Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:34:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 903877 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.52.7
mob
Nokia E72
Ekstra!!! jel radis nesto u struci???

Na moju sreću, Bogu hvala,  odgovor je DA Smiley
« Poslednja izmena: 16. Dec 2011, 17:59:30 od igor887 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

volim basket i travu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
VIP 
e sad ovako ti si mi reko igore da upisem fax al stvarno treba naci 1200e pa i vise...al ja sam smislio neki drugi plan hocu da prepisem vikendicu na mene nzm dal bi to moglo proci u ambasadi,posto njima je bitan dokaz da mene amerika uopste ne zanima i da se ocu vratiti(paz da se ne vratim  Smile )....odijen sam jula i kazu da je najbolje da ne alpiciram pre 6 meseci.dok nesto ne promenim i tako to...e sad nzm dal bi ovo proslo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Nokia E72
e sad ovako ti si mi reko igore da upisem fax al stvarno treba naci 1200e pa i vise...al ja sam smislio neki drugi plan hocu da prepisem vikendicu na mene nzm dal bi to moglo proci u ambasadi,posto njima je bitan dokaz da mene amerika uopste ne zanima i da se ocu vratiti(paz da se ne vratim  Smile )....odijen sam jula i kazu da je najbolje da ne alpiciram pre 6 meseci.dok nesto ne promenim i tako to...e sad nzm dal bi ovo proslo  Smile

Moraš da probaš, to je jedini način da vidiš da li prolaziš ili ne. Ne znam kakva je situacija sa odbijanjem i da li oni to negde beleže, mislim da ima na forumu pa pogledaj malo unazad da li je neko imao slična iskustva.

Ono što sam siguran da ne njima vikendica isto što i kuća i da je to ok kao nekretnina. E sad moraš smisliti odgovor na pitanje zasto ides u us, jer će te to sigurno pitati, i da taj odgovor bude prihvatljiv njima na salteru i to je to.

Samo napred i bez predaje !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

volim basket i travu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
VIP 
pa sad imam nameru da ostanem ali morao bih reci da idem da posetim ameriku razumes....tj new york pre svega...ali poenta je sto se plasim da ce me odbiti ako to navedem kao razlog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Nokia E72
pa sad imam nameru da ostanem ali morao bih reci da idem da posetim ameriku razumes....tj new york pre svega...ali poenta je sto se plasim da ce me odbiti ako to navedem kao razlog  Smile

Pronađi na netu neki sajam u NY koji se održava a koji je vezan za neke tvoje interese ili još bolje poslove kojima se bave tvoji. Pa kao ideš na sajam da vidiš nove tedencije i traži vizu na 7 dana (a nemaju opciju ispod 6 meseci) jer moras da se vratis ovde i probaj na tu foru. Moraš ih ubediti da te ne interesuje da ostaješ tamo i da moraš da se vratiš. Ako imaš papire spremne, možeš otići odmah i reći da želiš da sačekas novu godinu u NY kao najlepšem mestu na svetu, ali da ti treba viza na samo 7 dana, jer hoćeš da Božić dočekaš sa porodicom ovde.

Probaj samo da budeš opušten na intervjuu i onda je sve lakše
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

