Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 23:08:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 905594 puta)
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Hvala Sale, kao sto rekoh, to sam cuo od kolege a on opet od njegovog ujaka Smile i rekla kazala napravismo ocas posla Wink. A jel mouce da je taj moj kolega dobio papire na takav nacin? Sto je sedam godina boravio tamo preko leta po 2 meseca? od 11 do 17 godine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Da li neko moze da mi posalje spisak agencija koje zaposljavanju! HVALA!
IP sačuvana
social share
vladimir_tubic@yahoo. com
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
@ dippy

Ja sumnjam da je to praktično izvodljivo. U teroriji jeste  "možda" moguće. Pre svega zavisi u kom je to periodu odrađeno. Pre 15-20 godina ili sada. Ako je pre, onda je "možda"moguće, ako je sada onda sumnjam u tačnost te informacije iz razloga što su ameri malo zategli situaciju poslednjih godina a zatežu je sve više i više. Po malo, onako neprimetno.
Način na koji je to moglo da se odradi je ako su roditelji dobili zelenu kartu i doveli dete sa sobom. To dete ima prava da boravi legalno u USA do svoje 18-e godine. Nakon toga treba da napusti zemlju ili da uđe u proces naturalizacije. Sad... Sumnjam ja da je neko ko je boravio po 2 meseca u USA stekao pravo da aplicira za naturalizaciju. I ne zaboravi, roditelji bi morali da budu pod zelenom kartom ili državljani.

@ vladimir_tubic
Nama poznate agencije se nalaze na 25-oj strani ove teme. Jeste malo staro ali niko nije obnovio spisak od tada.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Molila bih za savet.  Nadam se da cu dobiti zelenu kartu ove godine I planiram ukoliko je dobijem da se odselim iz Srbije u Ameriku.  Sad me interesuje koliko je pametno to uraditi sobzirom da sam zensko I da bih otisla sama a nikoga ne poznajem u SAD-u.  Citajuci ovaj forum shvatila sam da se posao moze naci bez nekih vecih problema.  Ono sto me interesuje je to za koji se grad odluciti, da li je bolje otici u neka turisticka mesta ili to ne garantuje posao? Da li moze da se nadje stan u nekom brzem roku, za nekih 10-tak dana? Da li ga je uopste moguce naci dok se ne dobije SSN? Kako se uopste trazi stan,po oglasima u novinama ili preko agencija za iznajmljivanje? Moj plan je da izaberem neki grad, nadjem neki jeftiniji hotel u kome cu biti dok nenadjem stan I posao.  Dal je to izvodljivo ili :D ja previse mastam?
Unapred se zahvaljujem na savetima.
I moram da kazem da je zaista lepo otkriti da u ova danasnja vremena postoje ljudi koji  zele da podele svoja iskustva sa drugima I da im na taj nacin olaksaju sve ono sto ih ceka.  Hvala Sasi,Igoru I ostalima :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Pročitaj ovu temu od početka. Ima tu dosta toga bitnog i nebitnog. Čisto da stekneš utisak o USA. Piši malo po forumu da bi skupila dovoljan broj poruka kako bi dobila mogućnost da šalješ privatne poruke. Kad budeš dobila  Zelenu kartu javi mi se na PP.
Smile
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Citat: Sasha019 link=topic=376836. msg10872373#msg10872373 date=1359762994
Pročitaj ovu temu od početka.  Ima tu dosta toga bitnog i nebitnog.  Čisto da stekneš utisak o USA.  Piši malo po forumu da bi skupila dovoljan broj poruka kako bi dobila mogućnost da šalješ privatne poruke.  Kad budeš dobila Zelenu kartu javi mi se na PP.
 :flower:

Citam ovu temu vec dve nedelje i mislim da nisam izostavila ni jednu stranicu al moguce da sam zaboravila neke stvari.  Moracu sve ponovo.  Hvala na savetu za private poruke, potrudicu se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Mila30, sta si zavrsila, koju skolu, fakultet ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Mila30, sta si zavrsila, koju skolu, fakultet ?

Ekonomista sam po struci. Ekonomski fakultet sam zavrsila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
a kako planiras da se snadjes u americi ? kojim bi se poslom bavila ? da li je iz te struke ili bilo koji ? i kako planiras to da ostvaris, napisi ako ti nije tesko, jer i mene zanima mogucnost o odlasku u inostranstvo.

hvala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Nokia E72
Molila bih za savet.  Nadam se da cu dobiti zelenu kartu ove godine I planiram ukoliko je dobijem da se odselim iz Srbije u Ameriku.  Sad me interesuje koliko je pametno to uraditi sobzirom da sam zensko I da bih otisla sama a nikoga ne poznajem u SAD-u.  Citajuci ovaj forum shvatila sam da se posao moze naci bez nekih vecih problema.  Ono sto me interesuje je to za koji se grad odluciti, da li je bolje otici u neka turisticka mesta ili to ne garantuje posao? Da li moze da se nadje stan u nekom brzem roku, za nekih 10-tak dana? Da li ga je uopste moguce naci dok se ne dobije SSN? Kako se uopste trazi stan,po oglasima u novinama ili preko agencija za iznajmljivanje? Moj plan je da izaberem neki grad, nadjem neki jeftiniji hotel u kome cu biti dok nenadjem stan I posao.  Dal je to izvodljivo ili :D ja previse mastam?
Unapred se zahvaljujem na savetima.
I moram da kazem da je zaista lepo otkriti da u ova danasnja vremena postoje ljudi koji  zele da podele svoja iskustva sa drugima I da im na taj nacin olaksaju sve ono sto ih ceka.  Hvala Sasi,Igoru I ostalima :D

Ono što bi ti ja predložio je da se odmah kada dodješ tamo javiš Saletu i vidiš nekako ako ti se poklope karte da se udaš za njega !

Sjajan je momak, pošten, dobar, vredan i mislim da zajedno možete da ostvarite svoje snove !

Ako treba kum, vizu imam i eto me od momačke večeri, svadbe pa do krštenja !!!

Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 23:08:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.