Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je biti majka tamnoputog deteta u Srbiji  (Pročitano 12910 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Hebote, a pocelo se od tamnoputog deteta  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Бар си се довео у ред Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Ima mandara jos jednu temu, ko nadje dobije presni cemtrejl antibashta difender po promotivnoj ceni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Бар си се довео у ред Smile Smile

Ma dosadno bre, osulo se drustvo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
HTC One
Heh, kako se Srbende uvek odlično sećaju i podsećaju tuđih ispada,ali zato svoje kriju ko zmija noge.  Smile

Ko zna na šta bih tek naleteo kad bih počeo da kopam po vašoj istoriji. Ili još bolje dosijeima.  Smile Sva sreća pa mi puca kurac za to. 

Da, dobio je temu, tačnije to je više bio poziv na ban. To je bilo kad je uništavao forum, terao ljude i kršio pravilnik svakim psotom. Imao je i po 9 postova zaredom,a ceo forum je pretvorio u svoj b(r)log. Bukvalno ceo forum. U međuvremenu se doveo u red pa su se stvari promenile.

Kao sto rekoh i tada, bez namere da zauzimam strane, nikada nije zasluzio ban.

Kao i danas, i tada je imao milion citata u porukama... i kao i danas, i tada je ume da odgovori na svaki novi post clana sa kojim je usao u diskusiju... ume da iznervira diskutanta ali nista sto krsi pravilnik.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Како се ја не сјећам те ребел фазе марадине?  Smile Додуше, сви морамо проћи ту фазу, замало и ја не добих бан једаред, ма колико то немогуће звучало.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja mislim da smo ja i HKJ bili jasni i glasni sto se tice rase, nacije, gena i ostalih pizdarija.  Sto se mene tice, nek se krese ko god hoce, i sa kim hoce, ali to ne znaci da su mesanja pozitivna, i da su nesto sto treba svako da radi. Ja sam protiv rasnog mesanja, dokle god je to moguce, jer i pored istine da smo mi mesavina drugih civilizacija i naroda, ne znaci da treba sada da trcimo da licimo na raznorazne chamuge, islamisticke izrode ili ne znam tamo Azijate.  U vecini slucajeva svako mesanje Azijat, Crnac itd, sa belcem, belac gubi, to jest, poprima odlike druge rase.  Ja sam protiv toga, i uvek cu biti protiv toga.

Kada smo na vetrometini puteva kroz sve ove godine uspeli da ostanemo vecinom belci, koji nam djavo sada treba da budemo crni ili ne znam tako koje boje?  Tudji geni niti su superiorni, niti su kvalitetni.  Da pogledamo samo na primer Indijance, svaki 3-i je dijabeticar, svaki 4-5 ima vecu shansu za mozdani udar zbog nekontrolisane hipertenzije, itd. To su samo neki primeri od jednog plemena koje poznajem. I ne kazem, imamo i mi dijabeticare i te stvari, ali ne u toj razmeri, dakle, treba biti razuman. 

Da vidimo da li ce Nemci, ili Norvezani, ili Finci, ili Islandjani, ili tako ta Germanska/Teutonska/Skandinavijska plemena da trce da se mesaju? Nesto ne bih rekao. 

I ja mislim kada govorimo o superiornosti slika je jasna, Azijati i Belci su do sada uradili najvise, izmislili najvise, stvorili najvise. Crnci i ostali drugi mudzahedini jos tapkaju po pesku i prasini karajuci koze po gorama. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Da pogledamo samo na primer Indijance, svaki 3-i je dijabeticar, svaki 4-5 ima vecu shansu za mozdani udar zbog nekontrolisane hipertenzije, itd. To su samo neki primeri od jednog plemena koje poznajem.
Све је то због ватрене водице и осталих западних отрова  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Da pogledamo samo na primer Indijance, svaki 3-i je dijabeticar, svaki 4-5 ima vecu shansu za mozdani udar zbog nekontrolisane hipertenzije, itd. To su samo neki primeri od jednog plemena koje poznajem.
Све је то због ватрене водице и осталих западних отрова  Smile
Pa da, u jednu ruku i jeste. Ali to je ono sto pricam. Da li iskreno njihovi geni pruzaju bilo sta pozitivno i pozeljno, jos pogotovo kada ljudi govore i bore se za jacanje istih? 

Ja mislim, da kod hoce da se mesa sa drugima moze komotno da ode u tako ta mesta i nek se mesa tamo, jer to Srbiji ne treba.  Imamo cigane, imamo shiptare, imamo bosnjake evokse, imamo uvezene Sirijce, ne treba nam jos trulezi.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.