Twice, a ti se ne slazes sa mojim "misljenjem". I ti, i svi radikali (zakljucno sa DSS)? To je tragedija, jer ono sto je najveca glupost, vas je realan stav. Sto se tice sstanka78, covek nije znao ko sam, vec je po "stavu" provalio da sam tipican okoreli radikal koji izmislja svakakve nebuloze. Eto...
Twice, a ti se ne slazes sa mojim "misljenjem". I ti, i svi radikali (zakljucno sa DSS)? To je tragedija, jer ono sto je najveca glupost, vas je realan stav. Sto se tice sstanka78, covek nije znao ko sam, vec je po "stavu" provalio da sam tipican okoreli radikal koji izmislja svakakve nebuloze. Eto...
Niti sam radikal (shto se veoma lako da zakljuchiti na osnovu mojih postova) niti sam komentarisao tvoje "misljenje" ali ti si samo josh jedna u nizu napacenih dusha koji svim neistomisljenicima prilepe etiketu srs-a. Nishta novo.
Sto se tice "napacenih dusa" pogledaj bolje tvoj post i nacin na koji me nazivas. Na taj nacin samo pokazujes svoje frustracije i svoju "napacenu" (sto bi ti rekao) stranu. Dalje ne bih da se raspravljam jer takvi kao ti to mogu da produze diskusiju u beskraj... vredjanjem. btw. Nigde nisam rekao da si SRS. Naravno, izmislio si... I pogledaj tvoj potpis- nemoj da ga drzis, ako ga se i sam ne pridrzavas. A svadja pocinje vredjanjem osobe licno.
Twice, a ti se ne slazes sa mojim "misljenjem". I ti, i svi radikali (zakljucno sa DSS)
Ovo je nishta drugo nego klasichno etiketiranje te shodno tome rekoh da si napacena dusha, a shta drugo da ti kazhem kad neistomisljenicima lepish etikete radikala i dss-ovaca. Shto se tiche mog potpisa odlichno znam njegovo znachenje i uopshte nemam nameru da se sa tobom svadjam. Suprotno misljenje za posledicu ne mora da ima svadju. Inache nisam ni glasach ni simpatizer kako ni srs-a tako ni dss-a a takodje ni jedne politichke partije. Niti spadam u idolopoklonike narochito ne medju one koji svoje idole pronalaze medju shljamom (chitaj politicharima).
Suprotno misljenje ne mora da znaci svadju, ali uvreda moze itekako. Ali hajde nebitno... gresi covek. Drugo, nisam ni ja idolopoklonik, tako da se tu slazem. Iako podrzavam i LDP. Sto se tice simpatisanja, simpatisem one stranke koje odgovaraju mojim idejama (trenutno je najosnovnija ideja bolji zivot u EU). Zasto sam mislio da si konzervativac? Pa odreagovao si nekako tako. Ima ih dosta na forumu i obicno su im takvi komentari. Eto, razjasnjeno
zanimljivo. jos nisam upoznao covjeka kome je najosnovnija ideja ulazak u EU... kod mene sve nesto bezze, porodica, posao, uglavnom tako, te gluposti... a i nije ti neka ideja, znas kad su se ljudi sjetili toga. eto slovenaca...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
@od rase, da ti malo ne kakis? je li? Citiraj, a ne izvlaci iz konteksta, radi provokacije. Rekao sam "bolji zivot" pre svega, a kada se to desi krenucemo i ka EU, neminovno. I jos ovo, posto ocigledno nista ne shvatas, "osnovna ideja", u kontekstu bi znacila osnovna politicka ideja. Drugi put pre nego sto iseres nesto, ukljuci mozak-sprecices proseravanje. Pozdrav.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Ako gledamo iz politickog ugla (kada mora da naglasim "politickog") to "bolji zivot", "srecni ljudi"- moj politicki stav je da bi nam to pre omogucili DS-LDP, nego SRS-DSS. A "fekalije", tako sam nazvao izmisljenu rec radi provokacije koju ja inace nisam ni rekao, a dodeljena mi je.