Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:41:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како је Богу име?  (Pročitano 87079 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Biblija zaista govori o vremenu kad ce na Zemlji vladati rajski uslovi ali i to ne treba shvatati doslovno.Po meni rajski uslovi prvo krecu iz nas samih to jest kuds ces veceg raja kad si u miru sam sa sobom pre svega..A mozda i lupetam, jbg sitni su sati a ja pospan. Smile I jos nesto. svedoci veruju Prvo svojim staresinama i njihovo mtumachenju pa tek onda sebi i Pismu..vecina njih!
IP sačuvana
social share
Ko sa decom leze budi se upisan!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
U novom sunčevom sistemu,na novoj planeti,posle kataklizme,biće skoro Raj.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Biblija zaista govori o vremenu kad ce na Zemlji vladati rajski uslovi ali i to ne treba shvatati doslovno.Po meni rajski uslovi prvo krecu iz nas samih to jest kuds ces veceg raja kad si u miru sam sa sobom pre svega..A mozda i lupetam, jbg sitni su sati a ja pospan. Smile I jos nesto. svedoci veruju Prvo svojim staresinama i njihovo mtumachenju pa tek onda sebi i Pismu..vecina njih!
Evo zašto ne verujem da će na zemlji biti raja.Zato što raj i dan danas postoji,samo ne na zemlji i ne u materijalnom univerzumu.Znači iz raja smo isterani,što govori da i dalje postoji,a nije nestao pošto je kao bio na zemlji i kao sada ga nema.Niko od pisaca raja nije mogao lično da svedoči o raju i o događaju u raju,već su dobijali informacije preko vizije,pa o detaljima ne možemo govoriti.Pogotovo što je u viziji ljudi dobijaju simbolike koje samo odslikava svet i događaj na nivou shvatanja tog čoveka,ali ne i realni svet i događaj.
Ja mislim da raj jeste duhovni svet u koje Isus rekao da će nas vratiti.A zavođenje duhovnih bića upravo počeo u tom duhovnom svetu,odnosno raju.Duhovna bića su predstavljena kao Adam i Eva,slično kao što je u kosmičkoj sondi Pioniru koji je poslat van sunčevog sistema,kao poruku nacrtali čoveka i ženu(našeg Adama i Evu) kao simbol čovečanstva.Kada sotona uspeo da zavede jednu trećinu anđela,odnosno u simbolici Božja stvorenja(Adam i Eva) zagrizli u jabuku koji sotona nudio,došlo do pada,i isterivanje iz duhovnog sveta odnosno raja u ovaj materijalni svet koje takođe Bog spremio odmetnutoj deci Božjoj koji su odlučili da se odvoje od Boga.Zato što Bog poštuje slobodnu volju svoje dece.
Materija nije večno postojanje.Već je to isključivo duhovni svet gde obitava i Bog i sam Isus,odakle smo isterani,i gde će nas Isus vratiti kao što je obećao.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2009, 10:11:37 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Biblija zaista govori o vremenu kad ce na Zemlji vladati rajski uslovi ali i to ne treba shvatati doslovno.Po meni rajski uslovi prvo krecu iz nas samih to jest kud ces veceg raja kad si u miru sam sa sobom pre svega..A mozda i lupetam, jbg sitni su sati a ja pospan. Smile I jos nesto. svedoci veruju Prvo svojim staresinama i njihovom tumachenju pa tek onda sebi i Pismu..vecina njih!
Smile  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
U novom sunčevom sistemu,na novoj planeti,posle kataklizme,biće skoro Raj.

Велики Слободиди, клањам ти се !
Реци нам, како ћемо доћи до те планете, Свезнајући
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Svi oni koji se ne Vaznesu,živeće u biološkom životu na toj novoj planeti,zato ti je bolje da počneš da se uzdižeš,svojom svešću.
Na toj planeti biće prapočetak.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Hvala na pitanju ,Imam vise zena i ljubavnica troje dece i solidno podmazanu jaku  porodicu,
Sta da ti kazem Iz stare Biblije mi je najdrtaza stvar da svaki covek ima sedam zena,
Kuce sa bastama ovde u Engleskoj a i nekoliko  u Srbiji,jezero,sumu,izvor mineralne vode,kafanu,prodavnicu,tri automobila i drzavni posao.
Svoju decu ucim da su dobri i nezavisni ljudi ali u isto vreme ako se ukaze potreba i predatori ,obavezno im je jahanje,voznja sa kajakom i gadjanje lukom i strelom jednom nedeljno kao i strani jezici,

Шта све написа.  Smile

Па кад је све то тако имаш ли какву идеју да помогнеш Србији, да је погураш напријед ?

