Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:30:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како је Богу име?  (Pročitano 87143 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
U novom sunčevom sistemu,na novoj planeti,posle kataklizme,biće skoro Raj.

Велики Слободиди, клањам ти се !
Реци нам, како ћемо доћи до те планете, Свезнајући

Radulac, prijatelju pozdrav!

Klanjaj se jedino Bogu!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
A sto da se klanjam bogu ako neznam ni dal postoji ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
A sto da se klanjam bogu ako neznam ni dal postoji ?

Pozdrav Jašikaši!  Smile

Pitanje je potpuno na mestu. Utvrdi i ispitaj da li postoji a zatim postupaj u skladu sa onim što si otkrio.

Svako dobro!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Cekic I ,

covece nemoj molim te da komuniciras kao android

Imao sam dve madjarice preko agencije za poslugu u kuci ,jedna od njih je bila odlicna ostala je dve pune godine sa nama i evo sada se udaje i zavrsava fakultet a ova druga Jehovin svedok i to  balerina otac joj je cuveni dzokej u Madjarskoj ali joj je karakter poput duha providan svega se kloni nikada nije zelela da saslusa razumni argument ,mislim moja dnevna soba je puna praistorijskih fosila i njena predtstva o tome kako je poceo zivot i kad duboko me je potresla i nisam mogao da se pomirim sa cinjenicom da nam cuva decu tako da smo je posle tri meseca ljubazno zamolili da ode.Nekoliko puta su mi od onda dolazili tvoji istomisljenici na vrata da sire svoju rec neki put i sa gostima iz Amerike ,nikada nisam video tuzniju grupu tinejdzera  i nikada ih nisam odbio i za sve sto su naveli dao sam im primer i odgovor ,ovi mladji iz USA su gutali moje reci ali od ovih lokalnih nista nisam osetio nazad osim praznine i dosade.Bili su poput kupaca onih dusa koje neznaju bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
U novom sunčevom sistemu,na novoj planeti,posle kataklizme,biće skoro Raj.

Велики Слободиди, клањам ти се !
Реци нам, како ћемо доћи до те планете, Свезнајући

Klanjaj se jedino Bogu!

Smile

hvala na savetu, ali ako se i ti ne budeš poklonio Slobadidiju, pitanje je šta će biti sa tobom kada dođe čas Vaznesenja !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Čekić I

Klanjaj se jedino Bogu!

Smile
Za tebe su "prijatelji" oni kojima ti govoris sta da rade ? To je vaspitanje "jehovinih svedoka" ?
" Ididte po kucama i govorite ljudima sta da rade posto oni to ne znaju, to znamo samo mi "jehovini svedoci" "
To je vas moto, to je vas operativni sistem koji postoji zbog rupa u zakonu.

Da li je tebi prijatelj osoba koja se od tebe i takvih kao ti brani znakom "No soliciting" ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ja vec negde pomenuh da sam 10g bio JS i dobro sam upoznat sa Novi Svet prevodom..Cekic nece polemisati samnom jer mu to zajednica zabranjuje ali kanda je zaboravio da pomene  da je recimo, srpski NS prevod zapravo prevod sa engleskog i samim tim se gubi u verodostojnosti prevoda..a i pored toga ja sam uvek vise voleo Danicic/Karadzic prevod i pre istupanja mi je bila uzivancija da im zapusavam usta istim.. Smile
IP sačuvana
social share
Ko sa decom leze budi se upisan!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Nije mi jasno što svaka tema skrene ka najtrivijalnijoj i najmlađoj sekti JS.
Oni su toliko nebitni da je to neverovatno.I verujte mi nareč niko od njih neće da se Vaznese,ako ne budu promenili stavove i shvatanja.
JS služi za ispiranje mozga ljudima,svi oni koji su ih prihvatili,postali su robovi u pravom smislu te reči.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Cekic I ,

covece nemoj molim te da komuniciras kao android

Imao sam dve madjarice preko agencije za poslugu u kuci ,jedna od njih je bila odlicna ostala je dve pune godine sa nama i evo sada se udaje i zavrsava fakultet a ova druga Jehovin svedok i to balerina otac joj je cuveni dzokej u Madjarskoj ali joj je karakter poput duha providan svega se kloni nikada nije zelela da saslusa razumni argument ,mislim moja dnevna soba je puna praistorijskih fosila i njena predtstva o tome kako je poceo zivot i kad duboko me je potresla i nisam mogao da se pomirim sa cinjenicom da nam cuva decu tako da smo je posle tri meseca ljubazno zamolili da ode.Nekoliko puta su mi od onda dolazili tvoji istomisljenici na vrata da sire svoju rec neki put i sa gostima iz Amerike ,nikada nisam video tuzniju grupu tinejdzera i nikada ih nisam odbio i za sve sto su naveli dao sam im primer i odgovor ,ovi mladji iz USA su gutali moje reci ali od ovih lokalnih nista nisam osetio nazad osim praznine i dosade.Bili su poput kupaca onih dusa koje neznaju bolje.

Pozdrav Aleks! Smile

Propustio si predivnu priliku da se upoznaš sa veličanstvenom nadom i budućnošću na temlju Biblije koju nudi i obećava Jedini i Istiniti Bog Jehova! Nadam se da će biti još prilika.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Nije mi jasno što svaka tema skrene ka najtrivijalnijoj i najmlađoj sekti JS.
Oni su toliko nebitni da je to neverovatno.I verujte mi nareč niko od njih neće da se Vaznese,ako ne budu promenili stavove i shvatanja.
JS služi za ispiranje mozga ljudima,svi oni koji su ih prihvatili,postali su robovi u pravom smislu te reči.
Pa sta tu ima nejasno ? Forum dozvoljava da ga sektasi spamuju, posto ga u suprotnom ne bi spamovali.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:30:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.