Tako je, ali pitanje/ova tema je koje jeime coveka koji je Bog Otac ? Kao sto svaki otac ima ime. Joel 2:32 " I svaki koji prizove ime Gospodnje spašće se; " Oni koji tvrde da je ime Boga Oca - alah, isus, jehova, miki maus.... su do sada umirali, a to je suprotno od spasenja.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 22:39:57 od eyepheelYU »
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije. Jewpiter Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis. Jewpiter
How much cocaine did Charlie Sheen take ? Enough to kill two and a half men. Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
a ti ocekujes da neko ima vecan zivot u fizickom telu ?
Ne, ja ne ocekujem nista, znam da ce da se desi ono sto mora da se desi. Vecan zivot u krvi i mesu je biblijsko prorocanstvo, i naucno objasnjena mogucnost, a ne moja ideja. Rodjenje Gospoda Boga kao rodjenje svakog drugog deteta je biblijsko prorocanstvo i naucno objasnjena mogucnost, a ne moja ideja. " I znak veliki pokaza se na nebu: žena obučena u sunce, i mesec pod nogama njenim, i na glavi njenoj venac od dvanaest zvezda. I beše trudna, i vikaše od muke, i mučaše se da rodi. I rodi muško, sina, koji će pasti sve narode s palicom gvozdenom; i dete njeno bi uzeto k Bogu i prestolu njegovom. " E sad, to dete/covek/Gospod Bog ima ime, ova tema je pitanje " koje je to ime ? "
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije. Jewpiter Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis. Jewpiter
How much cocaine did Charlie Sheen take ? Enough to kill two and a half men. Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Vecan zivot u krvi i mesu je biblijsko prorocanstvo,
to moze da bude neka organizacija.
Citat
i na glavi njenoj venac od dvanaest zvezda.
ovo moze da bude povezano sa evropskom unijom ili statua slobode simbol USA.
Citat
I rodi muško, sina, koji će pasti sve narode s palicom gvozdenom;
ovo moze da bude NATO.
Citat
i dete njeno bi uzeto k Bogu i prestolu njegovom.
ovo moze da bude "Bog ga ubio" jer je bio zlotvor.
Citat
E sad, to dete/covek/Gospod Bog ima ime,
mislim da su to metafore. ne radi se o osobi.
Citat
" koje je to ime ? "
mozda bude nesto kao "savet bezbednosti".
Zena koja radja i musko dete - sin, moze da bude samo zena koja radja i musko dete - sin. Ali apsolutno si u pravu, samo ti nastavi da mislis to sto ti mislis i da zivis zivot koji si oduvek zeleo, sto je isto sto cu i ja raditi bez obzira sta ja vidim kao odraz stvarnosti koji se nalazi u tim metaforama.
"Bog koji ga je uzeo" je Hrist/istina i ne radi se o smrti nego dolaska svesti deteta - Gospoda boga do istine od rodjenja. Kraljevstvo Nebesko ili kraljevstvo istine je duhovno mesto u kojem se nalaze Gospod i Sin, kada je Sin bio inkarnisan/otelotvoren onda je sa tog mesta delovao Gospod, sada kada je Gospod inkarnisan/otelotvoren sa tog mesta deluje Sin/Hrist.
Večni život je prvobitna namera Stvoritelja. Prvi ljudi su bili savršeni i imali su zadatak da napune zemlju savršenim potomstvom i da celu zemlju pretvore u raj sličan prototipu u kome su živeli - Edenu. Znamo šta se dogodilo i stvari su krenule drugačijim tokom. Jehova nije odustao od svoje prvobitne namere, što znači da će na zemlji uskoro da nastupi raj. Putem Božjeg kraljevstva biće svi problemi rešeni i zemlju će uskoro naseljavati ljudsko društvo koje će postepeno dostići savršenstvo koje su imali Adam i Eva. Kako? proces je u potpunosti objašnjen u zakonu tog budućeg savršenog ljudskog društva - Bibliji!
Ala se teme pomešaše.... :[115]: Kako je Bogu ime - to je naziv teme a ne da li će Jehova stvoriti savršena bića....i ostalo. Bogovi pre Isusa su bili:Jehova,Metuzala,Enli,Enki,Anu....
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада! КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
"Ponekad je svet oko mene beskrajan, savršeno lep a trajan, sav u skladu sa mojim snagama i mojim željama, ili mojim odsustvom želja. Samo postojanje po sebi znači i sreću bez prekida. A ponekad se sav svet ispreči preda mnom kao nedogledan mračan tesnac, ne širi od iglenih ušiju, kroz koji mi valja proći ili tu pred njim jadno propasti. A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smem!"
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.