Plus da navedem kao sto je Igor rekao da sam npr: Prosle godine radio mnogo na Aljasci, nisam stigao da proputujem i da zelim ove godine da odem na 2 nedelje u Las Vegas da se provedem, i da se naravno vratim na fakultet i da ga zavrsim? Smiley Pozdrav svima i svako dobro Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
zelim da konkurisem za posao spasioca u USA pa me zanima kako treba da izgleda cv, Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
-Bane na kakvu si to listu stavljen?  Smile Pa nađi drugu agenciju. Amerika te nije stavila na crnu listu. Što se tiče turističke, pa možeš da probaš, što da ne. Nisi neiskusan, sve znaš.

-Milane, pročitaj temu ako zaista želiš da ideš u USA.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Sasha019,koliko je novca potrebno mjesecno za normalan zivot u SAD za one koji odluce da ostanu tamo? Sve ukupno za stan,hranu,racune,telefon,internet,struja,prevoz? Otprilike Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
dali mogu da izvadim njihovu vozacku ako sam ovde na turistickoj vizi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Motorola Droid Razr
Sasha019,koliko je novca potrebno mjesecno za normalan zivot u SAD za one koji odluce da ostanu tamo? Sve ukupno za stan,hranu,racune,telefon,internet,struja,prevoz? Otprilike Smiley

Sve zavisi u kojoj si drzavi, jer nije svugde isto. Ja mogu da ti kazem za Illinois, grad Chicago, stanarina se krece od 400 pa do 1700 i vishe, e sad sve zavisi shta hocesh, znam lika koji renta studio za 400 dolara. (studio je inace jedna soba, koje ja u u sklopu sa kuhinjom, i imas odvojeno kupatili)imas studio i za 600 - 700 ali stan sa jednom sobom je oko 600 - 1200 sve zavisi u kojem delu grada. Za hranu hmmm, ako hocesh da se hranish po restoranima i fast foodovima, dnevno ti treba za dorucak,rucak i veceru od 30-40 dolara sve zavisi sta jedesh, mozesh da prodjesh i sa 15-20 dolara sve zavisi. Ako hocesh da kuci spremash onda ti ako si solo odprilike treba 200-300 dolara, ali opet sve zavisi, u Chikagu imas marketa sa nasim proizvodima koji u opshte nisu skupi, cak ima i jeftiniji proizvoda. Racuni, internet i tv ti je 50 dolara struja sve zavisi ali odprilike 30-70. Prevoz dnevna karta za bus ti je 2.25$ mesecna 87$ ta ista karta ti vazi i za vozove ali ne i za Metra train koja je posebna za sebe. Ako imas ok posao mozesh da nadjesh da kupis solidan auto 2000-4000 $, registracija oko 230$ za 6 meseci tj. ako prvi put registrujesh auto, posle ako ne napravish nikakve prekrshaje onda svaka sledeca registracija je jeftinija. Znaci generalno oko 1000 dolara ti je sasvim dovoljno da ovde zivish, e sad ce neko reci to je mnogo za nekoga to je malo. Sve zavisi koliko si pametan, kolike su ti zelje, da pre nego sto dodjesh ovde razmislish dobro zasto dolazis i koji su ti ciljevi, da budesh realan i racionalan, da se ne zanosish mnogo kad zaradish prve ozbiljnije pare. Ima dosta faktora koji uticu da covek normalno zivi, sve je od osobe do osobe.

Toliko od mene ako sam ikako pomogao, sta te interesuje vezano za Chikago ili Illinois koliko sam upucen tu sam da pomognem.
IP sačuvana
social share
Jos od starih vremena i zapisa o njima,
stoji jasno kao dan: Iskustvo je sustina,
poenta, vrlina, brzina, ostrina,
kojom vladas da bi bio bolji medju drugima.
Poznavanje stvari, ulice, zivota,
niceg sto sam radio stvarno nije me sramota.
Zivot u kraju, odrastanje, golgota,
prevara je slasna, masna kao fota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Motorola Droid Razr
dali mogu da izvadim njihovu vozacku ako sam ovde na turistickoj vizi?

Procitaj 116 stranicu, mozda ti neshto bude jasnije.....
IP sačuvana
social share
Jos od starih vremena i zapisa o njima,
stoji jasno kao dan: Iskustvo je sustina,
poenta, vrlina, brzina, ostrina,
kojom vladas da bi bio bolji medju drugima.
Poznavanje stvari, ulice, zivota,
niceg sto sam radio stvarno nije me sramota.
Zivot u kraju, odrastanje, golgota,
prevara je slasna, masna kao fota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:21:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.365 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.