Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 09:52:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: -Kako je Ceda presao cenzus-  (Pročitano 9318 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
sad sam te sve razumio, ali nema veze.
kako god, slazem se oko tih serija... moram priznati. Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Suprotno misljenje ne mora da znaci svadju, ali uvreda moze itekako. Ali hajde nebitno... gresi covek.
Drugo, nisam ni ja idolopoklonik, tako da se tu slazem. Iako podrzavam i LDP.
Sto se tice simpatisanja, simpatisem one stranke koje odgovaraju mojim idejama (trenutno je najosnovnija ideja bolji zivot u EU).
Zasto sam mislio da si konzervativac? Pa odreagovao si nekako tako. Ima ih dosta na forumu i obicno su im takvi komentari. Eto, razjasnjeno

Svaki iole normalan chovek zheli bolji zhivot, a bolji zhivot nije nuzhno uslovljen ulaskom u EU, postoji mnogo zemalja na planeti koje imaju "bolji zhivot" pa nisu u EU. I kakve veze ima chak i ako je neko konzervativac? Zashto odmah mora biti radikal?  Smile

Citat
@od rase, da ti malo ne kakis? je li? Citiraj, a ne izvlaci iz konteksta, radi provokacije.
Rekao sam "bolji zivot" pre svega, a kada se to desi krenucemo i ka EU, neminovno.
I jos ovo, posto ocigledno nista ne shvatas, "osnovna ideja", u kontekstu bi znacila osnovna politicka ideja.
Drugi put pre nego sto iseres nesto, ukljuci mozak-sprecices proseravanje. Pozdrav.

Ti ocigledno imas problem u komunikaciji sa ljudima, a koliko vidim "govna" i "sranje" ne vadish iz usta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Pazi ko mi prica o lepom recniku. Ti si poslednji koji o tome moze nesto da mi kaze.
Da, pogresio sam sa nazivanjem- ne radikal vec "patrijota". Sada je bolje.
Sto se tice "problema sa komunikacijom", hm... ko izmislja i pravi taj problem? Problem prave "patrijote" jer su vam izmisljene stvari jedini argumenti.
Sto se tice "boljeg zivota" svi ga zele, samo sto ga patrijote zele kroz bajku i irealnost.
E da, nismo mi  norveska, japan i kanada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Pazi ko mi prica o lepom recniku. Ti si poslednji koji o tome moze nesto da mi kaze.
Da, pogresio sam sa nazivanjem- ne radikal vec "patrijota". Sada je bolje.
Sto se tice "problema sa komunikacijom", hm... ko izmislja i pravi taj problem? Problem prave "patrijote" jer su vam izmisljene stvari jedini argumenti.
Sto se tice "boljeg zivota" svi ga zele, samo sto ga patrijote zele kroz bajku i irealnost.
E da, nismo mi  norveska, japan i kanada.

Vidim ti si pun argumenata ko etiopija stranih ulagacha da ne kazhem "ko qrac kostiju". Tvoj argument je da je 5% (tvoje crveno-crne koalicije) pametno dok je ostatak gradjana glup i nazadan i ne zheli realan vec irealan i bajkovit bolji zhivot a uz to im dodash i etiketu radikala i "patrijota". Ocigledno si isfrustriran slaboscu svoje politichke opcije koja evidentno u ovoj Srbiji nikada nece biti sposobna da na izborima osvoji neki respektabilan procenat glasova. Pa se ti malo u slobodno vreme zapitaj da li je stvarno moguce da ste vas 5% pametni i napredni a ostlih 95% glupi i nazadni. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@twice, pre svega ja sam DSovac, ali podrzavam i LDP zbog ideja.
A etiketu "patrijota" dodeljujem ko sto ti meni dodeljujes etiketu cediste (nazvao me tako konkretno ili ne). Etikete su svuda oko nas, to je neminovno. U politici, onaj ko drasticno ne misli kao ja je "patrijota" jer nije ni DS ni LDP.
A "frustracije", nema ja sta da budem frustriran, nije meni ceda ortak pa da sada budem frustriran. To je jos jedan vas "patrijotski" trip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
@twice, pre svega ja sam DSovac, ali podrzavam i LDP zbog ideja.
A etiketu "patrijota" dodeljujem ko sto ti meni dodeljujes etiketu cediste (nazvao me tako konkretno ili ne). Etikete su svuda oko nas, to je neminovno. U politici, onaj ko drasticno ne misli kao ja je "patrijota" jer nije ni DS ni LDP.
A "frustracije", nema ja sta da budem frustriran, nije meni ceda ortak pa da sada budem frustriran. To je jos jedan vas "patrijotski" trip.

Tu etiketu si sam sebi dodelio upravo u citiranom postu. Etikete su neminovne samo kod vas koji imate nedostatak argumenata i przhite se na ovu ili onu politichku opciju. Slichan si radikalima samo dosta gori od njih. Oni svima lepe etiketu izdajnika. To mu dodje veoma interesantno samo bi trebali jednom da sednete i vi i oni pa da se dogovorite da li su ljudi koji misle svojom glavom izdajnici zato shto nisu glasachi srs-a ili su mozhda radikali zato shto nisu glasachi ldp-a ili ds-a. Ne mozhemo istovremeno biti i patriote i izdajnici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
U politici, onaj ko drasticno ne misli kao ja je "patrijota" jer nije ni DS ni LDP.

А у животу, онај ко размишља као ти је обичан  за свих (скоро) 50% грађана који не излазе на изборе...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
ja mislim da realno oko 20 - 25% nije izaslo na ove izbore.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@dulisa, a ti ne izlazis na izbore? Ispade da niko ne izlazi na izbore.
btw. kako znas da sam ja izasao, mozda samo simpatisem DS i LDP? A ne cimam se da glasam... Dulisha, nista te nisam pitao, ako vec zapocinjes diskusiju, zapocni sa necim u sta si siguran. Ovako "patrijoto" provociras, kao i vecina tvojih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
ja mislim da realno oko 20 - 25% nije izaslo na ove izbore.

Nema potrebe ti da mislish postoje zvanichne brojke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 09:52:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.