nema predaje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava Herceg Novi
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Поздрав за свима! :wave:
По мени је овдје је досад изнјет највише практних савјета за разне начине одласка и почетног сналажења.  Пошто сам прошле године извадио посјетилачку визу за Америку написаћу вам моје искуство са тим јер има доста интересовања.  Најважнија ствар је убједити службеника(цу) да ће те се вратити.  
- Приложите само она документа и информације које се траже и ништа више ни мање
-Немојте потезати гарнтна писма неког вашег тамо то вам се не тражи а отежава -Са службеницима разговарајте на српском и не хвалите се знањем енглеског јер што габоље знате веће су шансе да тамо останете -Најбоље је да прикажете да тамо немате никог блиског јер тако вам нико није поршка да останете -Ако нисте студенти или легално запослени пробајте да вам неко направи папир са меморандумом фирме на ком ће писати да сте ви тај и тај, да радите на позицији * са платом око 40000динџи и да вам даје одмор у приоду у ком сте навели да путујете.  - Иако ви тражите визу за конкретно путовање од 10-15 дана они ће вам је дати на период од 10 год или до истека пасоша.  Ако и даље има нека конкретна недоумица питајте пробаћу помоћи.
IP sačuvana
social share
Patiš dok ne shvatiš a kad shvatiš opet patiš jer si shvatio da si uzalud patio
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Nokia E72
Поздрав за свима! :wave:
По мени је овдје је досад изнјет највише практних савјета за разне начине одласка и почетног сналажења.  Пошто сам прошле године извадио посјетилачку визу за Америку написаћу вам моје искуство са тим јер има доста интересовања.  Најважнија ствар је убједити службеника(цу) да ће те се вратити. 
- Приложите само она документа и информације које се траже и ништа више ни мање
-Немојте потезати гарнтна писма неког вашег тамо то вам се не тражи а отежава -Са службеницима разговарајте на српском и не хвалите се знањем енглеског јер што габоље знате веће су шансе да тамо останете -Најбоље је да прикажете да тамо немате никог блиског јер тако вам нико није поршка да останете -Ако нисте студенти или легално запослени пробајте да вам неко направи папир са меморандумом фирме на ком ће писати да сте ви тај и тај, да радите на позицији * са платом око 40000динџи и да вам даје одмор у приоду у ком сте навели да путујете.  - Иако ви тражите визу за конкретно путовање од 10-15 дана они ће вам је дати на период од 10 год или до истека пасоша.  Ако и даље има нека конкретна недоумица питајте пробаћу помоћи.

Da vidiš to je dobra ideja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

nema predaje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava Herceg Novi
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Praštajte tek sad vidim da sam "progutao" nekoliko slova. Ali se vjerovatno se može razumjeti.
IP sačuvana
social share
Patiš dok ne shvatiš a kad shvatiš opet patiš jer si shvatio da si uzalud patio
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.51.22
Pozdrav svima na forumu  :wave: Ovako imam 18 godina zavrsavam 4.  razred privatne srednje skole {vanredno}, hocu da studiram u Americi. . .  Pare za skolovanje i troskove za zivot u Americi imam na racunu.  Problem je u tome sto ja nzn kako da dokazem da cu se vratiti u Srbiju nakon mog skolovanja, inace izbeglica sam iz Hrvatske.  Znam da moram da polazem toefl test, to me ne brine, to cu lako, pametna sam ja  :flower:.  Majka mi nije zaposlena, a otac mi je preminuo. . .  Da li ce mi praviti problem sto idem vanredno i kako ja da dokazem da cu se vratiti??? Znam da nisam bas najbolji kandidat za ``nonimmigrant``vizu, ali eto nikada ne treba odustati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Nokia E72
Pozdrav svima na forumu  :wave: Ovako imam 18 godina zavrsavam 4.  razred privatne srednje skole {vanredno}, hocu da studiram u Americi. . .  Pare za skolovanje i troskove za zivot u Americi imam na racunu.  Problem je u tome sto ja nzn kako da dokazem da cu se vratiti u Srbiju nakon mog skolovanja, inace izbeglica sam iz Hrvatske.  Znam da moram da polazem toefl test, to me ne brine, to cu lako, pametna sam ja  :flower:.  Majka mi nije zaposlena, a otac mi je preminuo. . .  Da li ce mi praviti problem sto idem vanredno i kako ja da dokazem da cu se vratiti??? Znam da nisam bas najbolji kandidat za ``nonimmigrant``vizu, ali eto nikada ne treba odustati.

Americi trebaju mladi i pametni ljudi i ne moraš se sekirati za celu proceduru oko povratka jer im ti nisi uopšte problem da ostaneš tamo, pogotovu ako si pametna kao što ne sumljam.

Procedura ti je sledeća: Na internetu pronađi fax koji ti je interesantan za studiranje i jednostavno ih kontaktiraj da ti pošalju brošuru njihovog faxa mailom. Takođe im možeš napisati da si zainteresovana da studiraš kod njih, da imaš novac za studiranje i oni ti pošalju I20 dokument. Sa tim dokumentom ideš u ambasadu i bez problema dobijaš F1 vizu.

Nikakav problem nije što ideš u privatnu školu, štaviše to je njima veliki plus.

Ako šta još treba slobodno piši.

pozzz
Igor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:34:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.