Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je biti majka tamnoputog deteta u Srbiji  (Pročitano 12836 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Мислиш онај хипхоп фазон?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Da, hip hop fazon u stilu white-trash-a, gde se belac oblaci ko crnac sa pantalonama ispod kolena, zakrivljenom kapom, hodanjem ko da su mu nabijali pendrek u bulju, i hodanjem ko da je iz dzungle izasao. To je za mene debiliazam.  Da ne pricam o hardcore/metalcore/djent fazonu gde prosiruju usi, tetoviraju se i izgledaju ko neka mesavina chamuga-belaca-divljaka iz neke daleke dzungle gde jos odsecaju klitorise devojcicama i zabijaju kosti u kozu, nos i usta.  Hodajuci cirkus.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ne znaju ljudi surovu istinu.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ma da bre, to je za mene zaostalost u razvoju.

Evo par slika metalcore/hardcore sranja koje ide na ganglije, jer jos nisu odlucili hoce li da budu beli, crni ili karniji

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Мени је то увек било смешно...ја првенствено слушам хип-хоп...па даље рок, метал итд...али никад се нисам облачио на основу музике коју слушам...

Металци, хипхопери, рокери и шта ти ја знам...мени је то смешно и подржавам свачије право да се облачи ко дебил.

Металке у потпуности подржавам.   Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2014, 18:11:36 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
@hkj
 Smile dobro ti to sad aludiras na Rokija...ali ipak te primere koje navodite to su ipak neke lujke koje su iz ko zna kojih razloga fascinirane necim jebi ga sta da im radimo,ali ipak mislim da mi izumiremo i nestajemo iz drugih razloga,mesanje rasa nije razlog i nece biti sigurno...

Ma ja sam naveo to kao generalne primere te naše potrebe da se stalno ugledamo na neke leve stvari ili upijamo samo ono najgore. Nisam naveo primer nekog ko je opsednut Arapima ili Crncima jer ne znam takve lično,al znam da ima i toga. Nego navodim ove koje znam. Uostalom,znaš i sam - pojavi se turska sapunica,u roku od par meseci cela Srbija svršava na Tursku. Pojavi se ciganska serija, svi svršavaju na Indiju. Sad,naravno, to je lično pravo i sloboda nekog da bude opsednut tim mešanjem kultura i rasa. Al brate neka radi to van Srbije. Ako se nekome sviđa ta Kina, nek odjebe u tu Kinu. A ne da dovodi Kinu ovde i živi u Srbiji kao Kinez. Isto važi i za ostale ovde nabrojane daleke kulture s kojima nemamo ništa zajedničko. Idi brate u pičku materinu pa tamo radi i glumi šta god oćeš,boli me baš uvo.

Inače,nigde ja nisam rekao da je razlog što mi izumiremo mešanje rasa. Samo kažem da to što ćemo za 100 godina svi biti jedna rasa, jedna nacija i jedna religija... ne znači da sad treba svi brže bolje da se prepustimo slučaju i pustimo da nam dolazi kako ko poželi. Ima Srbija dovoljno problema i sranja o kojima treba da misli i bez međurasnog multikulturalizma. Ono... manite nas se bre više svi.  Smile To je cela suština.
E to je kljucni problem do kog dolazimo i nedostatka nacionalne svesti i kulturne politike i nedostatka bilo kakve kontrole sta ce i kako biti prikazano u ovoj zemlji,nema strategije ni u cemu ili najprostije kolonija smo brate,pa jebote ja imam drugarice koje sem turskih,meksickih i indijskih serija nista u zivotu pogledale nisu,to je vise jedna citava generacija ljudi koja je odgajena na tome i nije cudo onda kad ona formira misljenje kao ova tvoja sa Japanom,ja uvek kazem kakva smo mi smehoteka od drzave mi smo jos fenomenalni kakvi smo mogli biti...a vrh ironije u nasoj maloj banana republici je to sto se srpska istorija u prajm tajm terminima uci u turskoj seriji,i to sve prolazi bez ikakvih problema i bez ikakvog otpora...

A ovo oko izumiranja je moje nadovezivanje na pricu nisam kontrirao tebi...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
Ja sam protiv rasnog mesanja

Рече персона која је отишла из Србије у САД Smile
У Србији ћеш пре добити на лотоу неголи наићи на другу расу док у САД друга раса чека иза сваког ћошка Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Sta sve necu procitati ovde... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ne znaju ljudi surovu istinu.  Smile

Dobra fora za odvracanje al inace je nastalo u pritvoru posto oduzimaju kais i pertle, zbog mogucnosti samoubistva  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
E to je kljucni problem do kog dolazimo i nedostatka nacionalne svesti i kulturne politike i nedostatka bilo kakve kontrole sta ce i kako biti prikazano u ovoj zemlji,nema strategije ni u cemu ili najprostije kolonija smo brate,pa jebote ja imam drugarice koje sem turskih,meksickih i indijskih serija nista u zivotu pogledale nisu,to je vise jedna citava generacija ljudi koja je odgajena na tome i nije cudo onda kad ona formira misljenje kao ova tvoja sa Japanom,ja uvek kazem kakva smo mi smehoteka od drzave mi smo jos fenomenalni kakvi smo mogli biti...a vrh ironije u nasoj maloj banana republici je to sto se srpska istorija u prajm tajm terminima uci u turskoj seriji,i to sve prolazi bez ikakvih problema i bez ikakvog otpora...

A ovo oko izumiranja je moje nadovezivanje na pricu nisam kontrirao tebi...

Znam,nema frke. I slažem se sa svim što si napisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.