Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:22:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 903504 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Belgrade
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
mob
SonyEricsson k810i
Izvinjavam se na sitnim greskama posto kucam brzo sa tableta:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Sa te pare izađi u kafanu, smuvaj 2-3 devojke posle odaberi koja je bolja, oženi je i dobiješ  za DŽ ssn.

P.S.
Ja vas Srbe ponekad stvarno ne razumem.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 05:29:46 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Nokia E72
Najmanje 2 godine moraš biti u braku. Pisao sam o tome.

I imati djecu, zajednicku imovinu, slike sa vjencanja, e-mailove, racune iz restorana gdje su skupa vecerali,  i jos 1001 dokaz da je brak bona fide... Velika razlika u godinama, rasi, vjeri, ili bilo cemu je prepreka... Pored toga mora imati K1 vizu koju ce mu poslati ta djevojka koju bi ozenio plus sponzora, znaci da dodje na turisticku ili bilo koju drugu vizu pa da se zeni, nikad nece uspjeti
Covjek je sve lijepo objasnio:

Svaka čast na ovom postu !!!

Svaka cast i tebi druze, nezz jesi iz Amerike ili ne, ali si covjeku dao najkorisniji savjet koji je ikad postavljen u temi otkako je ja pratim...  Smile Napokon neko da predlozi nesto konkretno i realno jer savjeti "nase" dijaspore pocinju i zavrsavaju ili sa "ozeni se babom od 90 godina i dobij papire" ili "ne dolazi ovamo ni za zivu glavu, nemas pojma kako je ovde tesko, Somalija je malo dijete za ono kako ja zivim, bolje ti je 100 puta tamo, i ja svaki dan molim Boga da se vratim i da uzivam u rodnom kraju"  Smile
,

Ja sam živeo tamo, sada sam u Beogradu, ali odem povremeno na par meseci ili manje, više.

Nek priča ko šta hoće, Amerika je sjajna zemlja da napraviš regularnu ozbiljnu lovu. Škole su im fenomenalne i svako ko tamo uspe da se upiše na fax mogu samo da mu zavide. I svako ko tamo završi fax, sigurno završi sa dobim ocenama i ima veliku mogućnost da ostane tamo i sredi papire i to je to.
Bez neke velike filozofije, kad dodjes u US bitno je da središ SSN, a onda ako si normalna osoba, možeš vekovima biti tamo i nikoga nije briga. Naši ljudi su uglavnom lepi i šmekeri, tako da babe od 90 godina šetaju neki drugi. Znam dosta naših ljudi koji su tamo upoznali i oženili za ljubav ne za pare jako lepe amerikanke.

Nažalost ženidba je jedina sigurica za papire, i njoj bi po meni trebalo da se teže svi koji žele da se ozvaniče, druga opcija je nauka, ili posao gde ćeš praviti pare gazdi i on ti može srediti papire ako vidi da si mu zlatna koka.

Jedina stvar koja ne postoji u US je ljubav, 99% svega od druženja, ljubavi, sexa se svodi na fizičko pražnjenje ili interes i ono o čemu svi pričaju je samo lova lova i lova. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Nokia E72
Ljudi treba mi hotno jedan savet. trenutno sam na brodu i posle par dana sam upoznao naseg coveka na istom radnom mestu, pricali o nekim ambicijama sta i kako dalje i on mi pomene da je bio u americi na work and travel programu, ima ssn i kaze da meksikanci ssn prodaju ljudima za 10-15 hiljada dolara. E sad moje pitanje je jel stavrno moz da se funkcionise sa tudjim ssn ako se predstavljas kao osoba koja ti je dala ssn posto ako moze verovatno cu da kupim od njega:)

načelno možeš, jer ti niko neće zagledati ssn, i dosta njih radi na lažni ssn, ali glupo je što kaže sale da daš toliku lovu kad za te pare možeš da se ženiš Smiley

Drugo, meksikanca samo prijavi da je izgubio SSN i dobije novi, a tebe počne da ucenjuje i zeza.

U najgorem slučaju dodje ti Macheta na gajbi i kaže daj ssn nazad ili sečem Smiley

moj predog i savet NE Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ljudi treba mi hotno jedan savet. trenutno sam na brodu i posle par dana sam upoznao naseg coveka na istom radnom mestu, pricali o nekim ambicijama sta i kako dalje i on mi pomene da je bio u americi na work and travel programu, ima ssn i kaze da meksikanci ssn prodaju ljudima za 10-15 hiljada dolara. E sad moje pitanje je jel stavrno moz da se funkcionise sa tudjim ssn ako se predstavljas kao osoba koja ti je dala ssn posto ako moze verovatno cu da kupim od njega:)

načelno možeš, jer ti niko neće zagledati ssn, i dosta njih radi na lažni ssn, ali glupo je što kaže sale da daš toliku lovu kad za te pare možeš da se ženiš Smiley

Drugo, meksikanca samo prijavi da je izgubio SSN i dobije novi, a tebe počne da ucenjuje i zeza.

