ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Suprotno misljenje ne mora da znaci svadju, ali uvreda moze itekako. Ali hajde nebitno... gresi covek. Drugo, nisam ni ja idolopoklonik, tako da se tu slazem. Iako podrzavam i LDP. Sto se tice simpatisanja, simpatisem one stranke koje odgovaraju mojim idejama (trenutno je najosnovnija ideja bolji zivot u EU). Zasto sam mislio da si konzervativac? Pa odreagovao si nekako tako. Ima ih dosta na forumu i obicno su im takvi komentari. Eto, razjasnjeno
Svaki iole normalan chovek zheli bolji zhivot, a bolji zhivot nije nuzhno uslovljen ulaskom u EU, postoji mnogo zemalja na planeti koje imaju "bolji zhivot" pa nisu u EU. I kakve veze ima chak i ako je neko konzervativac? Zashto odmah mora biti radikal?
Citat
@od rase, da ti malo ne kakis? je li? Citiraj, a ne izvlaci iz konteksta, radi provokacije. Rekao sam "bolji zivot" pre svega, a kada se to desi krenucemo i ka EU, neminovno. I jos ovo, posto ocigledno nista ne shvatas, "osnovna ideja", u kontekstu bi znacila osnovna politicka ideja. Drugi put pre nego sto iseres nesto, ukljuci mozak-sprecices proseravanje. Pozdrav.
Ti ocigledno imas problem u komunikaciji sa ljudima, a koliko vidim "govna" i "sranje" ne vadish iz usta.
Pazi ko mi prica o lepom recniku. Ti si poslednji koji o tome moze nesto da mi kaze. Da, pogresio sam sa nazivanjem- ne radikal vec "patrijota". Sada je bolje. Sto se tice "problema sa komunikacijom", hm... ko izmislja i pravi taj problem? Problem prave "patrijote" jer su vam izmisljene stvari jedini argumenti. Sto se tice "boljeg zivota" svi ga zele, samo sto ga patrijote zele kroz bajku i irealnost. E da, nismo mi norveska, japan i kanada.
Pazi ko mi prica o lepom recniku. Ti si poslednji koji o tome moze nesto da mi kaze. Da, pogresio sam sa nazivanjem- ne radikal vec "patrijota". Sada je bolje. Sto se tice "problema sa komunikacijom", hm... ko izmislja i pravi taj problem? Problem prave "patrijote" jer su vam izmisljene stvari jedini argumenti. Sto se tice "boljeg zivota" svi ga zele, samo sto ga patrijote zele kroz bajku i irealnost. E da, nismo mi norveska, japan i kanada.
Vidim ti si pun argumenata ko etiopija stranih ulagacha da ne kazhem "ko qrac kostiju". Tvoj argument je da je 5% (tvoje crveno-crne koalicije) pametno dok je ostatak gradjana glup i nazadan i ne zheli realan vec irealan i bajkovit bolji zhivot a uz to im dodash i etiketu radikala i "patrijota". Ocigledno si isfrustriran slaboscu svoje politichke opcije koja evidentno u ovoj Srbiji nikada nece biti sposobna da na izborima osvoji neki respektabilan procenat glasova. Pa se ti malo u slobodno vreme zapitaj da li je stvarno moguce da ste vas 5% pametni i napredni a ostlih 95% glupi i nazadni.
@twice, pre svega ja sam DSovac, ali podrzavam i LDP zbog ideja. A etiketu "patrijota" dodeljujem ko sto ti meni dodeljujes etiketu cediste (nazvao me tako konkretno ili ne). Etikete su svuda oko nas, to je neminovno. U politici, onaj ko drasticno ne misli kao ja je "patrijota" jer nije ni DS ni LDP. A "frustracije", nema ja sta da budem frustriran, nije meni ceda ortak pa da sada budem frustriran. To je jos jedan vas "patrijotski" trip.
@twice, pre svega ja sam DSovac, ali podrzavam i LDP zbog ideja. A etiketu "patrijota" dodeljujem ko sto ti meni dodeljujes etiketu cediste (nazvao me tako konkretno ili ne). Etikete su svuda oko nas, to je neminovno. U politici, onaj ko drasticno ne misli kao ja je "patrijota" jer nije ni DS ni LDP. A "frustracije", nema ja sta da budem frustriran, nije meni ceda ortak pa da sada budem frustriran. To je jos jedan vas "patrijotski" trip.
Tu etiketu si sam sebi dodelio upravo u citiranom postu. Etikete su neminovne samo kod vas koji imate nedostatak argumenata i przhite se na ovu ili onu politichku opciju. Slichan si radikalima samo dosta gori od njih. Oni svima lepe etiketu izdajnika. To mu dodje veoma interesantno samo bi trebali jednom da sednete i vi i oni pa da se dogovorite da li su ljudi koji misle svojom glavom izdajnici zato shto nisu glasachi srs-a ili su mozhda radikali zato shto nisu glasachi ldp-a ili ds-a. Ne mozhemo istovremeno biti i patriote i izdajnici.
@dulisa, a ti ne izlazis na izbore? Ispade da niko ne izlazi na izbore. btw. kako znas da sam ja izasao, mozda samo simpatisem DS i LDP? A ne cimam se da glasam... Dulisha, nista te nisam pitao, ako vec zapocinjes diskusiju, zapocni sa necim u sta si siguran. Ovako "patrijoto" provociras, kao i vecina tvojih.