Pisao sam na drugom forumu o tome,nije ta tema za ovde.Tako da cu poceti sa "Ime Bogu je Nada"
Zemlja je Raj koji ljudi oblikuju i koji su ljudi zasrali ,Svi imaju ideju za lepse stvari, ovo je mali deo moje,

Pa prvo promene u zakonu i brzini u njihovom sprovodjenju,
Privatizacija vecine sluzbenih organa gde se stalno  markira njihova Efikasnost i rezultati
otvoreni konkursi svima za sve,dakle ukoliko imas posao i dodje bolji i sposobniji covek od tebe on ima prioritet
ne zbog staza,veze ,godina ,religije ,boje koze,pola ili seksualnog opredeljenja vec zbog sposobnosti i ideja koje daju bolje rezultate.
neophodno je Dobro i solidno Skolovanje i obrazovanje za uzraste svih godina ,od 5-te do 80-te.
Ustanovljavanje dobrih Univerziteta za decu sa velikim IQ-om radije nego za decu ciji roditelji mogu da priuste.
Vece kazne za ilegalno secenje suma i trovanje reka.
Legalizovanje Prostitucije i Mekih droga kao u Holandiji,mislim ako vec postoji problematika u tolikoj meri onda bi trebalo i da placaju porez za to .
Vecu drzavnu pomoc i benefite  za mlade bracne parove.
Koriscenje novih tehnologija za akumulaciju energije od vode,vetra i Sunca i geotermalnih izvora.
Gajenje cisto organskih biljaka i zitarica i stoke ,dakle bez pesticida ,hibrida i antibiotika,
Razlog za tu inijacitivu bi bila povecana potraznja i bolja cena proizvoda,
Hrana se na nekim mestima prska sa stvarima koje su ilegalno legalne i u vecini slucajeva vrlo nezdrave i vode bolestima raka.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2009, 15:11:14 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Pa prvo promene u zakonu i brzini u njihovom sprovodjenju,
Privatizacija vecine sluzbenih organa gde se stalno  markira njihova Efikasnost i rezultati
otvoreni konkursi svima za sve,dakle ukoliko imas posao i dodje bolji i sposobniji covek od tebe on ima prioritet
ne zbog staza,veze ,godina ,religije ,boje koze,pola ili seksualnog opredeljenja vec zbog sposobnosti i ideja koje daju bolje rezultate.
neophodno je Dobro i solidno Skolovanje i obrazovanje za uzraste svih godina ,od 5-te do 80-te.
Ustanovljavanje dobrih Univerziteta za decu sa velikim IQ-om radije nego za decu ciji roditelji mogu da priuste.
Vece kazne za ilegalno secenje suma i trovanje reka.
Legalizovanje Prostitucije i Mekih droga kao u Holandiji,mislim ako vec postoji problematika u tolikoj meri onda bi trebalo i da placaju porez za to .
Vecu drzavnu pomoc i benefite  za mlade bracne parove.
Koriscenje novih tehnologija za akumulaciju energije od vode,vetra i Sunca,
Gajenje cisto organskih biljaka i zitarica i stoke ,dakle bez pesticida ,hibrida i antibiotika,
razlog za to je povecana potraznja i bolja cena proizvoda,
Hrana se tamo prska sa stvarima koje su legalne ali u vecini slucajeva je nezdrave i vode bolestima raka.

Da,ovo bi bilo nesto sto bi poguralo celo drustvo unapred.....ali,i sam znas da tako nesto nikada nece biti dozvoljeno,jer ne odgovara onima koji Svetom vladaju Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50075
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24
razlog za to je povecana potraznja i bolja cena proizvoda,
Hrana se tamo prska sa stvarima koje su legalne ali u vecini slucajeva je nezdrave i vode bolestima raka.

За ово баш имамо талента. Постоје људи који производе овакву храну, али само за своје потребе јер им се не исплати продавати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Moramo da mislimo o covecanstvu u celini i o zemlji kao zajednickoj kuci...
Moramo da se nadamo da cebiti preokret ,i moramo da se borimo da ustanovimo zakone za dobrobit i buducnost nase dece,Evo gledam upravo sad prenos Samita Ujedinjenih nacija u Kopenhagenu ne mogu da vam opisem koliko je ovo znacajno jer po prvi put prisustvuje zajedno na skupu 192 zemlji sirom sveta
1500 najboljih naucnika i eksperta na svetu zajedno sa preko 100 svetskih vodja,predsednika,premijera,kraljeva,
E ovo je bilo vrlo tesko da se desi, u zadnjih 40 godina svi su se medjusobno mrzeli a  sada su svi po prvi put u "istoj sobi "politicari su spremni da cuju glas naucnika i strucnjaka
jer je minut do dvanaest ,u sledecih 41 godina zemlja ce doci na granicu bez povratka,
sa posledicama od bar biliona mrtvih ,gladnih i zednih.
imamo bar teorijske sanse da napravimo svet lepsim ili bar spasemo ovo malo sto je ostalo,
Dzaba nam je sto svi veruju u Boga ,On nema nikakvo znacenje osim simbolicne polazne tacke koja je uzaludna
ako ne mozemo da se dogovorimo gde idemo.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2009, 15:15:11 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:41:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.221 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.