U najgorem slučaju dodje ti Macheta na gajbi i kaže daj ssn nazad ili sečem Smiley

moj predog i savet NE Smiley

Daj, brate, razmisli ponovo. Dakle NAŠ čovek koga si tek upoznao ti servira priču i ti se odmah zalećeš  Smile ?! Mani to, za iste pare oženi maksikanku i imaš sređen status. Sa SSN-om ti i dalje nisi legalan ukoliko radiš na turističkoj vizi i opet ćeš morati da pucaš dodatnih 15k za ženidbu...
Ako već toliko hoće da ti učini nek ti proda SSN za razumnu cenu. Ili, ako je to toliko dobra varijanta, što se on onda ne vrati u usa nego je na brodu? Nznm na kraju sam odluči, ali ja našim ljudima ne bih verovao. Posebno što su u pitanju tolike pare. Srećno i javljaj šta si odlučio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Belgrade
OS
Browser
Safari 8536.25
mob
SonyEricsson k810i
Ljudi pogresno ste me razumeli, necu ja da dajem 15 hiljada za ssn nego ce to da bude dosta jeftinije, recimo par hiljada ako i toliko bude. Uzecu da imam da ne budem skroz na crno bez icega, samo mi je trabala informacija dal moze sa tudjim da se funkcionise. Pa nisam debil da dajem 15k$ za ssn:) za te pare mogu da sredim green card kod imigracionog advokata:))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0
za te pare mogu da sredim green card kod imigracionog advokata:))

Sam sebi si dao najbolji savjet  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
za te pare mogu da sredim green card kod imigracionog advokata:))

Ne može niko da ti sredi status ma koje pare platio ako ne ispunjavaš neke uslove. Jedino da ti Obama lično te uruči zelenu kartu, onda može.

Nemojte da razmišljate kako zaobići zakon. Američki zakon je sasvim dobar. Prilično je fleksibilan i koristan svima. Ako ti neko da ruku nemoj da mu tražiš dve jer nećeš dobiti ni prst.

Puno Srba radi neke stvari koje im nisu za posao a posle se žalimo kako ljudi o nama misle loše. Da ne upotrebim reč "stoka".
Dođite ovde sa nekom radnom vizom da bi ste startovali lakše. Ili dođite sa turističkom i odmah si tražite ženu koja ima legalan status u USA. Ako pritom zarađuje dovoljno ona može i da vam bude (finansijski) sponzor. Ako ne zarađuje dovoljno onda vam ona rešava papire a sponzora koji će nju i tebe da izdržavaju finansijski narednih 6 meseci, to sami nađite.

O nelegalnim stvarima neći pisati jer je to toliko ružno i glupo raditi u Americi kad su ti mnoga vrata otvorena da do svog statusa stigneš legalnim putem i bez rizika da budeš uhapšen i ismejan kao budala.

Mnoge stvari su se linijski menjale u proteklih 8 godina. Naravno na gore, za sve potensijalne emigrante. Ali uprkos tome što su pravila mnogo strožija, Amerika je i dalje zlatna zemlja za one koje tu žele da započnu novi život.

Zato i kažem, ako vam neko da ruku, ne tražite dve.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Belgrade
OS
Browser
Safari 8536.25
mob
SonyEricsson k810i
Sasha svaka tebi cast za ovaj forum objasnio si sve u detalj ali ocigledno si dugo u Americi i nisi svestan koliko je sada tesko dobiti bilo kakvu vizu, radnu da ne pominjem. pa sta mislis da bi ja isao na brod da crncim 12 sati straight 6 meseci bez slobodnog dana da mogu da dobijem vizu tek tako. Jednostavno sada je jako tesko doci sa vizom ako nisi student i meni je ovaj nacin na koji radim jedina opcija jer znam da posle drugog ugovora na brodu dobijes turisticku vizu 80%.+ zaradis pare koj su dovoljne da krenes zivot u novoj sredini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
I ja bih hteo da odem za Ameriku da radim, moze li imena agencija koje zaposljavaju na pp?  :wave:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 21:22:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.