Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 12:22:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904272 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.51.22
mob
Nokia E72
Ja sam bio  Smile

Ti si moj brat, koji je obišao više amerike nego kolumbo Smiley)))))

Pozdrav za Brata Saleta kralja severoistočne karoline !!!!

ljtb.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
@skyfire23

da li si nacinio istu glupost kao i ja ili je nesto drugo u pitanju?   Smile
ako jesi, onda me zanima koja je bila reakcija iz agencije tj interexchange-a ili ko li je vec bio zaduzen za tebe? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Motorola Droid Razr
@skyfire23

da li si nacinio istu glupost kao i ja ili je nesto drugo u pitanju?   Smile
ako jesi, onda me zanima koja je bila reakcija iz agencije tj interexchange-a ili ko li je vec bio zaduzen za tebe? 

Evo sta sam ja napravio. Posto sam radio u gift shopu za kasom gde se nalazilo josh neki 7 kasa i sve su postavljene u jedan veci grug. E ovako u 9 sati pm odrzava se neka predstava i tada nikoga nema u gift shopu mi za to vreme slazemo T-shirts, vracamo razbacane stvari po prodavnici na svoje mesto itd. U sushtini morash nesto da radish, a nekada se desi da za to vreme ostanemo za kasom. Dva drugara,drugarica i ja smo uzeli jednog malog plisanog medu i nakitili ga raznim stvarcicama, tipa stavili mu ogrlice neke zastavice,drugar mu je napravio kinesku kapicu od papira i to smo stavili i na kraju moj zavrshni udarac Smile iskruzio sam papiric u obliku zvezdice i napisao na taj papiric "MILISAV THE FUCKER"  Smile Smile Smile I to smo stavili na kasu od druga. I to je na moju nesrecu prenocili to i kada je jutarnja smene doshla (u jutarnjoj smeni rade vecinom starije zene ameri) imala je i shta da vidi. Milisav je ostao za kasom sav nasmejan inace jako simpatican medvedic  Smile. I kada smo dosli mi u smenu pitali su ko je to napravio i ja KRETEN kazem da sam ja. I menadzer me pita jesi ti sam to uradio ja kazem jesam, jbg nisam hteo da ostali imaju problema (posto smo bilo super ekipa i dosta su neki stvari uradili za mene da bih ih prodao za jebenog Milisava) i on mi kaze za danas si suspendovan a sutra idesh da pricash sa generalnim menadzerom. Dodje i taj dan kada sam otisao na raport, prije toga mi je jedna zena rekla sto tamo radi da sam ismijavao kineze na ovaj nacin i Smile Smile Smile ko zna shta je ovaj menadzer napricao generalnom, nebitno i dodjem na razgovor ovaj mi kenjao i kenjao ja ne znam da li da se kidam od smejanja kad vidim nasmejanog Milisava pored njega ili da placem posto znam da je kraj  Smile. Kaze mi imash 4 sata da se iselish iz doma i ne smesh da pridjesh domu nikako ili ce da te uhapse  Smile Smile Smile. I to vam je to, a interexchange mi je poslao mail posto su saznali da mi je ugovor obustavljen pa da im se javim da vide da mi nadju posao, ali nisam im se javio.

Generalno u toj situaciji kada su me isterali iz doma nisam znao kuda ni gde,ali sam video ko mi je bio pravi drugar ne mogu da kazem prijatelj posto je kratko vreme ali pravi pravi drugar, i zbog toga mi je bilo najdraze. Posle toga se izdesavalo mnogo mnogo pozitivni stvari tako da nemam za cime da se kajem, bilo mi je super ovo leto, neverovatno iskustvo i ovako iskustvo ili priblizno slicno bih pozelio svakome   Smile Smile Smile U svakom slucaju Ameriku bih svakome preporucio, jer je neverovatno iskustvo prvo doci ovamo, i onda doziveti uspone i padove, boriti se kao lav za sebe, generalno morash da budesh psihicki jak, jer sam video dosta ljudi koji su nakon par dana kada su dosli toliko bili puknuti nostalgijom da vam to ne mogu opisati. Ta pocetna kriza mora da se prodje ali to nije kod svakoga.

Necu da duzim vishe, ali oni koji dolaze ovde samo da vam kazem sledece, dobro se zapitajte pre nego sto dodjete ovde shta hocete da postignete od ovoga. Hocete da odete da se zejebavate i malo zaradite i vratite se kuci, hocete da malo zajebavate i da dobro zaradite i vratite se kuci ili hocete da dodjete ovde i da vam bude sve svejedno jer znate da ostajete u Americi!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jos od starih vremena i zapisa o njima,
stoji jasno kao dan: Iskustvo je sustina,
poenta, vrlina, brzina, ostrina,
kojom vladas da bi bio bolji medju drugima.
Poznavanje stvari, ulice, zivota,
niceg sto sam radio stvarno nije me sramota.
Zivot u kraju, odrastanje, golgota,
prevara je slasna, masna kao fota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
dobaaar   Smile

