Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je biti majka tamnoputog deteta u Srbiji  (Pročitano 12897 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Što u geto,pa eno im ciga mala u svakom gradu u Srbiji.  Smile Nije u redu da crnci i azijati budu kul,a romovi da budu autsajderi. Diskriminacija bate!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Dobro ali cini mi se da ste ipak malo predimenzionirali problem nije to bas tako...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
A jbg,ipak mi živimo u drugom univerzumu gde postoje i druge dimenzije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Dobro ali cini mi se da ste ipak malo predimenzionirali problem nije to bas tako...
Objasni mi ti onda zasto je uvek kad god se skupe chamuge i muslidze neko mesto pretvoreno u kompletnu propast?
U cemu ti vidis prednost, to jest, za sta se ti zalazes tacno?

Što u geto,pa eno im ciga mala u svakom gradu u Srbiji.  Smile Nije u redu da crnci i azijati budu kul,a romovi da budu autsajderi. Diskriminacija bate!  Smile
Pa moramo biti u skladu sa majkom 'merikom, ona voli svoju crnu decicu.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
@hkj
 Smile dobro ti to sad aludiras na Rokija...ali ipak te primere koje navodite to su ipak neke lujke koje su iz ko zna kojih razloga fascinirane necim jebi ga sta da im radimo,ali ipak mislim da mi izumiremo i nestajemo iz drugih razloga,mesanje rasa nije razlog i nece biti sigurno...

@rejven

Tesko ja mogu da tebi objasnim to,ipak si ti tamo,a ja u Srbiji,ja samo govorim iz perspektive Srbije da rasno mesanje nije uzrok naseg nestajanja,i da su to u Srbiji izolovani slucajevi,a ne pravilo,mi mozemo kao Izraelci da zabranimo  mesanje Srba sa drugima,ali mi bi i dalje izumirali kao nacija,to je problem...a Amerika u kojoj ti zivis je vec godinama izabrala melting pot za svoju drzavnu politiku tako da mogu da mislim kako to ludilo izgleda na terenu kad ste na jednom mestu sa 10 strana sveta...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Кад неки Француз или Амер дође и фасциниран је Србијом то је ок...али кад је неко фасциниран Кином он је лујка... Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2014, 17:21:12 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
@hkj
 Smile dobro ti to sad aludiras na Rokija...ali ipak te primere koje navodite to su ipak neke lujke koje su iz ko zna kojih razloga fascinirane necim jebi ga sta da im radimo,ali ipak mislim da mi izumiremo i nestajemo iz drugih razloga,mesanje rasa nije razlog i nece biti sigurno...

@rejven

Tesko ja mogu da tebi objasnim to,ipak si ti tamo,a ja u Srbiji,ja samo govorim iz perspektive Srbije da rasno mesanje nije uzrok naseg nestajanja,i da su to u Srbiji izolovani slucajevi,a ne pravilo,mi mozemo kao Izraelci da zabranimo  mesanje Srba sa drugima,ali mi bi i dalje izumirali kao nacija,to je problem...a Amerika u kojoj ti zivis je vec godinama izabrala melting pot za svoju drzavnu politiku tako da mogu da mislim kako to ludilo izgleda na terenu kad ste na jednom mestu sa 10 strana sveta...
Pa to ti i pricam brate, to moze da upali za Meriku, ali za Srbiju tesko da je to izdrzivo. I Srbe ne ubija bela kuga zato sto nema Srba, bec zato sto nema uslova, i zato sto svi gledaju za ovom Amerikom kao majkom, kao da ovde ima medovine, i da je sve cisto, uredno i odlicno.  Ovde je ludnica sto se toga tice, ali nije kao na nivou 70-ih, tada su mesoviti brakovi poput rase bili gledani negativno.  Sad vise nikoga nije toliko briga, svi jebu sto stignu, ali opet, ima tu podele jer sto je belja sredina manje je mesovitih brakova, i obratno. 

Ja nikada ne bih zeleo Srbiji i Srbima da se mesaju sa drugim rasama i nacijama.  Evo pogledas samo koliko je bilo super sa bosancima i hrvatima, i izbije rat, i onda nastane sranje.

Кад неки Француз или Амер дође и фасциниран је Србијом то је ок...али кад је неко фасциниран Кином он је лујка... Smile
Jedno je biti fasciniran, ali drugo je lupati o tome kako je Kina cista i najbolja.  I ja nesto ne vidim da kada su stranci vrsljali po Srbiji da su imitirali Srbe, nosili odecu, obelezja i ucili jezik.  Ti opet mesas babe i zabe.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
@hkj

Ma ja sam naveo to kao generalne primere te naše potrebe da se stalno ugledamo na neke leve stvari ili upijamo samo ono najgore. Nisam naveo primer nekog ko je opsednut Arapima ili Crncima jer ne znam takve lično,al znam da ima i toga. Nego navodim ove koje znam. Uostalom,znaš i sam - pojavi se turska sapunica,u roku od par meseci cela Srbija svršava na Tursku. Pojavi se ciganska serija, svi svršavaju na Indiju. Sad,naravno, to je lično pravo i sloboda nekog da bude opsednut tim mešanjem kultura i rasa. Al brate neka radi to van Srbije. Ako se nekome sviđa ta Kina, nek odjebe u tu Kinu. A ne da dovodi Kinu ovde i živi u Srbiji kao Kinez. Isto važi i za ostale ovde nabrojane daleke kulture s kojima nemamo ništa zajedničko. Idi brate u pičku materinu pa tamo radi i glumi šta god oćeš,boli me baš uvo.

Inače,nigde ja nisam rekao da je razlog što mi izumiremo mešanje rasa. Samo kažem da to što ćemo za 100 godina svi biti jedna rasa, jedna nacija i jedna religija... ne znači da sad treba svi brže bolje da se prepustimo slučaju i pustimo da nam dolazi kako ko poželi. Ima Srbija dovoljno problema i sranja o kojima treba da misli i bez međurasnog multikulturalizma. Ono... manite nas se bre više svi.  Smile To je cela suština.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Jedno je biti fasciniran, ali drugo je lupati o tome kako je Kina cista i najbolja.  I ja nesto ne vidim da kada su stranci vrsljali po Srbiji da su imitirali Srbe, nosili odecu, obelezja i ucili jezik.  Ti opet mesas babe i zabe.

Па наравно да ће лупати све најбоље...то је бит фасцинираности...ти не знаш ни за једног странца који је научио српски...имаш гомилу...била она емисија о странцима у Србији...неки су дошли због посла неки зато што су се венчали са Србином/Српкињом али их је и доста дошло зато што су заволели земљу...научили језик, обичаје и наравно наша јела.  Smile

Па има онај Француз који организује хуманитарне акције за Косово итд, имаш оног Чарлес Катера...и тако даље...

Иде то у оба правца...наравно у случају Кине тога има више јер је једна од највећих земаља...
« Poslednja izmena: 21. Apr 2014, 17:44:01 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja cu samo da podvucem crtu ovome. Neko moze da voli neku drugu zemlju, da postuje i da se divi toj nekoj drugoj zemlji, ali samo dok ne pravi od svoje zemlje u koju zivi tu neku drugu zemlju, ili pri tome stavlja maticu ispod neke strane zemlje.  TO je kratko i jasno.

Ja isto tako ne podrzavam da se nasi po Srbiji oblace ko dripci sa ulice, to jest chamuge, ili kao sto HKJ rece, da pocnu da nose fesove i turbane i ostala sranja. Zna se granica valjda. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.