kod mene slicna situacija, drasticno cu da smanjim pricu, ali sam takodje bio izbacen iz smestaja, i nisam imao pojma gde cu, ali sam se na kraju lepo snasao  Smiley ...nista lepse nego u americi zavrsiti na ulici   Smile   jedino me brine da li cu ponovo moci da idem s' obzirom na sve,rekli su u agencij da ce mi javiti kada pitaju interexchange...zato sam te i pitao sta su ti rekli, da li su te sutnuli sa programa ili tako nesto, nemam pojma sta se desava u ovakvim situacijama...a majku mu nisam kriminalac valjda ce mi dati da idem ponovo, ostaje mi samo da cekam i da patim u neznanju   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Motorola Droid Razr
P
dobaaar   Smile

kod mene slicna situacija, drasticno cu da smanjim pricu, ali sam takodje bio izbacen iz smestaja, i nisam imao pojma gde cu, ali sam se na kraju lepo snasao  Smiley ...nista lepse nego u americi zavrsiti na ulici   Smile   jedino me brine da li cu ponovo moci da idem s' obzirom na sve,rekli su u agencij da ce mi javiti kada pitaju interexchange...zato sam te i pitao sta su ti rekli, da li su te sutnuli sa programa ili tako nesto, nemam pojma sta se desava u ovakvim situacijama...a majku mu nisam kriminalac valjda ce mi dati da idem ponovo, ostaje mi samo da cekam i da patim u neznanju   Smile

Pa sta da ti kazem, ako hocesh da dodjes ovde i ostanesh uvek mozes da aplicirash za turisticku vizu posto vec imash SSN dodji ovamo izvadi ID i to ti je sve sto ti treba da nadjesh posao. E sad nemoj ocekivati kancelarijsku fotelju ali moze da se nadje solidan posao. Ako te interesuje kako da izvadish ID objasnicu ti na pm.  Smile
IP sačuvana
social share
Jos od starih vremena i zapisa o njima,
stoji jasno kao dan: Iskustvo je sustina,
poenta, vrlina, brzina, ostrina,
kojom vladas da bi bio bolji medju drugima.
Poznavanje stvari, ulice, zivota,
niceg sto sam radio stvarno nije me sramota.
Zivot u kraju, odrastanje, golgota,
prevara je slasna, masna kao fota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

volim basket i travu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
VIP 
ispusio za turisticku,razlog nemam stalan posao i nisam na faxu,visoj skoli i nemam nekretnine.....o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee zivoteeeeeeeeeeeeeeee pojeo sam se ziv...znaci ipak moram da upisem nesto da bi otisao fuck
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.51.22
mob
Nokia E72
ispusio za turisticku,razlog nemam stalan posao i nisam na faxu,visoj skoli i nemam nekretnine.....o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zivoteeeeeeeeeeeeeeee pojeo sam se ziv...znaci ipak moram da upisem nesto da bi otisao fuck
predlog

upišeš prvatnu višu poslovnu ona je oko 1200e i eto rešenja, samo gde naći 1200e Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.51.22
mob
Nokia E72
P
dobaaar   Smile

Pa sta da ti kazem, ako hocesh da dodjes ovde i ostanesh uvek mozes da aplicirash za turisticku vizu posto vec imash SSN dodji ovamo izvadi ID i to ti je sve sto ti treba da nadjesh posao. E sad nemoj ocekivati kancelarijsku fotelju ali moze da se nadje solidan posao. Ako te interesuje kako da izvadish ID objasnicu ti na pm.  Smile

Daj objasni svima kako da se dobije ID, zato i služi forum da svi znaju.

thx !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
LG optimus me
JA sam jedna od mnogih koja se zahvaljuje super ljudima koji su pokrenuli ovu temu! zato i imam jedno pitanje,a da najpre razlozim problem-dechko i ja smo zavrshili faksove i ne bih rekla da se to ikako moze tamo iskoristiti, vishe nismo studenti i ove studenske varijante otpadaju.  pa bih zamolila sve koji imaju neki savet RECITE! I JOSH NESHTO, KOJE SU PROVERENE AGENCIJE? ono shto sam skontala da nam ostaje varijanta spasioci na bazenim i program "study work canada"(AKO JE NEKO BIO NA OVOM PROGRAMU NEKA MI SE JAVI,molim vas) hvala unapred svim dobrim ljudima koji ce odvojiti malo svog vremena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ranije sam koristila ovu vasu uspesno vodjenu temu.
Cak i ucestvovala u nekom malom doprinosu za tursticku vizu sta je potrebno i kako sve to funkcionise.
Posto sam se vratila iz Amerike posle sest meseci ove godine koji su mi odobreni,a imam istu na 10 godina.
Ono sto me zanima ulaskom u 2011 godini u Ameriku i ostajanjem dozvoljenih sest meseci u istoj ove godine.
Naredni moj ulazak moze biti ili tek za sest meseci po povratku,ili naredne 2012 godine vec na pocetku godine pa koliko mi odobre.
Ono sto je moja nedoumica negde se govori o kalendarskoj godini,a negde 6 meseci tamo  pa 6 meseci u Srbiji.
Za zemlje Sengenskog ugovora jasno i decidno je navedeno kako funcionisu periodi,90 dana u 180 dana itd ,ali za Ameriku nisam uspela da uverljiv podatak nadjem.
Unapred hvala i pozdrav za Igora i Sasu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 12:22:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.